26 Ağustos 2018 Pazar

26 AĞUSTOS DOLUNAYI- KADERSEL IŞIĞA DOĞRU





Takvimler 26 Ağustos 2018’i, akrep ve yelkovan Türkiye saati ile 14.56’yı gösterdiğinde Güneş ve Ay karşı karşıya gelecekler. Göklerde bir Dolunay meydana getirecekler.


Gökyüzüne Baktığımızda;


*Güneş; haritanın 9. Evinde, Başak burcunda, 3 derece iken Ay; haritanın 3. Evinde, Balık burcunda, 3 derecede ilerliyor.


*Ay; gökyüzünün şifacısı, koruyucusu, ahlak ve erdem ile mucizelerini sunan Fomalhaut yıldızı ile kavuşum yapıyor.


*Anın yükseleni ise Yay, 13 derece. 


*Jupiter; Neptün ile 120, Plüto ile 60 derece yaparak olumlu enerjiler sunuyor.


*Gökyüzünde Güneş- Satürn- Uranüs arasında büyük toprak üçgeni mevcut. Mars Retro hareketine Oğlak burcunda devam ediyor.


*Mars durağan (S) konumda.


*Satürn ve Ay üzerinde Yod açı kalıbı bizi gitmemiz gereken yola (KAD) itiyor. 


Yeryüzüne Baktığımızda;

Arınma, vazgeçme, sabretme enerjisi ile geçen yaz yerini biraz olsun huzurun ve şansın kollarına bırakıyor.


Gözlerini kapat, evren zihninde başlıyor.


Adımlarını at düşlerinin üstüne. Hayallerin sisliyken, bulutlar dağılıyor. Şimdi anlamlandıramadığın parçalar bir bir önünde birleşmekte. Hisset, şans seninle! İlahi bir güç seninle. Kaderin önüne geçemezsin, bilmiyorsun, şimdi planlarını sen yapmıyorsun. Hayat senin adına çoktan işaret etti parmağıyla yolunu. Sen, o yolun üzerinde bir masalın ucunu tutan yolcu. Dua et, meditasyon yap, gece ve gündüz sadece iste bu günlerde. Ruhsal farkındalık günleri, sezgiler tamamen açık, renkli rüyalardaki semboller uyarıcı. Paylaş ve yardımlaş. Evren seninle bir bütün şimdi, karşına geçmiş lambandan çıkan bir cin gibi dileklerini soruyor. Mucizeler doluyor hayatına. Sevgiyle, kabul et. Sevginin gözünden gör yeryüzünü.

Dileklerine kavuştuğunda sakın kendini rahatlığın kucağına bırakma! Saf kalsın yüreğinin safları. Göğsünde bulutlar, tepende rüzgar, kalbinde ışık. Onları kaybetme. Dolunay’ın meydana geldiği Fomalhaut yıldızı fısıldayacak; ‘Sana kalbinin arzularını getirdim, sana şifayı getirdim, ilahi yardım ellerimde, ruhun bunları taşıyabilecek kadar güzel mi? Eğer kaybedersen ahlakı ve erdemi, doğrularını, onurunu, inandığını; şansını ve hayatını tepetaklak edeceğim!’ 


Sadece ve sadece hak eden için bembeyaz bu dolunayın ışığı. Herkes hak ettiğini bulacak deriz ya, işte o gün geldi çattı. Toprağa ne ektiysek, su enerjisi onları gün yüzüne çıkartacak. Saklanan, gizlenen düşmanlıklar, kötülükler su yüzünde iken ve ay ışığı görmemiz için onları aydınlatırken, gerçek dostlarımız da ay gibi yanımızda parlayacak.


Bir gösteriş panayırının içine düştüğünde, gösteriş yapmak adına kendin olmadığın bir kimliğe bürünüp bir de yalanlarınla insanların aklıyla dalga geçersen, taklit ve özenç enerjisine bürünüp bir başka kimliği giymeye çalışırsan, ancak ve ancak o sahte halinle, o panayırda kendini gülünç duruma düşüren bir palyaço olursun. Kendin ol, kendini ve çevreni aldatma. Aldanma. Kendi değerlerine sahip çık.


Bu dönem, hayallerinizi zaafınız olarak kullanıp kandırmaya çalışan çok fazla kişi ile karşılaşabilirsiniz, zırhınız zekanız olsun. Dolandırıcılıklar artacaktır. Özellikle akrabalarınız sizi kandırmaya çalışabilir, eğer zoraki giden bir akrabalık ilişkiniz var ise tamamen kopabilirsiniz. Bu yaz size pranga olan çürümüş işlerinizden, arkadaşlık ilişkilerinizden, geçmişte enerji bağınız kalmış olan ikili ilişkilerinizden tamamen kurtulmadınız mı? Ruhunuz temizleniyor, arınıyorsunuz. Bir çınar gibi kuru dallarınızdan budanıp, yüceliyorsunuz göğe. 


Kırgın olma, kızgınlık taşıma, gör ve affet. Kurtul onların enerjisinden. Ancak o zaman bilgeliğe erişebilirsin. Geçmiş bitti, geleceğe çok var, sen ‘an’da ol bütününle. Hiçbir şey çözümsüz değil, dolunay enerjisi ile çözüleceksin. Gerçek ve hayal arasında arafta iken birden her iki pencere de aydınlandığında, ikisi arasında dengeyi kurman gerekecek. 


Ve ilham perileri yaratıcılık, sanat, renkler ve ihtimaller için gökyüzünde tüm ışığıyla dönerken, kalbinizden geçenleri somutlaştırarak güzel eserler çıkarabileceksiniz.


Ne zamandır istediğiniz o uzak yollara valizlerinizi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Çok istediğiniz eğitim fırsatları hiç ummadığınız anda sizi bulabilir. Ne zamandır söyleyemedikleriniz bir anda ağzınızdan dökülebilir ve rahatlayabilirsiniz. Biriken; arzu, hayal, öfke, arınma, hastalık, korku, şans enerjisi nehirlerden akışa geçmek için bekliyor. Yay, geriliyor okundan fırlamak için. Ufkunuz genişlemeye hazır, ya siz?


Sağlık;

*Bu dönem ayak, ayak bileklerinize çok dikkat edin.

*Kazalar bol bol görülebilir, özellikle bir deniz kazası meydana gelebilir!

*Dalgınıktan kaynaklı kayıplar, aldatılmalar, hırsızlıklara dikkat.

*Bu dönem bağımlılıklar artabilir, alkol – sigara tüketimi çoğalabilir. Yalnız hissetmekten kaynaklı depresyon ve alınganlık had safhada olacaktır.

*Hangi ilacı kullandığınızı iyi araştırın.

*Böbrek, idrar yolları enfeksiyonları rahatsızlıkları artabileceğinden bol bol su için.

*Uyku düzeniniz oldukça karmaşıklaşabilir. Bol bol vitamin alın.

*İnzivaya çekilip kendi iç sesimizi dinlemek, rahatlamak hem bedenen hem ruhen hepimize iyi gelecektir. 

Mucizelerin ışığı bütünün hayrına olsun.


İnci Gücen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder