21 Mayıs 2020 Perşembe

22 MAYIS 2020 YENİAY'I - SÖZ BÜYÜDÜR!


Takvimler 22 Mayıs 2020'yi, saatler İstanbul saati ile 20:39'u gösterdiğinde gökyüzünde Ay ve Güneş birleşerek Yeniay'ı meydana getirecekler.   

Yeniay'lar başlangıç enerjisidir, yepyeni bir döngüyü başlatır. Bu Yeniay ise yeni döngüyü başlatmasının dışında yazın yaşanacak tutulma enerjilerine doğru bir kapı açıyor. Yazın yaşayacağımız olaylara ve enerji değişimine de yaklaşıyoruz.

Yeniay'da Ay, yavaş döngüde, yani olayların yavaş yavaş ilerleyeceğini ve bizim de temkinli başlangıçlar yapmamız gerektiğini buradan görmekteyiz. 

Bir diğer önemli husus ise; Venüs ve Merkür deklinasyon sınırının dışında. Yani; aşk, iş, ticaret, para, iletişim, trafik, sanat, yayıncılık, eğitim gibi konularda sıradışı bir döneme giriyoruz. Uzun zamandır konuşmadığımız kişilerle iletişime geçebiliriz. Daha önce konuşmadığımız konuları konuşabiliriz. Hayatımızda farklı bir rutin ve düzen başlayabilir, Satürn açısı ile tamamen bir özgürlükten ziyade kontrollü bir özgürlük söz konusu olmaya devam edecektir.

Yeniay'da Mirfak ve Deneb Adige yıldızları etken. Aynı zamanda Neptün'ün Merkür ve Venüs'e kare açısı var. Mars da Yeniay'a gergin bir açı yapıyor. Böylece büyük resim açığa çıkıyor. Değer duygumuz ve kim olduğumuz, sınırlarımızla ilgili içe dönüş yaşıyoruz.

Mayıs ayının başından beri; ilişkilerde, işinizde, finansal konularda  hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Sis perdesi aralanıyor. Bu hayal kırıklıkları ve hissettiğiniz yoğun duygular açığa çıkacak. İlişkilerde tekrar iletişim kurmak, sorunların açılması, konuşulması söz konusu olabilir. Geçmişten henüz tam öğrenemediğiniz bir ders için birileri gelebilir. Yapılması gereken tamamen mantıkla hareket etmek, kesinlikle karar vermemek ve evrenin planlarına güvenmektir. Kendi değer duygumuzu yapılandırdığımız şu günlerde temkinli adımlar atmalıyız. Doğru kararlar vermezsek son perdenin aralanacağı Temmuz sonu; aşk, iş ve maddi konularda daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayabiliriz. 

Gergin ve sinirlilikle yoğun duygusal tepkiler vermemek için enerjimizi; ruhumuza, meditasyona, ibadete yöneltmeliyiz. Bu günlerde yorgun hissetmeniz normal çünkü beden dinlenmek, ruh doyum sağlamak istiyor. Bu dönemde sinirli, sabırsız davranan taraf kaybedecektir. 

İkinci önemli konu ise; bu dönemde yalanlar, iftiralar, asparagas haberler, aldatmalar, sahte çek senet, sahte meslek sahipleri, dolandırıcılıklar, hırsızlıklar söz konusu olabilir. Alışverişlerde dikkatli olun, duyduklarınızı iki kere düşünün. Sapkın konular ortaya çıkabilir, skandallar yaşanabilir. İletişimin çok önemli olduğu bu günlerde az ve öz konuşmak, kendi sözcüklerimize değer vermek önemli olacaktır. 

Toplumda;

Bu dönemde hava olayları, rüzgar ve tufanlar söz konusu olacaktır. Sosyal ve toplumsal olaylar yaşanabilir. Yangınlar söz konusu olabilir. Rehavete kapılma ve sosyalleşme, tatillere gitme isteği ciğerleri işaret eden yeni ayla hastalığı tekrar büyütebilir. 2. dalgayı 9 eylülden sonra yaşamamak için özgürlüğü kontrollü gerçekleştirmeliyiz. 

Sağlık; 

Bu dönemde dalgınlık kaynaklı kazalar, ayaklarda problemler, sinir, el ve ciğer hastalıkları söz konusu olabilir. İntihar ve zehirlenme vakaları çokça duyabiliriz.


Bu dönem içimize dönüp kendimize korkularımızı ve duygularımızı fark ettirme, değerimizi bilme zamanı. Sevginin, korkuların, acının bize ne göstermek istediğini anlama zamanı. Dönüşüm içimizde başlıyor ve eğer yaşadıklarımızla açıkça yüzleşirsek, sorunlarımızdan kaçmazsak, cesur olabilirsek, kendimizi kandırmazsak, 27 Haziran'dan sonra içine çekildiğimiz kabuktan gün ışığına kavuşabileceğiz. 

BURÇ ve YÜKSELEN BURCA GÖRE

KOÇ: Yeniay etkilerini yaşamınızdaki trafikle ilgili yaşayacaksınız. İletişim, yolculuk, akrabalarla ve kardeşlerle konuşmalar, geçmişten alınan haberler, yolculuk, yayıncılık ve yazı yazma ile ilgili konular 15 gün boyunca baskın olacaktır. Duygu ve mantığınız çatışırken yeni kararlar almamanızı öneririm. Yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca hırsızlık, dolandırıcılık, sosyal medyada yanlışlıkla yapılan paylaşımlara dikkat. Enerjinizi keyifli sohbetlere, yazılar yazıp yayınlamaya, ruhsal konulara yönlendirin. 


BOĞA: Yeniay etkilerini yaşamınızdaki değerlerle ilgili yaşayacaksınız. Maddi değerlerinize sahip çıkmak için unutkanlıklara, hırsızlıklara dikkat edin. Aynı zamanda bu dönem yeni kazançlar elde edebilirsiniz, konuşarak, yazarak, yayınlayarak maddi kazanç elde edebilirsiniz. Bu süreçte radikal kararlar almamalı, sosyal çevrenizde sakin ve gözlemci hareket etmelisiniz.


İKİZLER: Yeniay etkilerini genel temayı baskın olarak yaşayacaksınız. Hayatınızda pek çok şeyi değiştirme isteği ve yeni başlangıçlar yapma isteği olacaktır. Ancak yaşamınızdaki tüm yeniliklerde risk almamalı ve büyük kararlar vermekten kaçınmalısınız. Her şeyin yüzeysel ve bir ilüzyon içinde olabileceğini unutmadan hareket etmelisiniz. İş ve aşkla ilgili tartışma ortamına girmekten uzak durun. Sizler bu dönem kendi içinize yönelip kendinizle ilgili gerçekçi ve yepyeni planlar yaparsanız 27 Haziran sonrası yaşamınızda mucizevi gelişmeler olacaktır.

YENGEÇ: Yeniay etkilerini karmik olarak yaşayabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, birinin size yaptıklarını görme veya korkularınızı kendinize çekme söz konusu olabilir. Geçmişten gelenlerin yarım kalmış bir dersi öğretip gideceğini bilerek ona kapılarınızı açın. Bu dönem kuvvetli olan hislerinizi ve rüyalarınızı dinleyin. Finansal konuşar, eğitim, yolculuklarla ilgili karar almak, riske girmek için uygun bir dönem değil. İlişkinizde ise sorunları çözmek tartışma ortamı yaratabileecğinden sessiz ve gözlemci olmakta yarar var. İçe dönüp değişimi içinizde başlatmalı, ruhsal, manevi konularla ilgilenmelisiniz.

ASLAN: Yeniay etkilerini sosyal çevre ve hedeflerinizle ilgili yaşayacaksınız. Ekip çalışmaları ile yapılan işlerden maddi kazanç elde etmek, uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle görüşmek, bazı arkadaşlarınızla ilgili hayal kırıklıkları yaşamak söz konusu olabilir. Maddi konularda bu dönem risk almamalı, kredi çekmemeli, borçlanmamalısınız. Eş kazancında değişimler söz konusu olabilir. İlişkilerde de yeni kararlar alma değil gözden geçirme dönemindesiniz. Hedeflerinizle ilgili planlamalar yapabilirseniz 27 Haziran'dan sonra güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

BAŞAK: Yeniay etkilerini saygınlığınız, statünüz, kariyerinizle ilgili yaşayacaksınız. Bu konularda düzen değişimi ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu süreçte ilişkinizde, evliliğinizde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz ancak yeni kararlar almak, yoğun duygusal tepkiler vermek için doğru bir zaman değil. Gözlemci olmalı ve mantıksal davranmalısınız. Aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin. İş ortağınıza karşı da temkinli olun. 

TERAZİ: Yeniay etkilerini eğitim, uzak yolculuklar, yayıncılık alanında yaşayacaksınız. Uzaklarda olan birinden haber almanız mümkün. Eğitim, araştırma, kurs veya seminerlerle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Ancak bu dönem bağımlılıklara, yeme -içme düzeni ve sağlığınıza dikkat etmeli, yaşamınızı düzenlemelisiniz. Kariyer hayatınızda değişen düzen ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili polemiğe girmemeye çalışın. 

AKREP: Yeniay etkilerini maddi - manevi destek alanında yaşayacaksınız. Yapmak istediğiniz başlangıçlar için destek görebilir, kredi çekebilir, eş veya aile kazancında yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz ama kimseye borç vermemelisiniz. Bu dönem yaşamınızdan çıkan her şey sizin bir konuda gerçeği görmenize hizmet ediyor olacak. Sezgilerinizi dinlemelisiniz. İlişki ve arkadaşlıklarınızda hayal kırıklıkları yaşarsanız karar vermeden önce gözlemci olun ve iki kere düşünerek adım atın.

YAY: Yeniay etkilerini diğer insanlarla bir olmakla ilgili yaşayacaksınız. İlişki, evlilik, iş ortaklığı gibi konularda bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Sağlıksız bağlar kopacaktır. Ayrıca aile ve kariyer yaşamında eril kişilerle polemiğe girmemeli, fevri davranmamalısınız. Enerjiyi kendi değerinizi bilmeye ve gözlem yapmaya yönlendirin. 

OĞLAK: Yeniay etkilerini hayatınızdaki yeni düzenle ilgili yaşayacaksınız. Uzun zaman sonra yeniden işe dönmeye adapte olmaya çalışabilirsiniz. Yeme - içme, uyku ve sağlık düzeniniz bundan etkilenebilir. Bu stresi yakın çevrenizden çıkarmamakta fayda var. Enerjinizi; alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeye, keyifli muhabbetlere, yazı yazmaya yönlendirin.

KOVA: Yeniay etkilerini özgüveniniz, aşk, çocuklarınız ve sanatla ilgili yaşayacaksınız. Bu konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Kendinize bakım yapmak, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. İlişkinizde yeni kararlar almak için uygun bir dönem değildir. Finansal konularda da paranızı korumaya ve bütçenizi planlamaya çalışın, gereksiz harcamalar yapmayın. Enerjiyi sanata yönlendirmek faydalı olacaktır. 

BALIK: Yeniay etkilerini yaşam alanınızla ilgili yaşayacaksınız. Ev içinde değişimler, ebeveynlerle ilgili gelişmeler, taşınma, ev satma söz konusu olabilir. Ev içerisinde dalgınlık kaynaklı kazalara, trafikte de  kazalara karşı temkinli olmalısınız. Bu dönem yoğun duygusal tepkiler vermeden önce mantıksal analiz yapmanızı ve daha sakin kalıp gözlemci olmanızı öneririm. 

Sevgiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder