17 Nisan 2019 Çarşamba

19 NİSAN 2019 DOLUNAY'I - BİR MAVİ DENGE


19 Nisan 2019 tarihinde, gökyüzünde Ay ve Güneş karşı karşıya geliyor ve saat 14.13'te Dolunay'ı meydana getiriyorlar.

Dolunaylar, Yeniay'larla başlayan sürecin tamamlanmasıdır. Yani dolunaydan 14 gün önce başlayan sürecin nihayete ermesidir. Ayrıca; güneş ve ay, eril ve dişil enerji karşı karşıya geldiği için duygu ve mantığımız bu dönemde çatışır, kadınlar da daha gergin olurlar. Fakat bu dolunay biraz farklı, olaylar sürüncemede kalarak bizleri sert bir dönüşüme zorlayacak.

Bu Dolunay, aynı zamanda Mavi Ay. İkinci kez aynı burçta meydana geliyor fakat cismini maviye boyamıyor. Öncelikle bu mavi gecede gökyüzündeki göstergelere bakalım ve ardından hepimizi haritamıza göre az- çok etkileyecek temalara geçelim.

Gökteki ne ise;

Ay Terazi burcunda 3. evde, Güneş ise Koç burcunda 9. evde, 29 derecedeler. 29 derece aneretik derecedir ve sürecin keskin, krizli olacağını göstermektedir. Ay ise Yanan Yol yıldızlarıyla ilerlemekte.

Anın yükseleni Aslan, 24 derece.

Jupiter, dolunay'a 60 derecelik açı yapıyor.

Plüton, dolunaya kare açı gönderiyor.

Ay yöneticisi Venüs, Balık burcunun son derecesinde, Jupiter ile kare açı alıyor, dolunaya ise 150.

Güneş yöneticisi Mars ise Neptün'den kare açı alıyor.

Uranüs, Regulus yıldızı ile paralel açıda.

Yeryüzündeki de odur;

Bir bitiş sürecine geliyoruz hayatlarımızda. Fakat bu bitiş öncesi son bir sınavımız daha var. Ardından dengeler değişecek, insan aklıyla engelleyemeyeceğimiz bir boyutta, evrenin planlarının işleyişini ve adaletin güçlü kollarıyla terazisini dengeleyişini seyredeceğiz. Temeli sağlam olmayan, benliğimize hiçbir şey katmayan tüm ilişki ve ortaklıklar sona erecek.

İlişkilerimizi Ekim ayından beri zor bir sınava tutmuş olan Venüs, döngüsünü tamamlarken, gerçek sevgiyle kurulmuş ilişkilere de şifa verecek. Juno'nun destekleyici açılarıyla bazılarımız ruh eşlerimizle karşılaşacağız.

Şimdi hepimiz bu Mavi günlerde sisli bir 'Yanan Yol'a giriyoruz. Kimimiz aşk, kimimiz iş, kimimiz günlük hayatta ama hep adaleti sorguladığımız sorularla. Bu derin ve ıssız yol, belirsiz ve hiç bitmeyecek gibi duruyor. Çoğumuz tedirgin, kararsız, öylece kalsak da evren bizi içine çekiyor, adeta dönüşüme sürükleniyoruz.

Haksızlığa uğradığınızı, dünyanın hiç adil bir yer olmadığını, yüzleştiğiniz şeyleri artık taşıyamayacağınızı ve yorulduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Bu adil olmadığını düşündüğünüz süreçte, kendi adaletinizi sağlamak adına kızgınlıkla atılacak adımlar ancak 'haklıyken haksız duruma düşme'ye sebep olacaktır. Öç duygusu bu sürecin tuzağıdır. Kendi adalet duygunuzu ve vicdanınızı da koruyun.

Ve hiç merak etmeyin, karma bir bumerangtır, üstelik iyi haber, şimdilerde dönüş yolunda :)

Toplumda;

* Otorite konumdaki ve güçlü kişilerin yıkıcı davranış ve tutumları toplumu oldukça zorlayacaktır.


* Yapılan her şey sürüncemede kalabilir ve 30 gün boyunca neticelenmeyebilir.

* 2 - 15 Haziran tarihleri arasında halk zorlayıcı bir dönem yaşayabilir.

* Oldukça sert doğal afetler, özellikle Mayıs ayında depremler yaşanabilir.

* Para piyasalarında çarpıcı dalgalanmalar görülür.

* 5 Mayıs tarihine doğru cinsel sapkınlıklar yaşanabilir, kadınlar ve çocukların tedbirli olması önemlidir.


* Böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları tetiklenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder