17 Ağustos 2018 Cuma

MERKÜR'ÜN RİTMİ HIZLANIYOR - RETROSU BİTİYOR !



☿ 
Gökyüzünde 24 Temmuz’dan beri gezegenimize göre daha yavaş hareket ettiği için Retro olan Merkür enerjisi bizi terk etmeye hazırlanıyor. Retro bitmeden;

🌸17-19 Ağustos arası Merkür iletişim ve algımızla ilgili olduğu için olayları algılama problemi çekebilir veya yanlış anlayabiliriz. Aslan burcunda Retro olduğu için gölge yönü olan ‘ego’ çalışır ve söylenen cümleler bize kibirli gibi gelebilir. Onun yerine kendimizi sevip çevremizin acımasız bakış açısına üzülmemeli, alkış almak için kendi değerlerimizden vazgeçmemeliyiz.

🌸Bu iki gün kazalara çok açık. Özellikle kısa yolculuklarda çok temkinli olmalıyız. Yarım kalan tüm işlerimizi tamamlamalıyız. 

🌸Eminim ki bir çok şey ve kişi hayatınızdan çıktı, arınma enerjisi üzülmeyin. Ve eski ilişkileriniz hiç ummadığınız anda geri geldi ise-özellikle aslanların 🦁 - onu tamamen geçmişe geri gönderin.

🌸Merkür’ü haritasında Retro olanlar bu dönemde mucizeler yaşamış, yeni güzel başlangıçlar yapmışlardır. Son iki günü iyi değerlendirin. 

🌸19 Ağustos’tan sonra yeni başlangıçlar, tadilat ve teknolojik cihaz alımı için uygun. Bir süre daha Merkür’ün çekirdeği enerjisini dışarıya akıtırken rahatız.

⏳ Ne yaşıyor isek hepsi buna ihtiyacımız olduğu için bizimle. Biz plan yapıyoruz sanarken evren seçimlerimiz doğrultusunda bizi deneyimlerimiz ile arındırmak için daha ince planlar yapıyor. Farkındalık geliştirdikçe ruhumuz evrenin muazzam matematiği ile dans ediyor. Direnmek veya sızlanmak yerine, sorgula, fark et ve kendini değişimin akışına bırak. ✨

#incininyıldızı #astroloji #mercury #astroloji #oğuzhanceyhanekolü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder