5 Mayıs 2020 Salı

7 MAYIS 2020 DOLUNAY'I - FARK ET !



Herkese merhabalar,

Takvimler 7 Mayıs 2020'yi gösterdiğinde İstanbul saati ile 13.45'te Ay ve Güneş tam karşıtlık halini alarak DOLUNAY'ı meydana getirecekler.

Dolunaylar tamamlanış enerjisidir ve bu dolunay ile 23 Nisan'dan bu yana fark ettiğimiz konularda bir tamamlanma yaşayacağız. Aynı zamanda bireysel olarak dönüşüm ve iyileşme fırsatı elde edeceğiz.

Mayıs ayında gökyüzü oldukça hareketli; Ay düğümleri yer değiştiriyor ve Satürn, Jupiter ve Venüs retro hareketine başlıyor. Önemli bir döneme giriyoruz.


Bireysel olarak;

Dolunay genel olarak iyicil etkilere sahip ve retro gezegenler virüsü bir süre durduracak, bizler de geriye dönüp neleri neden yaşadığımıza bakacağız.

* Yaşamda sabit kalma isteğimiz arttıkça ve fark ettiklerimiz konusunda sabit kalmakta ısrar ettikçe bu süreçte; yorgunluk, gerginlik, anksiyete, depresyon, çarpıntılar yaşayabiliriz.

* Venüs deklinasyon dışındayken sıradışı eserler ortaya koyabilir, son derece ilham dolu olabiliriz.

* Venüs - Neptün karesi ile kafamızda kalıplar oluşturduğumuz konularda hayal kırıklıkları yaşayabiliriz, o nedenle beklentisiz ve anda olmak önemli olacaktır. Ayrıca yalan, dolandırıcılık, hırsızlık temalarına karşı temkinli olmalıyız.

* Bu süreçte yatırım yapmak çok doğru olmayacaktır, iyice düşünerek harekete geçmeliyiz. 

* Sıkı sıkıya tutunduğumuz, bize yaramadığını fark ettiğimiz pek çok konuda değişim için cesaret etmek ancak bunu geleceğimizi ve güvenliğimizi düşünerek yapmak bize yeni yollar açacaktır.

* Ardını düşünmeden, dürtüsel olarak kendi güvenliğimizi tehlikeye atacak davranışlar yapma eğiliminde olacağız ve sonuçları bizlere ağır dönmesin diye harekete geçmeden önce durup düşünmek yararımıza olacaktır.

* Evden ayrılmak, şehir değiştirmek, istifa isteği gibi radikal kararlara çekileceğiz. Ancak bu süreçte adım adım önümüzü görerek ilerlemeliyiz.

* Günü kurtarmak değil bize yarayan durumları sıraya sokarak ve keyfi davranışlardan kaçınarak güvenliğimizi sağlamalıyız.

* Çevremizden bize uygulanmaya çalışılan manipülasyon ve güç dürtüsünün etkisi altında kalmadan sınırlarımızı korumalıyız. 


Toplumda;

* Ekonomi ve sağlık arasında iyi düşünülerek hareket edilmesi gereken bu süreçte kontrollü ilerleme söz konusu olacaktır. Yeniay sürecinde bulunan ilaçlar ve çözümler denenmeye başlanabilir ve dünya olarak iyileşebiliriz.

* Manipülasyon ile kafa karıştırıcı açıklamalar ve aslı olmayan bilgilerin empoze edilmeye çalışması söz konusu olabilir.


BURÇ ve YÜKSELEN BURCA GÖRE


KOÇ: Sizler dolunay etkilerini dönüşüm, farkındalık, destek ve maddi kaynaklar alanında yaşayacaksınız. Maddi anlamda bir süreci sonlandırabilirsiniz veya sonlandırmak istediğiniz süreçle ilgili maddi - manevi destek bulabilirsiniz. Daha önce yaptığınız bir yatırımın, kredi başvurusunun, bankalar veya ortak kaynaklarla ilgili konuların tamamlanması söz konusu olabilir. Bir sağlık sorununuz ameliyatla sonlanabilir, şifa bulabilir. Psikolojik anlamda bir uyanış, size yapılan veya yaptığınız bir şeyi fark etmek söz konusu olabilir.

Çevrenizde size yapılmaya çalışılan manipülasyona dikkat edin ve siz de yapmaktan kaçının. Ani radikal kararlarla borç alıp vermeyin. Kriz anında ve çok sinirlendiğinizde o anın sizin bilinçaltınızdaki neyi göstermeye çalıştığına bakarsanız gerçek dönüşümü yaşarsınız.



BOĞA: Sizler dolunay etkilerini kendi değerlerinizi diğer insanlara açtığınız; ilişkiler, ortaklıklar alanında yaşayacaksınız. Bu süreçte açık düşmanlarınızı fark etmek ve manipülasyon - güç oyunları söz konusu olabilir. Sakin kalırsanız ve sürecin size neyi fark ettirdiğine odaklanırsanız kazançlı çıkarsınız. İlişkilerde ise sorunları çözmek ve geride bırakmak için çok doğru bir zaman olacaktır. Kıskançlık ve baskı yerine duygularınızı daha derin ifade etmeyi seçin. Kariyer hayatınızda sabit fikirlerinize diretmeden mücadele etmek size faydalı olacak ve kazanç sağlayacaktır.


İKİZLER: Sizler dolunay etkilerini hayat düzeninizle ilgili yaşayacaksınız. İşinizle alakalı bir süreç kontrollü olarak değişebilir. İş arıyorsanız bu süreçte netleşmeler olabilir. Eğer ayrılmayı düşünüyorsanız radikal kararlar almadan önce iyi planlama yapmalısınız. Siz veya çevrenizdekilerin sağlık sorunları varsa kontrollerini yaptırmak önemli olacaktır. Bu süreçte çevreniz için rehber ve lider olacaksınız.



YENGEÇ: Sizler dolunay etkilerini kendi özgüveniniz, yeteneklerinizle ilgili yaşayacaksınız. Bu süreçte fark ettiğiniz yeteneğiniz ile ilham dolu şeyler yapabilirsiniz. Kendi değerinizi fark etmeye yönelik durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerde kıskançlık, güç oyunları yerine enerjiyi derin duygularınızı sunmaya kanalize edin. Bu süreçte çocuk haberleri ve çocuğunuz varsa onlarla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacaktır. Uzun zamandır sürüp giden bir durum değişebilir.


ASLAN: Sizler dolunay etkilerini konfor alanınız ve aidiyet alanınızla ilgili yaşayacaksınız. O nedenle aile içerisinde sabit fikirlerinizde diretmeden sorunları çözmek için güzel bir zamandır. Anne sağlığı kötüyse bu süreçte iyileşebilir. Evle ilgili değişimler, taşınmalar, alım-satım söz konusu olabilir. Radikal kararlar almak yerine sakince yaşadığınız durumların bilinçaltınızda neyi size göstermeye çalıştığına odaklanmalısınız. Tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.



BAŞAK: Sizler dolunay etkilerini iletişim ve hayata bakış açınızla ilgili yaşayacaksınız. Zihinsel ve duygusal anlamda bir uyanış ve farkındalık yaşayabilirsiniz. Konuşarak bazı konuları çözebilirsiniz ancak fikirlerinizde diretmek veya krizli konuşma dili zararınıza olacaktır. Şayet eğitim alıyor veya veriyorsanız o konuda da bir süreç değişimi olabilir. Birden eğitim veya iş için bir yerlere gidip gelmeniz söz konusu olabilir. İlişkilerinizde yumuşak dil kullanırsanız süreç sizin açınızdan daha olumlu olacaktır.


TERAZİ: Sizler dolunay etkilerini sahip olduğunuz değerlerle ilgili yaşayacaksınız. Bu süreçte kendi değerinizi bilmek ve sınırlarınızı korumak önemli olacaktır. Bütçenizi analiz etmeniz gerekebilir. Yeni kaynaklar elde edebilirsiniz. Ancak paranızı mutlaka ilerisini düşünerek kontrol edin. Borcunuz ve alacağınız varsa bu süreçte çözülecektir. İlişkilerde ise karşınızdakini olduğu gibi kabul edip ileriye yönelik düşünerek baskı yapmadan hareket etmelisiniz.


AKREP: Sizler dolunay etkilerini kendi burcunuzda yaşayacaksınız. Kendiniz ve dışarıya gösterdiğiniz imajınızla ilgili güzel bir farkındalık ve dönüşüm durumu söz konusu olabilir. Bu süreçte kendi karanlığınızla yüzleşebilirsiniz. İnsanların size ve sizin onlara olan davranışlarınızla ilgili değişimler yapmanız gerekebilir. Güç oyunları, manipülasyondan uzak durmalısınız. Daha esnek olursanız gerçek bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bu süreçte ev içerisinde veya ebeveynlerle ilgili bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Kendinizle ilgili yapacaklarınıza engel olabilir. Onlara destek olarak süreci hızlandırabilirsiniz.


YAY: Sizler dolunay etkilerini bilinçaltınızda yaşayacaksınız. Kendinizde bilmediğiniz yönleri açığa çıkarma, kendi karanlığınızla yüzleşme, sizden gizlenen veya gözünüzün önünde olup göremediklerinizi fark etme söz konusu olabilir. Ruhsal anlamda çok güçlü hissedebilirsiniz. Şayet mevcut düşüncelerinizde diretmezseniz ruhsal olarak küllerinizden doğabilirsiniz. İletişim anlamında yaşanan hareketlilik dikkatinizi oraya vermenize sebep olabilir. Kardeşlerinizle ilgili yeni gündemler olabilir. Çok fazla bir yere gidip gelmek zorunda da kalabilirsiniz.


OĞLAK: Sizler dolunay etkilerini geleceğinizle ilgili yaşayacaksınız. Hedefleriniz ve hayallerinizle ilgili fark edişler söz konusu olabilir. Yeni bir sosyal çevreye girme, arkadaşlarınızla ilgili bir durumu fark ediş yaşayabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız bir iş tamamlanabilir veya size farkındalıklar yaratacak yeni bir görev edinebilirsiniz.


KOVA: Sizler dolunay etkilerini toplumun sizi fark ettiği bir alanda yaşayacaksınız. Görünür olma arzusu, kariyerde yükselme isteği söz konusu olabilir. Yetenekleriniz fark edilebilir. Kariyerde krizli bir tamamlanış söz konusu ve bu evrede güç oyunlarından uzak durmalı, manipülasyona maruz kalmamaya dikkat etmelisiniz.



BALIK: Sizler dolunay etkilerini hayat görüşünüzle ilgili yaşayacaksınız. Hayat görüşünüzde diretmez ve yargılayıcı olmazsanız çevreniz bu süreçte size çok şey katacaktır. Eğitim alma verme durumunuz söz konusu ise bu dönemde bir eğitim bitebilir veya başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde ise her söylenene güvenmemeye çalışın. Sorunları çözmek için geniş bakabilmek ve karşımızdakini kalıplara uydurmadan sevgi akışında kalmak önemli olacaktır.

Sevgiyle! 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder