21 Mart 2020 Cumartesi

24 Mart 2020 Yeniay'ı - DOĞANIN UYANIŞI



Herkese merhabalar,

24 mart 2020 tarihinde İstanbul saati ile 12.28’de gökyüzünde bir Yeniay meydana gelecek. Bu yeniay Micromoon özelliğine sahip yani Dünya’mıza uzak bir Yeniay olduğu için hem etkisi güçlü değil hem de süreç yavaş yavaş ilerleyecektir. Almuteni Mars olan Yeniay ile mücadele gücümüz, bedensel sağlığımız yine ön planda olacaktır.

Yeniay hem Şiron hem de Sirius etkisinde. Burada ciddi anlamda kadersel temalar yaşayacağımızı görüyoruz. Bu dönemde başlayan her şey Sirius etkili 5 Temmuz tutulmasında sona erecektir. Önümüzdeki 14 gün ise Corona ile ilgili tedavi yöntemleri netlik kazanabilir ve çözümü bu süreçte bulunabilir. Ancak bu süreç adım adım ilerleyecek ve hemen etkisini göremeyeceğiz.

Öncelikle ülkemizde izolasyon artacaktır, daha sıkı tedbirler alınacaktır. Bu süreçte hepimiz toplum için bireysel sorumluluk almak zorundayız. Gad Cupido kavuşumunun 6. Evde olması günlük hayatımızın kısıtlı olmaya devam edeceğini net olarak göstermektedir. Evet hep dediğim gibi ülkemiz bir İtalya kadar sıkıntılı döneme girmese ve ülkemizin doğum haritası büyük risk teşkil etmese de halk iradesi ve farkındalığı bu süreçte çok çok önemli. Ben Ekim ayında Merkür tutulması ile ilgili videomda virüslerden bahsetmiştim. Yani esasen virüs yeni bir şey değil ve muhtemelen ülkemize de yeni girmedi. Genç nüfusa sahip olmamız sebebiyle daha çabuk atlatabiliriz. Ülkemiz bugüne kadar pek çok şeyi bir olup aştı, yine birlik bilinciyle bunu yapabiliriz. Ayrıca dış ülkelerden de destek alacağımız bu yeniay haritasında görünmektedir.

Ocak ayında başlayan süreçle pek çok büyük firmanın kapandığını, ortaklıkların bozulduğunu, havayolu firmalarının içindeki süreç değişimini, pek çok yöneticinin istifasını duyabiliriz. Micromoon aylarda eskilerde Kızılderili liderleri değişirmiş. Biz de pek çok liderin değişimini görebiliriz. Hep beraber küresel bir krize şahit olabiliriz.

Bu yeniay şiddetli yağışlara ve tabiat olaylarına sebebiyet verebilir, doğa bizimle konuşmaya devam edecektir. 5 – 19 – 24 Nisan tarihlerinde doğal afetler meydana gelebilir, yanardağ patlamaları duyabiliriz. 22 Mart’ta başlayan süreçte de göçmen kuşlar gündemimize gelebilir.

Yeniay itibari ile izole olun, bütçenizi koruyun ve riske atmayın. Bankada çok para bulundurmayın ve nakit taşıyın. Sokakta üstünüzde değerli taşlar ve çok para bulundurmayın. Sessiz kalın ve korku, panik yayan cümlelerden, asılsız haberlerden uzak durmaya çalışın. Bu süreçte korku yerini yeni düzene adapte olmaya bırakacaktır.

Kaygı ve korkuya kapılmak yerine bireysel yaşamlarınızda tüm alanlarda yepyeni bir düzen kurmaya, bu zamana kadarki yaşadıklarınızın size ne kattığını anlamaya ve hayatın her alanında yenilikçi olmaya odaklanın.

Bu süreçte şifanın aslında bizde olduğunu, duyguların ve acıların evrensel olduğunu, içinde bulunduğumuz anın değerini bilmeyi, çaresizlik, korku ve umutsuzluğu dönüştürmeyi deneyimleyeceğiz. Birlik bilincinin ve elimizde bulunan imkanların kıymetini anlayacağız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder