21 Nisan 2018 Cumartesi

DANIŞMANLIK





Doğum Haritası Analizi & Öngörü
Kimim ve Nereye Gidiyorum?


''Dışa bakan rüya görür, içe bakan uyanır.” - Carl Gustav Jung 

Astroloji, burç yorumu değil, doğum haritası yorumudur. Doğduğumuzda var olan gökyüzü konumu, bizim için yazılmış bir hayat senaryosudur. Haritamız, parmak izimiz gibi kendimize özeldir. Bu nedenle hepimiz biriciğiz, tekiliz.

Bu hayatta yaşayabileceklerimiz, değiştirebileceklerimiz, asla değiştiremeyeceklerimiz fakat fark etmemiz gerekenler, yeteneklerimiz, içgüdülerimiz ve kapasitemiz, olası fırsat veya olumsuzluklar haritamızda görülür. Yüzümüzdeki ben bile orada kodlanmıştır. 

Hangi mesleği yapmalıyız, hangi hobilere yönelmeliyiz, neler yaşam amacımız veya neler bu hayattaki sınavlarımız? Haritamızda hepsinin cevabı gizlidir. Yakın zamanda başımıza neler gelebilir, hangi konularda şanslıyız, hangi konularda sınanacağız? Bu gibi sorulara yanıt bulabiliriz. Aşk, iş, sağlık, finans, ortalık gibi konulardan bahsedilmektedir. Cevabını merak ettiğiniz tüm sorulara ayna tutmaktadır. Fark edip, haritamızın üstüne geçebilmek önemlidir.
Danışmanlık ile kafanızdaki birçok sorunun yanıtını bulabilir, parçaları birleştirebilirsiniz. 

Seans online olarak tamamlandıktan sonra seans kaydı mail adresinize de gönderilmektedir. Ardından Ay Düğümünüz ile ilgili PDF kitap göndermekteyim. Doğum yerinizi, doğum tarihinizi (gün-ay-yıl) ve en fazla 1 saat fark edecek şekilde doğum saatinizi göndermeniz gereklidir. Bilinmiyorsa ücretsiz olarak retrifikasyon çalışması yapılır.




2) Öngörü

Önünüzdeki aylarda zamanın size neler getirebileceğini, bunların fırsat mı yoksa tuzak mı olduğunu, deneyim yaşayacağınız alanlar değerlendirilir. Belirli işleriniz için uygun tarihler verilir. Öngörü, tutulmalar ve retrolar, ağır gezegen geçişleri baskın olmak üzere detaylı olarak anlatılmaktadır.

Öngörü için; transitler, tutulmalar, uranyen noktalar, sabian semboller, solar return, solar arc, lunar return, progress yöntemlerini kullanmaktayım.

Danışmanlık süresi kişisel analiz harici 1 saat kadar sürer. 

Kişisel analiz yapılmamış haritalarda yapılamaz. 


Danışmanlık Formu: 
https://forms.gle/vPZuGVj4NUitbbSx5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder