1 Temmuz 2018 Pazar

SİRİUS GÜNLERİ - '6- 7 TEMMUZ 2018'





Sirius; göklerin efendisi, Güneş'ten 2 kat büyük 23 kat parlak yıldız! Kuran'da Şira (işaret, kılavuz), Mısır'ın İsis Tanrıçası, yönlendiren, yöneten Büyük Köpek Takımyıldızı'nın yıldızı.


Sirius; A ve B olarak iki yıldızdan oluşur ve göklerde DNA sarmalı gibi dönerek birbirlerini çekerler. B eskiden parlak, büyük ve kırmızı iken günümüzde Alfa olan Sirius A'dır.


Karanlık ve aydınlık, siyah ve beyaz içiçe ve birbirleri için vardır. Tıpkı Sirius A ve B'nin bize anlatmak istediği gibi.


Kuran'da bu iki yıldız Necm(yıldız) suresinin 49. ve 9. ayetlerinde mucizevi biçimde;


  • Doğrusu Şi'râ yıldızının Rabbi de o’dur.(Sirius yıldızının rabbi)(49.ayet)

  • O kadar ki (birleştirilmiş) iki yay arası kadar, hatta daha da yakın oldu(9. ayet),

olarak geçer ve Sirius A ve B yıldızları birbiri etrafındaki dönüşlerini '49.9' yılda tamamlar.

Her sene Güneş Yengeç burcunun 14 40' derecesine geldiğinde gökyüzünde üst bilincin ışığının kapıları açılır. Yeryüzüne hiç tanımadığımız ışık enerjisi iner. Yönetim, ün başarı, beklenmeyeni kazanma, göklerden bilgi alma, kendini adama, onur, servet enerjisi getirir.


Sirius Ay ile kavuşumda veya açıları kötü ise bu yönetim gücü kötüye kullanma getirecektir. Varoluşa hayat veren bu yıldız insanlık için öylesine önemlidir ki; Amerika bir Sirius günü yani Güneş'in Yengeç burcunda olduğu 4 Temmuz 1776'da kurulmuştur. Antik Yunan'da sıcak yaz günlerini, Polinezya'da kışı haber verir.


Mısır uygarlığında Sirius'u gecelerce gözlemlemiş ve yılda bir kaybolduğunu, 70 gün ortaya çıkmadığını fark etmişlerdir. bu 70 günde Güneş, Aslan takımyıldızı ve Avcıtakımyıldızı arasında burçlar kuşağında ilerler ve bağlantılı olarak Nil Nehri'nin suları taşar. Giza piramidinde ise Sirius’un ışıkları Tanrıça İsis’in odasına dolar.


Bu yıl Sirius günleri 6 -  7 Temmuz'da olacaktır. Kalbinizdeki iyiliği o güne kadar yeryüzüne olabildiğince yansıtın ve her gün dileyin dileklerinizi. O gün bir şeyleri başlatmak, birine el uzatmak çok önemli. Farkındalığımız artsın diye, tatmadığımız bir enerji ile üst akılla iletişime geçme şansı yakalayacağız. Ezoterik, mitolojik, tarihi ve gizemli Sirius, ışığını bizimle paylaşacak.


Öncesiz, sonrasız, her anın içinde, evreni ve ışığı hissedin. Doğadaki sembolleri takip edin. Tüm görünenin, söylenilenlerin ve tüm olasılıkların ötesinde parlak bir ışık var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder