23 Mart 2020 Pazartesi

YENİ DÜNYA DÜZENİ ve SATÜRN GEÇİŞİ & Burçlara Etkisi


Yenilenmeyen her şey yok olmaya mahkumdur.

Yeryüzü kendini yeniliyor ve bu yeni enerji Hava Çağı olarak geliyor. Satürn geçişi ile 22 Mart - 1 Temmuz 2020 tarihleri arasında yaşayacağımız süreç, 2020 Aralık ve 2023 yılları arasında yaşayacaklarımızın fragmanı niteliğinde olacaktır. Hatta 2023 yılında da Plüton aynı yeri tekrar kontrol edecektir. O nedenle bu tarih aralıklarında yaşadıklarınızı mutlaka not edin. Hepimiz yaşamlarımızda bugüne kadar yaptıklarımızı sorgulayıp yeni başlangıçlar yapacağız.

Satürn, burç değiştiriyor ve dünyamızın enerjisi de değişiyor. Satürn kimdir? O zamanın yöneticisidir. Karmadır. Öğretmendir, hayat sınavlarımızdır. O var olmasaydı; sabır, kalıcılık, dayanıklılık ve olgunluk yeryüzünde var olmazdı. Şimdi değişimden önceki son derecelerde ilerlerken hiçbir dersi almadan bırakmayalım istiyor. Bizi salgın aracılığıyla korkularımızla, doğaya yaptıklarımızla, özümüzle, sorumluluklarımızla yüzleştiriyor. O, oldukça ciddi bir öğretmendir ve ciddiye alınmamaktan hiç hoşlanmaz.

Bu yeni çağda, insan olma yolculuğumuz daha da keskinleşiyor.
Toplumsal birlik için elimizi taşın altına koymayı öğreniyoruz. İnsanlık sınavları veriyoruz.

Bu salgın ile; yeri geldiğinde ne paranın ne çıkarların hiçbir faydasının olmadığını, yaşam için birlik olmak gerektiğini, doğayı kirletmemeyi, evrene sahip çıkmayı, medeniyeti ve hijyeni birlik olarak deneyimledik. Ve evlerden çalışmak gibi teknolojiden faydalanarak yaşam tarzlarımızı değiştirmeye başladık. İlerleyen dönemlerde ise daha minimal yaşamayı, daha az tüketmeyi, havayı ve suyu temiz kullanmayı, kapitalizmin gölgesinde kalmaktansa huzurla evlerimizde çalışmayı, evlerden eğitim alıp vermeyi deneyimleyeceğiz. Doğayla daha iç içe olacak, şehrin kirli yaşamından arınacak, çoğumuz bağımlılıklarımızı bırakacak ve bedenimizi, ruhumuzu şifalandıracağız.

Yeni başlangıçlardan önce kalıcı bitişler yaşayacağız. Arkadaş çevremiz ve çalıştığımız ekipler değişecek. Bize faydası olmayan her şey geride kalacak. İnsan ilişkilerinde de aşk ilişkilerinde de bize ne katacağına ve zihinsel uyuma bakacağız.

Mayıs ayı itibariyle 2,5 yıl boyunca anda kalmanın, anın kıymetini bilmenin, kendimizi uzaklarda aramamanın, doğru bilginin değerini anlayacağız.

Yeryüzünde sınıf ayrımları azalacak. Bunun için önce paranın değer kaybedişini, sonra ise sanal paranın yükselişini gözlemleyeceğiz. Çoğu kişinin başkaldırdığı, bolca grevlerin olduğu bir süreç geçirebiliriz. Kurallar sorgulanacak. Emeğin karşılığı istenecek.

Liderliğin öneminin kalmayacağı bir çağa doğru ilerlerken, herkes kendinin lideri olacak, herkes teknoloji aracılığıyla kendini duyuracak, herkes kendi özgün yeteneklerini fark edip bunu toplum yararına kullanmayı deneyimleyecek. Belki de küçük küçük topluluklar kuracaklar, Satürn eski - Kova ise modern demektir. Modern köylerin kuruluşunu gözlemleyebileceğiz. Bu çağ, eskiyi yeniye uyarlayarak başlayacaktır. Markalar ve lüks tüketim değer kaybederken, kırsala dönüş başlayacak.

Uzay, bilim, yapay zeka, teknoloji gibi konularda büyük değişimler yaşayacağız. Evren'de bilinmeyen pek çok şeyi keşfedeceğiz. Teknolojinin ve zekamızın gücünü kullanacağız. Makro insan olma yolunda ilerlerken insani duyguları ve özümüzü hatırlayacağız. Kendi enerjimizi keşfedeceğiz ve daha çok kullanacağız. Reiki, kukai, astroloji, spiritüel konular önem kazanacak ve evren matematiği karşısında büyülenmeye devam edeceğiz.

Zamanın ve yaşımızın kıymetini daha çok bileceğiz. Eskiden ders çıkarıp eski değerlerin kıymetini anlayacağız. Daha gerçekçi hayaller kurup onlar için sabırla adım atacağız.

91 - 93 yılları arasında doğanlar ise benimle beraber ilk Satürn döngülerini tamamlayacaklardır. Yaşamda bugüne kadar yaptıklarımızı sorgulayarak kalıcı değerlerle ilgili sınavlar verecek ve hiç olmadığımız kadar olgunlaşacağız.


ÜLKEMİZDE;

Ülkemizin 8. evinde ilerleyecek olan Satürn ile finansal konular, dış kaynaklar ve borçlar, iflaslar, borsa ve para ile ilgili konular çok daha önem kazanacaktır. Yaşlı ölümlerini duymaya devam edebiliriz ancak aynı hızda önlemler alınmaya ve çözüm yöntemleri de bulunmaya başlanacaktır. Aynı zamanda düzenlemeler olabilir.

Tüm yaşananlar değişim için bir fırsattır. Çağın nimetlerini yıkıcılık değil birlik bilinci için kullanalım. Dünya evimiz ve tüm duygular evrensel. Geleceğe adım adım ilerlerken, hepimizin birbirimizin parçası olduğunu anlamak ve kelebek etkisini fark edebilmek dileğiyle.

Burç ve Yükselen Burca Göre;

KOÇ: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri kariyer hayatınızla, statünüzle, hayat yolunuzla ilgili zorladı, kalıcı bitiş ve başlangıçlar getirdi. Çoğunuz yeni düzen kurdunuz. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca geçtiğimiz 2,5 yılki emeklerinizin karşılığını alma, iş arkadaşları, sosyal çevre ile ilgili deneyimler yaşayacaksınız. Gerçek dostlarınız belli olacak. Hayalleriniz için gerçekçi ve sabırla ilerlerseniz hepsini gerçekleştirebilirsiniz.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.


BOĞA: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri hayat felsefenizi oluşturmanız, eğitim, akademik konular, yurt dışı bağlantıları, aile büyükleri, eş ailesi ile ilgili sınadı. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca kaderinizle ilgili yeni bir yol çizeceksiniz. Satürn kendi evinde olacağı için kariyeriniz konusunda ciddi destek görebilirsiniz. Kendinizin en güçlü halini görebilirsiniz. İş konusunda değişimler söz konusu olabilir. Ayrıca bazılarınız evlenebilir veya boşanabilirsiniz çünkü bu ev soyadı değişimi ile de ilgilidir. İş veya evinizin yeri değişebilir. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

İKİZLER: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri ruhsal dönüşüm, kayıplar, psikoloji, finansal konular, hukuk, eş kazancı gibi alanlarda sınadı. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca ise ufkunuzu genişletme ve hayat görüşünüzü, inançlarınızı sorgulama sürecinde olacaksınız. Eğitim alıyorsanız tamamlayabilir, eğitime başlayabilir, yayıncılıkla ilgili başarılar elde edebilirsiniz. Uzak yerlere iş veya eğitim için gidebilirsiniz. Dil öğrenmeniz gerekebilir. Ayrıca eş ailesi ve aile büyüklerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

YENGEÇ: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri insan ilişkileriniz, diğerleriyle bir bütün olma, gerçek kimliğinizi gösterme konusunda sınadı. İkili ilişkiler ve iş ortaklarınızla ilgili kalıcı bitiş ve başlangıçlar yaşadınız. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca ruhsal dönüşüm ile ilgili deneyimler yaşayacaksınız. Yaşamınızdan çıkan hiçbir şeyi kayıp olarak görmeyin. Bilinçaltınızdaki korkularla yüzleşip ne kadar güçlü olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu süreçte psikoloji ve maneviyatla ilgilenmek iyi gelecektir. Size maddi kaynak sağlayan kişiler veya siz bankalar, borçlar ve kredilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.


ASLAN: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri hayat düzeninizle ilgili sınadı. Gerek beden sağlığınız için beslenme ve uykunuzu düzenleme gerekse iş hayatınızı, günlük hayat rutininizi kalıcı hale getirmekle uğraştınız. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca gündeminiz diğer insanlarla bir bütün olabilmek olacaktır. İlişkinizi kalıcı hale getirme yani evlenme, evliyseniz nasıl gittiğini sorgulama söz konusu olabilir. İş ortağınız varsa onunla önünüzü görebilmek istersiniz. Bu dönemde insan ilişkilerinde bencil davranmayan taraf kazanacaktır.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

BAŞAK: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri hayat sahnesinde nasıl göründüğünüzle alakalı sınadı. Bu süreçte özgüveninizi geliştirmeyi, kalıcı ilişkiler kurmayı, çocuklarınız varsa onların sorumluluğunu almayı, yetenekleriniz konusunda disiplinli olmayı deneyimlediniz. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca gündeminiz hayat düzeniniz olacaktır. Beden sağlığınızı korumak için yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Görmezden geldiğiniz sağlık sorunlarını tedavi ettirmeniz gerekir. İş düzeniniz değişebilir ve iş konusunda daha disiplinli olmanız gerekecektir. Ayrıca aile büyüklerinizin sağlığıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

TERAZİ: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizlere hayatınızda yeni bir temel attırdı. Aileniz, eviniz, konfor alanınızla ilgili sınandınız. Bazılarınız taşındı, bazılarınız evlendi. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca özgüveninizi geliştirmekle ilgili deneyimler yaşayacaksınız. Hayat sahnesinde nasıl göründüğünüzü fark edecek, yeteneklerinizi geliştirmek için disiplinli olacaksınız. İlişkilerinizin sorumluluğunu almanız gerekebilir. Sizden yaşça büyük biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onlarla çok daha fazla ilgilenebilir veya çocuk sahibi olabilirsiniz. Sanal parayla ilgilenenler daha fazla kazanç elde edebilirler.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

AKREP: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri iletişim tarzınız, medya, yayıncılık, kısa seyahatler, eğitim, kardeşlerinizle ilgili sınadı. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz. Ailevi temalar, ev değişimi, daha küçük bir eve taşınma, eski gayrımenkulleri satma, şehir değiştirme gibi konularda deneyimler yaşayabilirsiniz. Adım adım yeni bir hayat kuracaksınız. 

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

YAY: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri özdeğerinizi, sınırlarınızı koruma, kendi kazançlarınızı elde tutma, minimal yaşam, yeteneklerinizden para kazanma gibi konularda sınadı. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca kendinizi ifade ediş tarzınız, medya, yayıncılık, eğitim alma verme, derslerinize disiplinli çalışma, kısa seyahatler ile ilgili sınayacak. Bu süreçte kardeşiniz veya yakın çevrenizle ilgili daha çok sorumluluk almanız gerekebilir.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

OĞLAK: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri diğer gezegen geçişleri ve tutulmalarla beraber epey sınadı. Gücünüzü ve sabrınızı test etti. Kendinizle ilgili sorumluluklar aldınız ve yeni kalıcı başlangıçlar yaptınız. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca gündeminiz özdeğerleriniz ve maddi kazançlarınız olacaktır. Daha minimal yaşamaya başlayabilir ve birikim yapabilirsiniz. Yeteneklerinizden kazanç elde edebilirsiniz. Maddi kazançlarınız için sabırla çalışmanız gerekecektir. Ardından kalıcı kazançlar elde edeceksiniz.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.


KOVA:
Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri bilinçaltınızla yüzleştirdi. Ruhsal anlamda bilgelik kazanmanız için deneyimler yaşadınız. İçe döndünüz, planlar yaptınız, belki hastane gibi kapalı yerlerde kaldınız. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.


22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca aldığınız kararları adım adım hayata geçireceksiniz. Daha görünür olacaksınız. Yeni başlangıçlar yapacak ve kendinizi değiştireceksiniz. Kalıcı ve ciddi adımlar atacak, geleceğe dair planlar kuracaksınız.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.


BALIK: Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca sizleri gelecek planlarınız, topluma yaptığınız katkılar, sosyal çevreniz ile ilgili sınadı. Bu konular Temmuz - Aralık 2020 aralığında bir daha hiç açılmamak üzere tamamlanacak.

22 Mart- 1 Temmuz ve Aralık'tan sonraki 2,5 yıl boyunca bir içe dönüş yaşayacaksınız Bu süreçte ruhsal anlamda bilgelik kazanacaksınız. Sadece korku ve kaygıya kapılmayın. Onun yerine yaşadıklarınızı sorgulayın. Maneviyatınıza yönelin. Hayat sizden dinlenmenizi ve izole olmanızı isteyecektir. Hastane gibi kapalı alanlar da gündeminize gelebilir. Şayet bu dönemde akışta kalıp içinizdeki ilhama odaklanırsanız bu dönemi çok yararlı geçirebilirsiniz.

Dünya ve toplum için bireysel sorumluluklarınızı alıp yepyeni başlangıçlar yaparak bu yılları verimli kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder