5 Temmuz 2018 Perşembe

HEM KIRICI HEM KIRILGAN - 5 TEMMUZ 2018



Göklerde 4 Temmuz itibariyle yaralayıcı şifacı dediğimiz centur; Şiron S yani durağan hareketine geçti, retro kervanına katılmaya hazırlanıyor ve bugün de etkisi devam ediyor.

Şiron; kimseye gösteremediğimiz yaralarımız, zaaflarımız, kabuk bağlaya bağlaya hissizleştiğimiz, hatta iyileşeceğim derken o yara konusunda uzman olduğumuz yumuşak karnımızdır. 

Şiron Koç burcuna geçen Ay ile göklerde kavuşum yaptı. Yöneticisi Mars ise Retro hareketine devam ediyor. Lilith yani Ay'ın karanlık yüzü ise Mars'a doğru yaklaşıyor.

Lilith, efsaneye göre tüm kötülüklerin anasıdır ve Adem'in Havva'dan önceki eşidir. Lilith Adem ile bir türlü anlaşamaz ve cennetten kaçarak Kızıldeniz'de bir mağaraya sığınır. Tanrı üç meleğini gönderse de Lilith bunu reddeder ve Samael ile ilişkiye girerek çocuklar doğurur. Cennete dönmediği için çocukları öldürülür. Lilith ise duyduğu acı ile bundan böyle Adem soyundan gelen tüm insanlığın, hamile ve bebekli kadınların baş düşmanı olacağına yemin eder. Tanrı ise Lilith dönmeyince Adem uyurken onun kaburga kemiğinden Havva'yı yaratır. Lilith ise bilinmeyen bebek ölümleri, düşükler, açıklanamayan kadın ölümlerinin sebebi olarak kabul edilir.

Hepimiz yorgun, enerjisi düşük bir halde geçmiş hesaplarımızı kapatmaya, yüzleşmeye, arınmaya çalışırken ve Koç da Ay'da bize enerji vermeye çalışırken akıtamadığımız enerjimiz ile öfke patlaması yaşayabiliriz. Dahası ruhsal, duygusal yaralar alabiliriz. Bu yaralar lilith bu kadar yakınken ve Ay Şiron kavuşumunda iken, kadınlardan kaynaklı olabilir. Kadınların görünmeyen yüzüne çok dikkat etmemiz gerekebilir. Bu dönemde bebeklerinizi, hamile eşlerinizi, çocuklarınızı özenle koruyun ve kollayın.

Göklerde Jupiter, Neptün, Güneş su üçgeni varken; dileyin, dua edin, meditasyon yapın, daha da önemlisi Sirius günlerine yaklaşırken iyilik yapın, yardım eli uzatın, sokak hayvanlarını besleyin. Merhamet edin.

Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder