20 Nisan 2018 Cuma

BURÇLAR


Güneş'in Karşıkonulmaz Çekimi: 
Aslan ve Yükselen Aslan



ATEŞ ELEMENTİNİN SABİTİ: ASLAN


23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS



Haritada 5. evi temsil eder. Sanat, aşk, çocuklar ana konularıdır.
Ve perde açılıyor; Aslan sahnede!


Gezegeni: Güneş
Günü: Pazar
Rengi: Granat- gröna taşı kırmızısı
Bitki: Ahududu, böğürtlen
Taşı: Gröna, krizolit
Medikal Astroloji: Kalp, göğüs, omurga ve üst sırtı temsil eder.


Aslan yaz mevsimini sabitliyor, sımsıcak yaz günleri içimizi ısıtıyor.

Yaz mevsiminde, sapsarı tarlalarda bitkliler mızraklar gibi uzarken, güneş en tepede umutla doğuyor. Bir bebek dünyaya geliyor, aslan burcu. Hayata olmuş ürünlerin verdiği haz, gelecek günlerin umuduyla açıyor gözlerini. Hayat dolu, ışıl ışıl, güneşin çocukları!

Hayat sahnesinde her daim parlayan, sıcaklığıyla insanları etrafına toplayan, ışıltıları insanların hayatlarında bir iz bırakan kişilerdir. İyimserlikleri ve neşeleri ile kalpleri ısıtırlar.

Eril enerjileri ile cesur ve hırslıdırlar. İstediklerini hem cesaretleri hem de yaratıcılıklarından gelen farklılıkları ile elde ederler. Etrafı yakıp yıkarak değil, şirinlikleri ve cazibeleri ile nasıl dile getireceklerini bilerek, insanlara kendilerini sevdirerek alırlar alacaklarını. İnsanlar onları pek kıramazlar. Çünkü mutlaka onlara yapılan iyiliğin karşılığında karşı tarafın kalbini ısıtacak cümleler söyler, onları mutlu eder, hoş tutarlar.

Evrendeki en güzel şeyleri kendilerinin hak ettiklerine inanırlar. Ortalama şeyler ile yetinemezler. Her şeyleri farklı, yaratıcı, kendini sade veya abartılı fakat bir şekilde belli eden, göze çarpan, hayranlık uyandıran şeyler olmalıdır. Sanıldıkları gibi maddiyata önem vermezler, tek dertleri hayatlarını dolu dolu geçirmek, hayat dolu olmak, onu hakkını vere vere içlerinde bir şey kalmadan yaşamaktır. Ve bazı mutluluklar para ile satın alınamaz.

Eleştiriye asla gelemezler, bir şey yapıyorlarsa en doğrusunu yaptıklarına inanırlar. Eleştiren kişilerden uzaklaşırlar. Yalnızlıktan hiç hoşlanmazlar, hayat sahneleri ve izleyiciler her zaman kalabalık olmalıdır. Arkadaş çevreleri geniştir. Ya çok sevilir ya hiç sevilmezler. Değerlerinin bilindiğini davranışlar ile görmek isterler. Onlar da değer verdiklerini minik tatlı hediyeler veya size özgü özenilmiş şeyler ile gösterirler. Hediye vermeye de almaya da bayılırlar. Küçücük süprizler bile onları çocuk gibi mutlu eder.

'İnsan insana her zaman lazım' ilkesiyle kolay kolay insanları hayatlarından çıkarmazlar. Dostlarına, sevgilisine, eşine, ailelerine sadıktırlar. Tatlı dilleri, güler yüzleri ile onlara açılmayacak kapı yoktur. Fakat gururlarını kırdıysanız, onları ezmeye kalktıysanız, küçümsediyseniz, olmadıkları şekilde itham ettiyseniz veya onlar gibi davranmaya, onlar gibi konuşmaya başladıysanız sizden ışık hızında uzaklaşırlar. Tüm bunlar ona göre onu aptal yerine koymaktır.

Yapamazsın denilen şeyleri gaza gelip yapmaya çalışma özelliklerini dizginlemeleri gerekir. Yani bu dürtüleri ile aynı zamanda borsaya girmemeli, kumar oynamamalıdırlar. Risk almaya bayılırlar.

Bulundukları ortamda er yada geç kontrolü ele alırlar ve kendi düzenlerine, kişisel alanlarına müdahale edilmesinden nefret ederler. Bir iş yapıyorlarsa kimse dokunmamalı o işi onlar devam ettirmelidir. Uysal kedi bir anda aslana dönüşüverir. Sahip oldukları tüm değerler onun koruması altındadır ve kimse sevdiklerine, ailelerine, maddi birikimlerine, kişisel değerlerine dokunamaz. Aşırı gururlu olduklarından bu konularda affetmeleri çok zordur.

Aslan burçları ego, alaycılık ve dediğim dedik özellikleri yerine; cömert, özgüvenli, adil, sıcak, babacan, asil, sanatçı ve liderlik özelliklerini kullanırlarsa hayat onlar için çok güzel olacaktır.

Güneş burçları genel ayrımlardır. Bir haritada açılar, sabit yıldızlar, evler, gezegenler, burçlar, asteroidler ile en az 38460 kombinasyon vardır. Hepimiz biricik ve tekiliz.



#aslan #astroloji #gezegen #burç




Düşüncelerini benimle, yazıyı çevren ile paylaş :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder