9 Eylül 2018 Pazar

9 EYLÜL YENİAY'I - PUSLU YILDIZLARDAN, ANKA'NIN GERÇEKLERİNE UYANIŞ




Takvimler 9 Eylül 2018’i, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 21.01’i gösterdiğinde Güneş ve Ay bir araya gelecek ve göklerde bir YENİAY meydana getirecekler.

Gökyüzüne Baktığımızda;

*Güneş ve Ay Başak burcunun 17 derecesinde doğal evinde, haritanın 6. Evinde kavuşum halindeler. Yeniay Mizar sabit yıldızı ile kavuşum halinde. Ceres aynı evde terazi ile onlara eşlik ediyor.

*Anın yükseleni ise 00 derece ile Boğa. Şans noktası kavuşumunda. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs ise 00 derece ile Akrep burcuna yeni giriş yapıyor!

*Göklerde Yeniay- Neptün karşıtlığı hakim. Neptün Ankaa ve Achenar Sabit yıldızı ile kavuşum halinde.

*Merkür – Satürn – Uranüs Büyük toprak üçgeni meydana getiriyor.

*Ay düğümleri - Venüs ve Uranüs Grand Cross oluşturuyor.

*Plüto tutulma ile 120 derece iken, Mars anaretik derece Oğlakta.


Yeryüzüne Baktığımızda;

Saçlarımız göğe karışırken, ayaklarımız yeryüzüne basıyor şimdi. İlahi defterler açılıyor.

Siz sandınız ki her şey omuzlarınızda sadece zamanın ötesi için yazılıyor. Oysa karma her an işliyor. Evren değişken toprak elementi Başak enerjisinde iken, mevsimler kusursuz bir düzen ile yenilenmeye ve değişmeye hazırlanırken, ekinler biçiliyor. Hasat zamanı! Özeleştiri zamanı. Kaostan düzene ve ilahi sevgiden, benliğe. Hepimiz bu kozmik dramın bir parçasıyız ve aslında tamamı.

Peki ya ne ektiniz?

Sürüyoruz atlarımızı düşlerimizin üstüne. Sisli bulvarlardan geçiyoruz. Kıpırtısız geceye yüzümüz değdiğinde, YENİAY soracak. Hayal misin, gerçek mi? Sen doğrusun da çevren öyle mi? İşin, düzenin, ailen, sevdiğin gerçekten hayal ettiğin gibi mi yoksa sen mi öyle görmek istiyorsun?

Bakabiliyor musun gerçekliğe, an’a gözlerin apaçık? Kendi yarattığın düşünden uyanıyorsun. 

Sert yaz günlerini geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde onca zorlayıcı tutulmalar ardında kişiliğimizi, kimliğimizi, dürüstlüğümüzü ne denli koruduysak, ekinlerimiz öyle gür, hak edişlerimiz öyle verimli olacaktır. Yeniay ışığı onları aydınlattığında bereket yağmurları ile yolumuzda ilerleyebileceğiz. Bu yolda ilerlerken ilahi sembolleri, evrenin bize gönderdiği mesajı iyi anlamalı ve kendi yolumuzda, kendi çizgimizde istikrarlı ve disiplinli bir şekilde yürümeye devam etmeliyiz. Kimimiz aniden yeni bir iş sahibi olurken, kimimiz aniden aşık olacak. Fakat Venüs'ün bu dönemki enerjisini derinden sevgi yerine kıskançlık, kısıtlama ve dürtüler ile kullanmamalıyız.

Yeni ufuklar doğuyor göğümüze. Okumalı, anlamalı, öğrenmeli şimdi.

Çalışmalı, üretmeli, hazır yiyenlerden olmamalıyız. Gösteriş uğruna giydiğimiz zırh kazındığında, parlak yaldızlar altında çırılçıplak yüzümüzle karşı karşıya gelebiliriz. Silkinme vakti. Evren; aşırılıklarımızın, değer bilmeyişlerimizin, müsrifliğimizin ve tembelliğimizin hesabını disiplin enerjisiyle soracaktır.

Bu dönem bizi kendi yolumuzdan alıkoymaya çalışacak, benliğimizi bulandırmak isteyecek, bizi dolandırmak, aldatmak isteyecek insanlar oldukça fazla çıkacaktır. Özellikle kadın figürlere karşı temkinli olmakta fayda var. Arkadan konuşan, kişiliği oturmamış, kişiliğinizi giymeye çalışan ve birtakım sahte işler peşinde koşan, dürüst olmayan insanların gerçek yüzünü göreceğiz. Enerji bağımızı kesmekte, tespit edip uzak durmakta yarar var.

Çalışma hayatında ve günlük rutinimizde kadınlarla tartışma içine girmemeye özen gösterelim. Bu dönem; üzülüp kurban psikolojisine bürünmek, kişiliğimizden ödün vermek, bağımlılıklara sarılmak, yemek, alışveriş, içki ve sigarayla hayatın gerçeklerinden uzaklaştığımızı sanmak bize yalnızca zarar verecektir. Venüs’ün de etkisiyle fiziksel özelliklerini, dürtüleri ve zaafları kullanarak karşımıza çıkan kişilerden uzak durmamız gereken bir dönemdeyiz. Artha ve Kama yasası her daim ensemizde olacaktır.

Yeniay, başlangıç enerjisi demektir. Bazen başlamak için bitirmek gerekir. Bu yeniay özverili hareket edene öyle kalıcı başlangıçlar verecektir ki; neyi hayal ediyorsak, ne konuda ilerlemek, gelişmek istiyorsak harekete geçmekte fayda var. Anlaşmalar, sözleşmeler bu dönem imzalanabilir.

Ve neyden arınmak istiyorsak yeniay bize yardım edecektir. Diyete başlamak, spor yapmak, bağımlılıklardan kurtulmak için harika bir zaman döngüsü, değerlendirin.

Alerji, göz rahatsızlıkları, kronik rahatsızlıklar, enfeksiyonlar, bağırsak problemleri bu dönemde artacaktır. Ne yediğimize çok ama çok dikkat etmek zorundayız. Bedenimizin sesine kulak vermeli ve hiçbir probleme gözümüzü kapatmadan mutlaka kontrole gitmeliyiz.

Değişime direnmeyin. Bu yaratıcı yıkım enerjisi, köklü başlangıçlar ile hayat yolumuza ışık olacaktır. Gözlerinizi tüm farklı algılara ve ilahi işaretlere açın.  Dünyeviliğe kapılıp kişiliğinizi, hayallere dalıp yeryüzünü unutmayın. Yanmaktan korkmayın. Mücadele edin. Yeniden doğacaksınız. Tırtıl kozasından çıkmasa asla kelebek olamazdı.

Ayakları yere sağlam basan hayaller kurun. Ve bu hayaller için en kararlı, en cesur, en istikrarlı adımı atın. 

Çünkü gerçek olmak üzere!

Ülkemize Baktığımızda;

Bu her köşesinde dört mevsimi vaat eden, üç yanı denizlerle çevrili, her elementi göğsünde özenle taşıyan topraklar bize ne anlatmak istiyor?

Ay ışığı, taze yapraklar, tatlı sularda keyiflenmek güzeldi.

Doğanın hasat zamanı geldi ve ellerimiz bomboş. Ne mi biçiyoruz? Hastalıktan kırılan hayvanlar ile hastalanan insanlar, salgınlar, art arda gelen zamlar. 

Kuzey ay düğümü gitmemiz gereken karmik yolu bizlere söyler. Silkinip o yolda ilerlemediğimizde ise işler baya karışır. Ülkemizin Kuzey Ay Düğümü başak burcunda ve bizlere; sana verimli topraklar verdim, onu ek, biç, çalış ve üret, hizmet etmekten gocunma, güzel bir doğa ve düzen sunacağım sana der. Peki ülkemizin Kuzey Ay Düğümünde gerçekleşecek olan 9 Eylül Yeniayı ne der? Son 9 yıllık döngüde çalışmadın ve üretmedin. Sana verilenin, kendinde olanın değerini bilmedin. Sistemi bulandırdın. Ve karmanın defter açıldı nihayet, seni terbiye edeceğim der.

Nihayet emek vermenin, çalışmanın, bilimin, eğitimin önemini biraz olsun anlayabileceğiz. İş işten geçmeden sistemin aksayan yönlerini, refaha ulaşmanın farkındalığını idrak edebileceğiz. 11 Eylül’den itibaren küçülmeye giden, iflas eden şirketlerin haberlerini duyacağız. Hatta maddi kaygılar yüzünden gerçekleşen intihar vakaları kulağımıza gelecektir.

Krediler, yatırımlar, finansal süreçler, emlak ve vergiler, tarım ile ilgili yeni düzenlemeler konuşulacaktır.

4 Ekimde gerçekleşecek Venüs retrosu öncesi; biriktirin, üretin, elinizdekinin kıymetini bilin ve tutumlu olun.

Toprak, doğa, ve gökyüzü her daim konuşur, yol gösterir. 

Duymasını ve görmesini bilene.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder