20 Nisan 2018 Cuma

BURÇLAR

Venüs'ün Adil Sanatçısı: 
Terazi ve Yükselen Terazi




HAVA ELEMENTİNİN ÖNCÜSÜ


23 EYLÜL- 22 EKİM



Haritada 7. evi temsil eder. Her anlamda hayat ortaklarımızla ilgilidir.


Gezegeni: Venüs
Günü: Cuma
Rengi: Kahverengi
Bitki: Zebercet
Taşı: Jasper ve Opal
Medikal Astroloji: Böbrek, bel bölgesi ve deri.


Sonbaharın başlamasına öncülük ediyor terazi ve doğada her şey dengeleniyor.

Venüs'ün zarif insanları. Güzel olan ne varsa içgüdüsel olarak ona çekilirler. Doğuştan sanatçı ruhlu ve adalet savaşçılarıdır. Evrenin her iki yönünü de doğalarında bulundururlar, zıtlıklar kişiliklerinde dengededir.

Adalet ve denge , güzellik, estetik, kibarlık, kararsızlık ile ünlüdürler. Sevilme ve beğenilme ihtiyaçları vardır. Yumuşak huyludurlar. Gezegenler, bu burçta adil ve barışçı olurlar. Ruhsal ve bilimsel olarak dengeyi bulmak hayat amacıdır. Terazi olup dolunayda doğduysa kavgacı olabilirler.

Hayat amacı için herkes onunla beraber seferber olur. Amaca giden yolda uygun çözümler nelerdir, neler yapılmalıdır? Hayatları bunları düşünmekle ve sorgulamakla geçer. Hemen harekete geçmek yerine öncesinde iyice ölçer, tartarlar. Durulması gereken çizgiyi aşmamaları gerekir fakat onlar durmazlar.

Çevreleri hep kalabalık olsun ve ona saygı duysunlar ister. Herkes ona gıpta etmelidir. Herkes amacına hizmet etmeli yani işine yaramalıdır. Amaca giden yolda yanlış algıya kapılırlarsa işlerine yarayacak insanlara karşı fazla iyi davranarak kendini kullandırıyor pozisyonuna düşebilirler.

Hareketleri planlıdır. Bulundukları toplum neyden hoşlanıyorsa ona göre davranabilirler. Çünkü onaylanma ve beğenilmeye karşı zaafları vardır. Fakat kendileri çok zor beğenir. Gözüne, ruhuna güzelliği, zekası ve estetiği ile hitap etmeyen insanların yanında durmaktan hoşlanmazlar.

Mutlulukları da mutsuzlukları da sosyal çevrelerine öyle işler ki, onunla beraber mutlu olup, onunla beraber depresyona girerler. Çevreleri ona hizmet eden, onun istekleri için yaşayan insanlarla doludur çünkü amaçlarına sizi de inandırmışlardır ve sizin de amacınız oluvermiştir.

Hayatı sever, keyif dolu yaşarlar. Güzel bir resim, güzel bir heykel, güzel bir yemek, güzel şaraplar, güzel ritim.. Güzel olan her şey hayatlarının bir parçasıdır. Bu nedenle güzel kadınlara, çekici erkeklere hemen gönüllerini kaptırabilirler.

Sesleri kibardır, onları dinlemek çok keyiflidir. Terazi erkekleri kadın ruhundan anlar. Venüs'ün verdiği zarafet ve çekicilik ile kendinizi onlara kaptırırsınız. Hayatı sanatsal bir biçimde algılarlar. Kaba insanlara tahammül edemezler. Uslubunuza dikkat ederek onlarla iletişim kurmalısınızdır. Konfeksiyon, moda, hukuk, tv ve sanat ile ilgilenmek onlara iyi gelecektir.

Kendini sevmeli ve kendine güvenmelidirler. Evrenin kalbine salıncak kurup orada dengeli bir biçimde salınırlar.

Güneş burçları genel ayrımlardır. Bir haritada açılar, sabit yıldızlar, evler, gezegenler, burçlar, asteroidler ile en az 38460 kombinasyon vardır. Hepimiz biricik ve tekiliz.


TERAZİ DOĞUM HARİTASINDA:


Mars: Barışçıldır. Mars Terazi’de düşük olduğu için duygusal ilişkilerde denge kaybı verir. Egosu zayıf olduğu için zarar görebilir. Tembellik ve müsriflik verebilir.
Plüton: Çok saf ve temiz olduğu için kolay aldatılır. Adalet ve denge takıntısı vardır.
Venüs: Terazide kadını da erkeği de çok güzel, çekici olur. Az sinirlenirler.
Satürn: Terazide iyicildir.
Uranüs: Kadın-erkek ilişkilerinde dengesizlik ve boşanma getirebilir.
Ay: Terazide duygular naif ve iyicildir. Lükse ve bireysel zevklere düşkünlük, uyumluluk verir.
Juno: Terazide maddi statüsü iyi olanlarla birlikte olmaktır.
MC: Terazide sanatsal işler yapar. Adalet ile ilgili işlerde başarılı olabilirsin. Kozmetik, kuyumculuk, modacılık, tekstil işlerinde de başarı verir.
ASC: Terazide estetik ve dengeyi bulmak ister. Lüks ile ilgili konulara eğilim verir.


Retro ise;


Venüs Retro Terazi: Aşırı zevk düşkünlüğü, ihanet.
Mars Retro Terazi: İhanet ile alakalıdır, karma bozukluğudur.
Satürn Retro Terazi: Maddi değerlerin kıymetini bilmemektir.
Uranüs Retro Terazi: İlişkinin bitimini yani boşanmayı gösterir.


Haritanızda Terazi burcu gezegen yerleşimlerinin etkileri ve daha fazlası için tıklayın.


#astroloji #gezegen #burç #terazi #venüs




Düşüncelerini bizlerle, yazıyı çevren ile paylaş :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder