20 Eylül 2018 Perşembe

MERKÜR GÜNEŞ'LE KAVUŞURKEN


Kapat gözlerini, evren kafanın içinde başlar.

Göklerde Merkür gezegeni, bizim hayata bakış açımızı, algılama biçimimizi, iletişimi yönetir. 
Özellikle bugünlerde en güçlü olduğu başak takımyıldızından etki alan Merkür, bu akşam 20.57'den yarın 12.58'e kadar Güneş'in kalbinde taht kuracak. Ve enerjilerini, güçlerini birleştirerek yeryüzüne ulaştıracaklar. Benliğimiz ve zihnimiz bir bütün olacak!

Sabah saat 07.00 sularında Markeb sabit yıldızıdan da etki alacak olan Merkür, bilgi edinme ve eğitim konusunda olumlu enerjiler sunacak.

Hisset.

 Dudaklarımızdan dökülenler daha dikkate değer ve etkili, zihnimiz kişiliğimizi birebir yansıtırken, aklımızdan geçenleri kağıda dökme, projelerimizi, planlarımızı harekete geçirme zamanı. Aklımız ve kalbimiz aynı amaç için bir arada. Zihnimiz daha berrak. Sözcükler zihnimizde dönüp dolaşırken, onların gücünü kullanmak elimizde şimdi.

Ne düşündüğümüz çok önemli. Bol bol hayallerinizi zihninizde canlandırmalı. Bol bol dileyin, isteyin benliğinizden. İstekleriniz yer ve gök için olsun. Yeryüzünde, gökyüzündeki tılsımlar. Sadece kendiniz için dilerseniz, yalnızca egonuzu beslersiniz. Bu gece evren ruhumuza, kulaklarımıza, gözlerimize, kalbimize işaretler gönderecek. 

Sorularınızın cevabını sadece öz'ünüz bilebilir. Dilimizin söylediği ruhumuzdan akıp gidendir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder