30 Mayıs 2020 Cumartesi

5 HAZİRAN 2020 AY TUTULMASI - PEMBE GÖZLÜKLER ve BÜYÜK KARARLAR!



Herkese merhabalar,

Bu yıl dünyamızın enerjisi değişti ve toplumsal olarak yeni bir düzene doğru evriliyoruz. Bir duraklama dönemi geçirirken yeni enerjiye adapte olabilmemiz için tutulmalar geliyor ve her şey ilahi plana göre ilerliyor. Tutulmaların yaşanması bu nedenle çok önemli çünkü nasıl ki bekleyen su buharlaşmaya, kirlenmeye, verimsizleşmeye başlarsa, tutulmalar baraj kapaklarının açılması gibi değişimi getirir. Değişim olmazsa yaşam akışında yok oluruz, siliniriz. 

Son zamanlarda insanlık olarak bir yaşam mücadelesi veriyoruz. Herkes hala hayatta oluşunu kutlamak istiyor. Yaşamda kimse kimsenin yasını anlamaz, ancak yanında olur ve sonra yaşamına devam eder. Bir gün ölüme üzülüp sosyal medyada paylaşım yaparlar ve ertesi gün akışta devam ederler. Bir gün savaştan kaçarlar ve ertesi gün çocuk yapmaya devam ederler. Çünkü içgüdüsel olarak insan, hala hayatta oluşunu kutlamak ve mücadelede olduğunu evrene bildirmek ister. Çünkü anın değerini fark eder ve onu daha çok kıymetlendirmek ister. Ben hayattayım! demek ister.

Hayattayız.

Yay enerjisinde gerçekleşecek ve pembe renkte görülebilecek bu tutulma, bizlere iyimserlik ve kutlama enerjisi getirebilir ancak karşı tarafta Güneş ve oldukça sert açılar var. O kadar da pembe bakma! diyor yaşam.

Bir süredir gözlem sürecindeyiz ve özellikle zihinsel anlamda pek çok şey kafamızda ve yaşamımızda bitecek ama uygulamaya geçmek şöşn acele etmeyin. Yoğun duygusal tepkiler, dişil enerjide sıkışma hissi söz konusu olabilir. Ay'a da tutulmada bakmak pek iyi değildir.

Tutulma yarı gölgeli gerçekleşecek ve 3 saat 18 dakika süreceğinden en az 3 ay çok keskin biçimde etkili olacaktır.

Tutulmanın Sabian Sembolü ' Bir geminin etrafında uçan ve yemek arayan martılar. ' ve 'Aktivist bir kadın, duygusal bir konuşmada, davasını dramatize ediyor' 

Toplum olarak alma - verme dengesi ile sınanacağız. Burada söz konusu olan neye gerçekten ihtiyacımız olduğunu görebilmek. İhtiyacımız kadar olanı alabilmek. Ve aynı zamanda fırsatçılar da kol gezecektir. Evrenin doğal dengesi alma - verme üzerine kuruludur. Ne ektiysek onu biçeceğiz, özellikle ekonomik olarak. Güvenilir yiyecek kaynağı aramak ve denizlerde güvenli bölgeler aramak önemli olacaktır. Karşıdaki sembol ise yardım ihtiyacını dile getirmeyi gösterir. İnsanlar yiyecek yemek, barınacak güvenli bölgeler için yardım ihtiyaçlarını duyurmaya çalışacaklar. Kadınlar haklarını savunacaklardır. Mars- Neptün sembolü ise 'ilham akışı' Yaşam sembollerle bize; bir şeyleri akışına bırakmamızı ve ilerlemek için bu olaylara ihtiyacımız olduğunu söylüyor.


2002 yılında benzer bir tutulma yaşandığında; AB'de idam yasağının kalkması, Dünya Kupası finalleri, İsrail'de intihar saldırısı, Endonezya'da bombalı saldırılar, Nijerya'da güzellik yarışmasında din kavgası yüzünden ölümler, Umman Denizi'nde İspanya - Kuzey Kore çatışması gibi olaylar yaşanmıştır. 


Tutulma konularımız; Avrupa Birliği, ırkçılık, özgürlük, yağmalama ve hırsızlıklar, din, eğitim, futbol, hukuk, denizlerde tsunami, deniz aşırı ülkelerde çatışma, mülteciler, özellikle jupiter'in oğlak geçişi ile meyve sebzede verimsizlik, su ile ilgili sorunlar, Sarin sabit yıldızı etkisi ile zehirlenmeler, ameliyatlarda anestezi ile ilgili sorunlar (ki dolunay zamanları ameliyatlar önerilmez), alkol ve ilaçtan gelebilecek tehlikeler, seyahat problemleri, bazı hava yolu firmalarının iflası, dolandırılma ve sahtecilik olacaktır.

Gemide yiyecek arayan martılar sembolünden bahsetmiştim. Her ülke bu dönemde kendi gemisini korumaya, sınırlarını korumaya yönelik politikalar izleyecektir ve birlik bilincinin önemli olduğu bugünlerde sağlık konusunda dayanışma içindeyken Eris etkisiyle bu defa dayanışma bozulacak ve bazı ülkeler birbiri ile çatışacaktır. Ülkemizde sağlık alanında ve çalışma düzeni, işçilerle ilgili pek çok konu gündeme gelebilir. Tutuklanmalar söz konusu olabilir. Gündemde en çok olacak ülke yaz boyunca ABD ve başkanı Trump olacaktır. Onun haricinde; Hindistan, Rusya ve Çin de oldukça gündemde olacaktır. 


Bireysel anlamda ise;

Her konuda kendi güvenliğimizi korumak, dürüstlük sınavları, aldanma -aldatılmalar, duygu patlamaları, uykusuzluk ve gerginlik, dürtüsel olarak birden bir şeyleri bırakma isteği, skandallar, çarpık ilişkiler, dogmatik olarak kabul ettiğimiz ve haklı olduğumuzu düşündüğümüz fikirlerin bırakılması, eğitim ve gelişim fırsatları, sevdiklerimizle iletişimler söz konusu olacaktır. 

Venüs ve Güneş'in Nemesis olacağı 3 Haziran tarihi çok önemli bir gün. Mitolojide gece cadılarının yeryüzüne inişi demektir. Kadınlar, kadınlardan gelebilecek problemler, çatışma ve dedikodu enerjisi, ilişkilerde değer duygusu ile ilgili problemleri işaret eder. O nedenle sevgimizi dile getirme şeklimiz ve dürüstlük çok önemli olacaktır.

Ne yapmalı?

Öncelikle fevri kararlar almaktan, ani çıkışlar yapmaktan, duygusal tepkiler vermekten uzak durmalıyız. Bir anda eşi, işi, bırakma isteği ile hareket etmek bize ilerleyen zamanlarda zarar verecektir. Bu bir gözlem süreci, gördüklerinizle ilgili kararları yıl sonuna saklayın. İkinci olarak her zaman dürüst olduğunuzdan emin olun, en çok da kendinize. Fikirlerinizde daha hoşgörülü olun. Merkür etkisi ile alınganlıklara açığız, her şeyi kişiselleştirmeyin ve üstünüze alınmayın. Ekonomik anlamda ihtiyacınızdan fazlasını almadığınıza emin olun. Böylece Uranüs desteği ile kendinizi yenileyebilecek, istediğiniz şeyleri tamamlayacak ve yaşamınızda devrim yaratabilecek, şifalanabileceksiniz. Bu dönemde yaşamınızdan çıkartmak istediğiniz duygu, fikir ve olayları mutlaka yazın. Artık dünyadaki bilinç değişti. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni ve yüksek bilince kendinizi açın.

BURÇ ve YÜKSELEN BURÇ

KOÇ: Tutulma etkilerini; eğitim, hukuksal konular, uzak yerlerle ilgili yaşayacaksınız ve bu konularda bir tamamlanma sürecinde olacaksınız. Bir konuda uzmanlaşma ihtiyacı doğacaktır. Sıkı sıkıya tutunduğunuz fikirleri bırakmayı deneyimleyeceksiniz. Maddi konularda yeni kararlar alabilirsiniz ancak harekete geçmek yerine planlama dönemindeyiz. Geçmişten gelen haberler sizi şaşırtabilir ve uzun zamandır görmediklerinizle bir telefon trafiği yaşanabilir. Bu dönemde ani duygusal parlamalar ve gereksiz harcamalar size zarar verecektir.

BOĞA: Tutulma etkilerini; banka, borçlar, krediler alanında yaşayacaksınız. Eski borçlarınız ortaya çıkabilir, borçlarınızı tamamlarsınız veya maddi durumunuzu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmamak çok önemlidir. Burada aynı zamanda fikirlerinizde bir dönüşüm söz konusu olacaktır. Özellikle parayla bakış açınız değişebilir. Yoğun duygusal tepkiler vermemeye ve ani kararlar almamaya dikkat edin.


İKİZLER: Tutulmanın genel  etkilerini çok baskın olarak yaşayacaksınız. Yaşamınızda radikal değişimler yaptığınız bir dönemdesiniz ancak acele etmemelisiniz. İlişkilerde fevri kararlar almamaya ve gözlemci olmaya gayret edin. Hissettiğiniz duygular yaşamınızda size neyi göstermek istiyor? buna odaklanın. Karşı tarafın yaptığı davranışlara ve söylediği sözlere her zaman biz izin veririz. O nedenle kendinize verdiğiniz değeri gözden geçirdikten sonra retrolar bittiğinde bu süreci daha berrak görebileceksiniz. İlişkiler ve kişiliğinizde değişim süreci olacak, fikirlerinizde diretmemeye gayret edin. Değişim öncelikle içinizden başlayacak, tutulmalar burcunuzda olurken 2,5 yıl sistem sizi hayatta gitmeniz gereken yola götürecektir, yaşama güvenin.


YENGEÇ: Tutulma etkilerini yaşamınızı yeniden düzenlemekle ilgili yaşayacaksınız. İş yerinizi, sağlığınızı yeniden düzenlerken beklenmedik aksilikler açığa çıkabilir. Pek çoğunuz hayat rutinini değiştirecek. Eğitim alanını tamamlayacak, bulunduğu uzak yerden dönecek, hızlı bir tempoya gireceksiniz. Bağımlılıklara, yeme-içmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Rehavete kapılıp salgından kendinizi korumayı ihmal etmeyin. Ruhsal konulara odaklanmak çok iyi gelecektir.

ASLAN: Tutulma etkilerini; kendinizi ve duygularınızı nasıl gösterdiğinizle ilgili yaşayacaksınız. Bazı yetenekleriniz, sanat ve hobileriniz konusunda keşfetme veya yeni bir dönem başlayabilir. İlişkiler, eski arkadaşlar, eski aşklar gündeminize gelebilir ve sosyal çevrenizde bir fark ediş sürecinde olabilirsiniz. Bu süreçte kendi korku ve paranoyalarınızın size engel olmasına izin vermeyin. Maddi konularda sizin veya eşinizin kazancı ile ilgili bir değişim süreci, bankalarda sorunlar ve para ile ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. Fazla harcama yapmak ve abartılı duygusal tepkiler vermek sorunlara yol açabilir.


BAŞAK: Tutulma etkilerini; yaşam düzeniniz ve kariyeriniz arasında denge kurmakla ilgili yaşayacaksınız. Kariyer alanında bir gözden geçirme sürecinde iken ev ve ebeveynlerle ilgili değişimler ve bazı konularda tamamlanışlar olabilir. Hayatınızı yenileyeceğiniz bu süreçte partneriniz veya iş ortağınızla ilgili yaşayacaklarınız buna engel olabilir. Bu çatışma enerjisi ile ilişkinize son verme isteği doğsa da bu süreci bir gözlem süreci olarak değerlendirin ve planlamalar yapmaya devam edin. Hayatın size göstermek istediğine sessiz kalarak odaklanın.


TERAZİ: Tutulma etkilerini; yepyeni fikirler üretme ve kararlarla ilgili yaşayacaksınız. Zihniniz tek bir konuya odaklanmak isteyecek. Gelişim için güzel bir fırsattır ve gelişim; eğitim, seyahat, yayıncılık konuları ile gelebilir. Burada bir tamamlanma olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişiminiz sıklaşacaktır. Yolculuklar yapmanız gerekebilir. Bazı anlaşma ve sözleşmeler sonlanacaktır. Yeni anlaşmalar için uygun değildir. Bu süreçte yoğun duygusal tepkiler vermek, alınganlıklar, fevri davranışlar, sitemler size çok zarar verebilir. Özgüveninizi ve değerinizi koruyarak hareket etmelisiniz.

AKREP: Tutulma etkilerini; kendi maddi manevi değerlerinizle ilgili yaşıyorsunuz. Maddi konulara bu süreçte bakış açınız değişebilir. Yeteneklerinizden para kazanma durumu, iş bulma, borçları kapatma veya işi bırakma durumları söz konusu olabilir. Bu süreçte objektif olma konusunda duygularımız bize engel olabileceği için gerek ilişkiler gerekse işle ilgili bitişlerde sadece planlama aşamasında kalmaya, harekete geçmemeye çalışın.


YAY: Tutulmanın genel etkilerini en çok sizler deneyimleyeceksiniz. Kendinizle ilgili yenilenme sürecindeyken ani kararlar alıp çıkışlar yapmak sorunlara yol açabilir. Bu dönemi hem kendiniz hem ilişkileriniz açısından fark ediş dönemi olarak değerlendirin. İlişkilerde, kariyerde ve ev içerisinde Haziran'ın ikinci haftası bitiş ve başlangıçların ayak sesleri gelirken yazın size getirecekleri kadersel olacaktır. Hayatın planlarına güvenerek esnek bakmaya çalışın. 


OĞLAK: Tutulma etkilerini; bilinçaltınızdaki dönüşümle ilgili yaşayacaksınız. Korkularınız ve kadersel durumlarla yüzleşirken depresyon enerjisi yerine bugünleri ruhsal olgunluk enerjisine yönlendirin. Ruhsal çalışmalar yapmak size çok iyi gelecektir. Yardımlar yapmak bu süreci rahat atlatmanızı sağlar. İş yerinde eski düzeni gözden geçirme - aile üyelerinde, evcil hayvanlarınızda bir sağlık sorununu tedavi ettirme söz konusu olabilir. Konuşmalarınızda fevri ve yoğun tepkiler vermemeye çalışın. Bu süreçte seyahatler, sosyal medya ve anlaşmalarda dalgınlık kaynaklı temalara çok dikkat etmelisiniz.


KOVA: Tutulma etkilerini; hayalleriniz ve hedeflerinizde uzmanlaşmak, o konuya odaklanmakla ilgili yaşayacaksınız. Bir yandan da ilişkiniz, çocuklarınız ve hedefleriniz, arkadaşlarınız arasında denge kurmanız gerekebilir. İlişkiler tarafından eski konular açılabilir. Bu anlamda duygusal tepkiler vermek, harekete geçmek yerine planlama ve gözlemleme sürecinde olup size iyi gelmeyen kişilerle iletişimi kesmek çok faydalı olacaktır.


BALIK: Tutulma etkilerini; yaşam planlarınızda geleceği düşünmek, kariyerde uzmanlaşmak için bir konuya odaklanmak, sınava girmek veya eğitim almakla ilgili yaşayabilirsiniz. Tabi ki önce bir şeylerin sonlanması ve bu kararları almak söz konusu olacaktır. Ev ve aile arasında denge kurmaya çalışırken duygularınızın, alınganlık ve korkularınızın size engel olmasına izin vermeyin. Bu dönem oldukça sinirli olabilirsiniz, bol su içmek ve manevi çalışmalar yapmak faydalı olacaktır. Bu süreci planlama süreci olarak değerlendirin ve yeni kararlarınızı uygulamak için bir süre daha bekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder