16 Mart 2020 Pazartesi

CORONO ve DÜNYA



Herkese merhabalar,

Yepyeni bir dünya düzenine doğru ilerliyoruz. Ocak ayından itibaren felaketler olarak değerlendirdiğimiz olaylar zinciri bizlere esasen bir şeyler anlatmaya çalışıyor ve ders öğrenene kadar devam ediyor.

Öncelikle yeryüzünü etkisi altına alan Corona Virüsü ve sebebi nedir?

Şimdi evren matematiğinin nasıl da kusursuz işlediğine şahit olacaksınız. Corona, Corona Australis takımyıldızından ismini alır, Güney'in tacıdır ve tam da bizleri yeni çağa hazırlayan Satürn ve Plüto üstüne bir de Mars ve Jupiter bu yıldızın önünden geçmektedir. Şaşırdınız değil mi?  Daha ilginci bu gezegenler bu takımyıldız ile kavuşum halindeyken Avustralya yangınları başlamıştır. Dünya Corona Australis aracılığıyla bizlere açık açık şunu söylemektedir; sen doğana sahip çıkmazsan ben kendi doğama sahip çıkarım.

Corona kelime anlamı olarak taç demektir, Şiron'un tacıdır. Yani önce yara sonra şifa verecektir. Zengin ve fakiri aynı acıda birleştiren bu yıldız tam da yeni çağa geçerken enerjiyi durdurur. Hayatı durdurur. Değişen frekans sizlere de zamanı 24 saatten 14 saate çekmiş gibi hissettirmiyor mu?

Hayat son aşamada bizlere öğretilerini vererek, yeni bir frekansa geçmemizi sağlayacaktır.

Peki nedir bu öğretiler?

Öncelikle, bu yıldız kümesi Satürn, Plüto, Jupiter ve Mars ile beraber Oğlak enerjisinde bulunuyor. Yani tüm dünyaya yaşamı ciddiye almayı, ölümü hatırlatmayı, sorumluluk almayı, beşeriyetten çok maneviyata önem vermeyi öğretiyor. Hayat, doğal seleksiyon ile; kalbe, vicdana, empatiye önem vermeyeni eliyor.

2. olarak ise geçeceğimiz Hava Çağı Kova etkisinde olacak. Zekaya ve toplumsal bilince önem veren bu dönemde herkes toplum için bireysel sorumluluğu almayı öğrenecek. Toplumun hayrına evden çıkmamayı, insanlığın hayrına hijyeni, el temasında çok bulunmamayı, yerlere tükürmemeyi, toplu alanları boş yere meşgul etmemeyi, konuşurken diğerlerinin sınırlarına girerek konuşmamayı öğrenecek.

Diğer öğrenmemiz gereken konu ise bence en önemli konu. Özümüze dönmek. Hayat bize iki yıldır bunu anlatmaya çalışıyor. Kendimizi ve kendi değerimizi korumayı, duygularımızı, besleyici yanımızı açığa çıkartmayı deneyimlerken aile kavramını da yeniden öğrendik. Şimdi çağ değişirken son kez bizi evlerimize kapatarak ailelerimizle vakit geçirmemizi sağlayacak. Temeli sağlam olmayan aileler açığa çıkacak. Şimdiden Çin'de boşanma oranları artmış durumda. Aynı zamanda dünyamız da kendi özünü korumak ve kendini temizlemek için mecburen bizleri buna zorladı. Bizler Avusturalya'da yangınlara sebep olurken her şeyin bir bedeli olduğunu bize çok güzel öğretti.

Satürn'ün diğer öğretisinin ise kıtlık bilinci olduğundan bahsetmiştim. Çekirgeler bunun bu dönemde en güzel örneğidir. Geçtikleri bölgelerde su baskınları, sel felaketleri olabilir. Şu an stokları boşaltıyoruz ancak esas sınavımız ileriki zamanlarda su ile olacaktır.

Ayrıca Hava Çağı, online işlerin yürütüleceği ve bilimsel çalışmaların yapılacağı bir dönem olacaktır. Şu an hayat bizleri test ediyor. Online döneme geçişi deniyor ve bunu biraz korku ile yaptırıyor. Yaşam şeklimizi yavaş yavaş değiştiriyoruz. Ancak başarılı olan toplumlarda; kirlilik ve tüketim azalacak ve daha huzurlu bir yaşam şekli süreceğiz. Paranın o kadar da önemli olmadığını deneyimleyeceğiz. İşte dünyanın yepyeni frekansına doğru ilerlerken ve çağ değiştirirken bilinçaltımız zaten o vibrasyona ayak uydurup uyduramayacağını gayet iyi biliyor. Doğal seleksiyon ile gerek savaş gerek salgınlarla yeryüzünü terk ediyorlar. Tıpkı önceki Satürn - Plüto kavuşumu zamanlarında olduğu gibi. Bir nesil görevini tamamlayıp giderken bir nesil dünyayı değiştirmeye geliyor. Bununla ilgili en çok görevli olan nesil belki de 91 - 92 - 93 doğumlular. Bu konuda detaylı bir video çekeceğim.

Corona;

18 - 24 Mart gibi tehlikeli tarihler etrafında daha da artabilir ve 24 Mart'tan sonra ciddileşecektir.

31 Mart tarihinden sonra sokağa çıkma yasağı gibi önlemler alınmaya başlanabilir.

Merkür 1 ay boyunca retrolu sürecin üzerinden geçerken yalan yanlış haberleri çokça duyabiliriz.

Ülkemizde diğer ülkelere nazaran daha az yayılacaktır.

22 Mart'ta atria yıldızı etkisiyle salgın göçmen kuşlardan yayılmaya başlanabilir ki süreç ceresin işaret ettiği beslenmek ve bir kanatlı hayvan olan yarasa ile başlamıştı.

Yengeç, Oğlak burçları, yükseleni, Mars'ı, 6. evi yengeç olanlar ekstra tedbirli olmalıdır.

Dünya'da en çok dini kurumlar ile yayılım gösterebilir ve din adamlarından da haberler duyabiliriz.

11 Haziran itibariyle salgın azalacaktır. Gündemimiz daha çok ekonomi olmaya başlayacaktır. Ayrıca 8 Nisan haftası depremler ve toprak kaymaları yaşanabilir.

Tetiklenişi Eylül ayından sonra olacak fakat gerekli önlemleri alırsak etki etmeyecektir. Ardından 9 yıl sonra yeniden karşımıza çıkabilir.


Yapılması gereken tıpkı hava (kova) çağının bizlere söylediği gibi toplum için bireysel sorumluluklarımızı almak, panik olarak korku enerjisi yaymamak ve kendimize çekmemek, krizden fırsat yaratmaya çalışmamak beşeriyetten daha önemli şeyler olduğunu görebilmek, kendi menaviyatımızı korumak, kişisel hijyenimizi korumak, kendimize ve çevremize sahip çıkmaktır.

Bu dönem felaket değil değişim dönemidir. Artık geride kalanların yepyeni bir misyonu var.

Esas salgın; insanlığımızı adım adım kaybedişimiz, ego ve bencilliğe düşüp doğaya ve kendi türümüze verdiğimiz zarar, korku frekansımız, beşeriyete bağlılığımız, maneviyatı unutuşumuz. Şifa ise kendimizde gizli.


Sağlıklı günler dileğiyle!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder