26 Nisan 2019 Cuma

MARS- NEPTÜN KARESİ - HAYALLER & HAYATLAR


Yaşadıklarımızın içinde kayboluyor, beşeri koşturmalardan hayatımızın öz'ünü fark edemiyoruz çoğu zaman. Ancak, bakabildiğimizde gerçekliğe, açabildiğimizde korkusuzca ruhumuzu ve gözlerimizi, hem bireysel hem de toplumsal olarak yaşadıklarımızın bizi bir temaya doğru götürdüğünü fark edeceğiz. Hayat; acılar çekmemizden, üzüntü ve hastalıklarımızdan, birileri refah içindeyken birilerinin sefaletinden keyif almaz. Yeryüzü ve gökyüzü bir bütün halinde ve dengededir.  Yaşadığımız her şey gerekli ve o an en  mükemmel olan şekildedir, önemli olan nasıl tepki verdiğimiz ve içinden hangi dersleri çıkarttığımızdır. Yaptıklarımız negatif - pozitif titreşimler yaratır ve elbet bize döner. O nedenle olanlardan kaçmak da, sızlanmak da geride kalmalı artık;

Uranüs dünyevi bağımlılıklardan sıyrılıp değişmemiz için bekliyor,
Satürn sorumluluklarla ilgili birtakım öğretici dersler veriyor,
Jupiter ahlaki değerlerimizi düzeltmemizi istiyor,
Ve Plüto ayaklarını yere sağlam bas diyor.

Günler geçecek, 2019 Temmuz tutulmaları uyaracak ve Hava (Kova) çağına doğru 2022'ye giderken, aklın ışıldadığı günlerde karma yaratan ve düzene direnenler yaya kalacak. 

Asırların sesi var toplumlarda, asırların ahı, asırların iyilikleri, asırların karması. Dini, ahlaki değeleri yanlış kullanan, toplumu dünyevi değerlerle sömürüp korkutan, güç arzusuyla yakıp yıkan kim varsa, Plüto ve Satürn kolkola gözümüzün yaşına bakmayacak! Dünya düzeni değişecek.

Şimdi bu değişimin ayak seslerini duyarken, bir adımı daha geçiyoruz. 26- 27 Nisan'da; Plüto & Gad & Satürn kolkola retro (dön bir bak, sorgula), Uranüs & Güneş kavuşum , Mars ve Neptün kare açıda olacak. Nedir bu teknik detaylar?

*Hayatta ilerlememiz ve isteklerimizi gerçekleştirmemize engel olan, ruhsal frekansımızı bozan, bizi aşağı çeken ne varsa onlardan kurtulmak isteyeceğiz.


*Kimim ve nereye gidiyorum? diye sorgulayacak, hayallerimize doğru giden yolda ne kadar gerçekçiyiz, yüzleşeceğiz. Hatta kendi kendimizi kandırdığımız ne varsa hepsi evrenin yüzümüze doğru tuttuğu aynayla gözlerimize yansıyacak.

*Aynalardan kaçmak için gözlerimizi kapatmak, bağımlılık yapan maddelere başvurmak işe yaramayacak. Ama maalesef, özellikle de geçim sıkıntısı nedeniyle intihar vakalarına çokça rastlayacağız.

*Ayağımızı bastığımız zemin sağlam mı? Şöyle bir test edeceğiz hatta etmek zorunda kalacağız. Plüto, sağlam olana dokunmaz, çürük olanı yıkar o nedenle hayatınızdan giden ne varsa ruhunuz adına sevinin. Bu, bir eşya da olabilir bir insan da.

*Gerçek resim aslında avuçlarımızdayken biz onu uzaklarda arıyor olabiliriz. Şimdi gerçeğin aslında yanıbaşımızda, çözümün aslında basit olduğunu, görünmeyeni fark edeceğiz.

*Vücudumuzda görmezden geldiğimiz sorunlar sinyal verecek. Enfeksiyon, alerji, bağırsak sorunları, kemik, bel ve diş problemleri tetiklenecektir.

*Uçak, deniz kazaları, sudan gelecek tehlikelere karşı dikkatli olmakta fayda var. Toplum olarak manipülasyona gelmemeli, her görünenin ardında farklı bir gerçek olduğunu idrak etmeli ve mantığı elden bırakmamalıyız.

*Sert geçecek Temmuz ve Eylül ayları için tasarruf yapmak çok ama çok önemli olacaktır. Yatırım yapmalı ve temel ihtiyaçlar dışına pek çıkmamalıyız.

*Bireysel olarak ise; olanın en mükemmel ve hayrımıza işlediğinin bilincinde, ayaklarımızı yere sağlam basarak, değişimden kaçmayarak hareket etmeliyiz. Her şeyi kontrol altına almaya çalışırsak herhangi güzel bir olayın, tesadüfün, süprizin kapımızı çalmasına imkan vermeyiz veya göremeyiz. Evren ise üst aklın daha üstün ve planlarının daha güzel olduğunu yüzümüze olması gerekenden sert çarpabilir.

*Akışta kalmalı, kendimizi aşarak ruhumuzun ve kalbimizin sesine odaklanmalıyız. Önce affetmeliyiz mesela. Sonra şükretmeliyiz. Hafiflemeliyiz bu karmaşık günlerde. Meditasyon, dua, içinizden nasıl geliyorsa ruhumuzla temasa geçmek ve derin bir nefes almak iyi gelecektir.

Hayallerimizle hayat çelişebilir, hayat rüzgarı bizi hayallerimizden çok farklı bir mücadele alanına sürüklüyor olabilir. Bırakın rüzgar pencerenizden odanıza dolsun, gelene kadar nelere tanıklık etti kim bilir? Bir bildiği var; insan aklının alamayacağı denli üstün, bilge ve derin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder