20 Nisan 2018 Cuma

BURÇLAR

Carpe Diem Merkür: 
İkizler ve Yükselen İkizler






HAVA ELEMENTİNİN DEĞİŞKENİ

22 Mayıs- 22 Haziran


Haritada 3. evi temsil eder.


Gezegeni: Merkür
Günü: Çarşamba
Rengi: Yeşil ve Beyaz
Bitki: Civanperçemi
Taşı: Akik, İnci, Krisopras
Medikal Astroloji: Akciğer, omuz, kol, sinir sistemi, beyin ve eller


Yaz geliyor, güneş göklerde yükseliyor, doğa ikizler ile değişime hazırlanıyor.


Aynı anda, an'ın içinde olmak ve o an'da her şeyi bilmek, her şey hakkında konuşmak, paylaşmak, her şeye sahip olmak isteyen ikizler... Radarları açık ve etrafındaki çığlıkları da fısıltıları da topluyorlar. Kararsızlıkları; hangi yolda ilerlerse, hangisini satın alırsa, hangi mesleğe yönelirse devamında daha ilgi çekici olup olamayacağını bilemediklerinden kaynaklanıyor, hepsini istiyorlar. Ya mavi kazak kırmızıdan daha iyi kombinlenirse? Ya o şehir yerine diğerine gittiğinde daha az eğlenirse? Halbuki tek noktaya odaklanırsa daha mutlu olup derine inebileceklerdir. Fakat ikizler yüzeyseldir. Yüzeysel bilgiyi temsil eder. Karşıt burcu, bilginin derinine inen Yay'dır.

Her konuda bir şey söylemeye bayılırlar, kafalarının içi rengarenktir. İletişim, günlük zeka, pratik akıl, günlük ilişkiler ikizler ile temsil edilir. Esprili, meraklı, konuşkan, biraz da dedikoducudurlar.

Bir ortama girdiklerinde mutlaka fark edilmek ister ve öne atılırlar. Değişik fikirler sunarak dikkat çekmek ve en çok konuşan olmak isterler. Tüm dikkatleri üzerlerine çekmiş, tüm ilgiyi toplamış ve konuyu ele almışken tam da etrafındaki kişileri heyecanlandırmışken bir anda ortadan kaybolurlar. Çözdükleri her konudan ve kişiden çabuk sıkılırlar.

Minik bir çocuk gibi meraklı ve renklidirler. Konuşmaya ve bilgi almaya aç oldukları için hızlı hızlı konuşur ve mimiklerini kullanırlar. Cümleleriyle insanları çok rahat etki altına alabilir, sözcükleri dans ettirirler. Yeryüzüne hayatın tadını çıkartmaya gelmişlerdir.

İlgilendiği konunun hakkını vermek isterler. Eğer bir ilişki yaşıyorlarsa en güzel o sevmeli, en yaratıcı o olmalı, renkleriyle karşısındakinin hayatını büyülemelidir. Maymun iştahlı olsalar da gerçekten sevdiklerinde sadık ve sonuna kadar sahiplenicidirler. Fakat bu ilişki asla alışkanlığa dönüşmemelidir.

Arkadaş çevreleri çok geniştir ve arkadaşlarının neşe kaynağıdırlar. Onlara tüm sevgilerini verirler ve onları mutlu etmeye bayılırlar. Zaman zaman dikkat çekme çabaları nedeniyle sorun yaşayabilirler. Bir de sizi sık sık ekebilirler :)

Dışarıya yansıttıkları sürekli konuşan ve renkli hallerini irdelediğinizde kendilerini fazla anlatmadıklarını fark edersiniz. Ruhunu sadece onun için özel olan insana açabilirler. Ve onun için özel olan kişileri bu nedenle kaybetmekten çok korkarlar.

Evleneceği kişi onun renklerine renk katmalı, zeki olmalı, onun gibi yeniliğe açık ve capcanlı olmalıdır. Hayaller kurabilmelidirler. Sonuna kadar sahiplendiği gibi sonuna kadar sahiplenilmek, ait olmak isterler. Eşleriyle kim daha yaratıcı, kim daha zeki, kim daha çok şey biliyor? şeklinde bir yarışları vardır.

Güneş burçları genel ayrımlardır. Bir haritada açılar, sabit yıldızlar, evler, gezegenler, burçlar, asteroidler ile en az 38460 kombinasyon vardır. Hepimiz biricik ve tekiliz.


İKİZLER DOĞUM HARİTASINDA;


Güney Ay Düğümü İkizler: Tek bir bilgiye odaklanmalı, onu derinleştirmelisin. Kültürlü olmalısın. Cehaletten uzak durmalısın.
Venüs İkizler: Yüzeysel aşk ilişkilerinden uzak durmalısın.
Mars İkizler: Yüzeysel davranmamalısın.
Satürn İkizler: Burada kuvvetlidir. Hayat sınavları çoğunlukla kolay ve güzel geçer. Eğitimde şans, hayata merak ve disiplin verir. Yüzeysel zekadan uzaklaştırır. Bilim insanı, doktor, evrensel bilgiye giden kişilere dönüştürebilir.
Jüpiter İkizler: Şans gezegeninin en zayıf olduğu yerdir. Jupiter karşıt burcu Yay'ı yönetir. Yay, felsefi üst aklı temsil ederken ikizler günlük, yüzeysel zekayı temsil eder. Çok bilgiye ulaşması gerekir. Her şeyi bildiğini düşünür fakat bilgisizdir.
Merkür İkizler: Çok kuvvetli bi konumdur. Zekidir, entellektüeldir. Çok konuşur, çok şey öğrenmek ister. Aklı hızlı ve pratik çalışır.


Haritanızda İkizler burcundaki gezegen etkileri ve daha fazlası için tıklayın.


#astroloji #gezegen #burç #ikizler #merkür


Düşüncelerini bizlerle, yazıyı çevren ile paylaş :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder