29 Nisan 2018 Pazar

30 NİSAN 2018 AKREP DOLUNAYI 'ZÜMRÜDÜANKA'NIN ŞARKISI'





Takvimler 30 Nisan 2018’i, akrep ve yelkovan Türkiye saati ile 03.57’yi gösterdiğinde, göklerde Ay ve Güneş karşı karşıya gelecek. Akrep enerjisi ile Dolunay, yeryüzünde parlayacak.

Gökyüzüne Baktığımızda;
·         Ay, Akrep burcunun 9 38’ derecesinde ve Retro Jupiter ile 10 orb kavuşumda, 8. Evde.
·         Güneş, Boğa burcunun 9 38’ derecesinde ve 2. Evde.
·         Anın yükseleni Balık. Neptün ile kavuşumda.
·         Akrebin yönetici gezegenleri Mars ve Plüto, Lilith ile kolkola ve 11. Evde.
·         Juno Koç burcuna geçiş yaptı ve haritanın 1. Evinde Chrion, Merkür, Uranüs ve Eris ile kolkola.
·         Satürn Rx, dolun’aya 10. Evden olumlu açılar yapıyor.
·         Ay düğümleri, Ay’a T-kare açı gönderiyor.
·         Ve Uranüs Boğa’ya hazırlanıyor.

Yeryüzüne Baktığımızda;

Gökyüzünün altında bir gece… Belirdi yollar belli belirsiz. Ay dolandı gerdanımıza. Hem acıları dindirecek derman hem de bizi acılara sürükleyecek zehir vardı heybesinde. Güç ise senin ruhunda. Seçim ellerinde. Dolunay’ın ışığı en derinlere vuruyor. Ay, karanlıkları aydınlatıyor. İçimizdeki karanlıklar, gizli saklılar, tüm kirli yalanlar temizlenmek adına, yüzleşme adına hudutsuz nehirlerden taşıyor güne. Izdırabın peşine düşüyoruz. Izdırapla güçleniyoruz, günlerimiz dönüşümün günlerine uyandırıyor bizleri.
 
Büyük kudreti, neler yapabileceğini tüm bedeninde hisset. Ay ışığının aydınlığı dolsun aklına. Neyin var, neyin güçlü? Neyini aldılar, kendinden neler çaldın? Karanlık sular derin. Geçmişimizde bıraktığımız olaylar bizi kadersel yollara sürüyor. Kadersel bir son hazırlıyor elleriyle. Durduramazsın, dokunamazsın, parçalayacak bir bir, birleştirecek bir bir. Kendini nehrin akışına bırak. Su elementiyle aydınlanıyor gökler, yolunu bulacak. Sakin ol, değişime direnme, teslim ol.

Keşkeler çirkin, anda olmak güzel. Geleceğini şekillendirmek için ellerini buladığında aydınlığı göreceksin. İçgüdülerinin aleviyle körüklenme. Onların peşine düşme. Zaaflarınla hareket etme. Korkuların yüzünden de geri çekilme. Takıntı yapma kimseyi ve hiçbir şeyi. Yasaklar, tutkular, tatlı suçlar peşine düşme. Doğru ahlakla hareket etmezsen, evren yasalarının yaşatacağı karmik sona, karmik bedele hazırla kendini.

Rüyalar dile geliyor. Tüm semboller birer mesaj. Binbir güne binbir rüya görüyor gibi zihnimiz. Uykusuz günler kapıda fakat evrenin rüya ile açılan kapıları da derin bir sonsuzlukta. Sesine kulak ver mavi gecelerin.

Metaryalizmin prangaları bileklerimizi incitirken, yorulmuşken, hırslıyken, isterken, hiçbir şey yapamazken, istediğimiz maddi olanakların önümüzden geçip gidişine seyirci kalmayalım. Fırsat pencerelerine doğru koşalım. Mars – Plüto kavuşmuş, gücünü sayıklarken, yapabilirsin, yapmak zorundasın. Finansal her konu, maddi yatırımlar, bankalar, borçlar, miraslar sınıyor bizleri, sınıyor dünyeviliği, ölüm, cinsellik, boşanmalar bağ oluyor ayağımıza, ayakta kalmak için savaşmalısın. Kıskançlıktan, bağımlılıklardan uzak durmalısın. Kırmadan, dökmeden, karma yaratmadan, vicdanın rahat, hayata tutunmalısın.

Değişim tüm damarlarımızda. Çevremizde. Dostluklarımız sınanıyor. Kimin güvenini kırdınsa, kimin arkasından gizli işler çevirdinse, kimin hakkında konuştun ise, bu gaflet saracak paçalarını. Evrende hiçbir enerji boşa gitmez. Hiçbir yapılan unutulmaz. Sabah sana güvenen, seni seven birinin dedikodusunu yaptığında akşam evde bozulan eşyanın arasındaki bağlantıyı kurmalısın. Kurmuyorsan, evren seni bu dolunay ile aydınlatacaktır. Artık kuracaksın.

Unutma! Bu değişim enerjisini, içimizdeki gücü doğru kullanmaktır önemli olan. Evet, bir güç var ama senin iraden ile şekillenecek o. Küllerinden doğmak için, hayallerin için, kişiliğini tekamüle erdirmek için yürü o çakıllı yolları. Kozmik otobanda, Plüton- Mars ellerinde, son sürat. Kozandan çıkma günün bu günler. Tembellik etme diyor gökyüzü, kımılda. Hayallerin bir perdenin ardında. Açabilirsin.

Gücünü teslim etme hırs ve nefrete. Dünyeviliğin peşine düşüp ahlakını savurma ardına. Önüne çıkan her ne varsa çözüme kavuşup hayatından tamamen çıkmak için gelecek. Şifalanmak için, yaralarımızı iyileştirmek için gelecek. Öfkeni kontrol et ve sağduyulu kal. Kabullen. Akışta kal. Değişime direnirsen kozandan çıkamazsın, uçamazsın.

İyileşmek için, sert rüzgarlar altında ayakta kalabilmek için bu dönemde sevgi ile hareket etmelisin. Aileni sev, dostlarını sev, çevrene yardım et, sokak hayvanlarını besle, bağış yap, hiçbir şey yapamıyorsan gülümse. İşini yapan insanlara kibar davran. Sen en iyi okullarda okusan, en güçlü de olsan, en zirvede bile olsan vicdan ve merhametten yoksun, kalbin kapkaraysa karma seni boşluğa asacaktır. Farkındalığın yoksa, orası zirve değil bilmelisin. Ufak bir kayalıktasın. Şimdi, egondan arınma zamanı.

Saygı, sevgi ve ‘ben’ değil, ‘biz’ ile akışta kalma zamanı. Zümrüdüanka gibi ızdırabın şarkısını söylerken, küllerinden doğacaksın.


Ülkemize baktığımızda;

Kadınlar ile alakalı konular oldukça gündeme gelebilir. Bir konuda karara varılabilir. Cinsel suçlarda artış yaşanabilir, ilkel içgüdüler ile yapılmış çirkin olaylar duyabiliriz. Ekonomi, borsa ile ilgili konular krize sürüklenebilir. Gizli saklı kalmış olaylar ortaya çıkabilir ve gündeme oturabilir. Diğer ülkeler ile yaşanacak görüş ayrılıkları karar değişiklikleri doğurabilir. Tüm bu krizleri ancak birlik olursak aşabileceğimiz bir süreçteyiz.

BURÇ VE YÜKSELEN BURCUMUZA GÖRE ETKİLERİ

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ
Ay doluyor. Merdivenlere çağırıyor sizi. Cevap beklediğiniz bir iş başvurusu, hak ettiğiniz bir terfi veya zam, beklediğiniz bir miras ve alacaklarınız varsa nihayet huzura erebilirsiniz. Bu konuları iş yerinizdeki, evdeki otorite figürler ile görüşebilir, bankadaki işlerinizi de halledebilirsiniz. İş başvurusu yapmak istediğiniz yerler varsa çok uygun bir haftadasınız. Bu haftayı kariyeriniz için çok iyi değerlendirin. Güç ellerinizde. Evren zihninizde. Hırsınız ile çakıllı yolları aşarken usulca hareket edin, etrafınızdakileri kırıp incitmeyin. Kök çakranızı ilgilendiren konularda sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA
Ay doluyor hayat yolunuza. Hayat ortağınız ve iş ortağınız ile her şeyi yoluna koyma zamanı. Yarım kalmış işleriniz varsa bunu iş ortağınızın da desteği ile halledebilirsiniz. Ani işler alabilirsiniz. Ticaretle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz fakat Venüs İkizlerde iken yapamayacaklarını vaadeden ve sahtekar insanlara karşı tedbirli olunuz. Yaratıcılık gerektiren konularda ilham alabilirsiniz. Araştırma yaptığınız konularda nihayet sonuca varabileceksiniz.  Hayat ortağınız yani eşiniz ile mutluluk dolu anlar geçirebilir, romantizm kokan günler yaşayabilirsiniz. Sevdiğinizi mutlu edin, kıymetini bilin onun. Sorunlarınız varsa halletmek için ne güzel bir hafta! Şayet eşinizle karşılaşmadıysanız bu hafta etrafınıza daha dikkatli bakın derim.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER
Ay doluyor şifaya doğru. Bu hafta sağlığınızla ilgili sizi rahatsız eden sorunlardan arınabilir, şifalanabilirsiniz. Mutlaka kontrollerinizi yaptırmalısınız. Size bağımlılık yapmış alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Tüm günlük rutininiz şekil değiştirebilir. İş hayatınızda yenilikler yapmak isteyebilir, bu dönüşüm dönemecine girerken kafanıza takılan birçok konuyu halledebilirsiniz. Yeni işlere imza atabilirsiniz. Eviniz, sıcak yuvanız ile ilgili değişim enerjisi sizi taşınmaya, ev düzenini değiştirmeye sürükleyebilir. Yeni bir gayrimenkul veya arsa alabilir; borçlar, krediler konusunda bir bitiş ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Toprağa kök salarken dünyeviliğe kapılıp farkındalığınızdan uzaklaşmayın.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ
Ay doluyor aşka. Ne yaparsan yap, aşk ile yap diyor. İlham doğuyor kalplerinize ve yaratıcılık gerektiren her ne varsa kolayca şekil alıyor ellerinizde. Oyuncu iseniz, tv- medya –eğlence sektöründe iseniz, sanat ile uğraşıyorsanız yeni iş teklifleri alabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğinizle eğlence dolu, keyif dolu günler yaşayabilirsiniz. Veya kalbiniz boş ise biri o kapıyı her an aralayabilir. Aniden minik seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Dostlarınızın yanına gidebilirsiniz veya onlar sizin yanınıza gelebilirler. Dostlarınızdan destek göreceğiniz, gerçek dostlarınızı ayırt edebileceğiniz günlerdesiniz, gözlerinizi iyi açın. Aşk, dostlar ve yaratıcılık konularında değişim günlerindesiniz.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN
Ay doluyor yeni başlangıçlara. Hayattan ne istediğinizi, nerede olmak istediğinizi düşünüp harekete geçme zamanı. Karmanın çarkı dönüyor, her bir dişi ile çabalarınızın sonuçlarını önünüze seriyor. Kucağınıza düşen meyveler tamamen kişisel isteklerinize, yaptıklarınıza bağlı olarak sunulacak sizlere. Başınız göklerde, hepsini yakalayın. Ailenizden de destek görebilirsiniz, evinizi, yaşam alanınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Eski eşyalarınızı satabilir veya bağışlayabilirsiniz. Anın yükseleni Balık iken bağış yapın derim.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK
Ay doluyor iletişim şafağına. Açılan dil yaraları şifa buluyor. Kırdıysanız, kırıldıysanız yanlış cümleler ile tüm bu konular çözüme kavuşabilir. İletişim, yayıncılık, medya, halkla ilişkiler, pazarlama, reklamcılık ile ilgileniyorsanız sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni projeler alabilirsiniz. İnternet sitesi açabilir, kitabınızı basabilir, bloğunuzdaki bir yazı ile kitlelere ulaşabilirsiniz. Kardeşleriniz ile sorunlarınız varsa halledebilir, onlara ilgi göstermeniz gerekebilir veya ilgi görebilirsiniz. Komşularınız ile bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Eğitim hayatınızda derslerinize daha büyük bir istek ile sarılabilir, sınavlarınıza konsantre olmakta sıkıntı yaşamazsınız. Kısa seyahatlere çıkmanız gerekebilir, bu yolculuklar ruhunuzu besleyecek size yeni farkındalıklar katacaktır. Gecikmiş işleriniz nihayet rayına oturacaktır.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ
Ay doluyor maddi- manevi değerlerinizin kucağına. Size ait değerlere sahip çıkmak daha da önem kazanacaktır. Karşınıza çıkan fırsatları geçmiş deneyimlerinizin karamsarlık perdesi yüzünden kaçırıp seyirci kalmayın. Önünüze maddi gelişmeler bir bir sunulacaktır. Duygusal konular yüzünden odak noktanızı yanlış alanlara çevirmeyin. Yeni iş projeleri, teklifler, geçmişten bir türlü alamadığınız alacaklarınız nihayet sizi bulacaktır. Prensiplerinizi, ailenizi, ahlaki değerlerinizi koruma adına bir zırh oluşturarak kendinizi güvende hissetme ihtiyacında olacaksınız.

AKREP ve YÜKSELEN AKREP
Ay doluyor; ruhunuza, kalbinize, bedeninize. Hayatınızla ilgili sizi yoran, sıkan ne varsa sonlandırarak yepyeni bir pencereden dünyayı içinize çekmek isteyebilirsiniz. Ay saçlarınıza doğarken içinizdeki sesi, rüyalarınızı dinleyin. İçgüdüleriniz ile sürüklenmeyin. Dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilirsiniz, tarzınızı değiştirebilirsiniz. Sağlığınıza, kök çakranıza çok dikkat edin. Kırmızı doğal taşlar ile şifa bulabilirsiniz. Yeni bir aşk kalbinizin kapılarını çalabilir ve hatta eşiniz ile tanışabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, sorunları geride bırakabilir, birbirinize destek olabilirsiniz. Yeni işler kapınızı çalabilir, sürpriz gelir kapıları önünüze açılabilir, maddi anlamda güçlenebilirsiniz. Bu işler iletişim, internet, yayıncılık, sosyal medya ile ilgili olabilir. Yeni teknolojik cihazlar da alabilirsiniz. Bu hafta hayallerinizi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Arkadaş çevreniz de bu konuda oldukça destekleyici olacaktır. Sadece gerçekte ne istediğinize karar verin ve yolunuzdaki sisler aralansın. Dünya şimdi sizin için başka bir güne doğuyor, her güne baştan.

YAY ve YÜKSELEN YAY
Ay doluyor, ruhunuza. İçinize kapanmak isteyebilirsiniz, kendinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Gizli saklı her şey hayli derin sulardan önünüze taşarken sadece izleyecek ve size yapılan haksızlıklar, söylenen yalanlar ile yüzleşeceksiniz. Doğru kişiler ile arınarak yolunuza devam edeceksiniz. İş konusunda yeni projeleriniz 15 gün içerisinde meyvelerini vermeye başlayacak, yeni gelir kapıları ile maddi durumunuzu, bütçenizi kontrol altına alabileceksiniz. Elinize terfi, zam veya yeni projeler ile geçen maddi imkanları hemen harcamamanızda yarar var. Diyete başlamak için istikrarlı olacağınız şu günler çok ideal. Fakat midenize ve nerede ne yediğinize çok dikkat etmelisiniz. Sakince, akışta kalın. Herkes maskesinin ardındakileri açığa çıkardığında bu kaybedişiniz değil kurtuluşunuz olacaktır.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK
Ay doluyor, sosyal çevrenizi aydınlatıyor. Dostlarınızı iyi seçip seçmediğinizi görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Çok fazla sosyalleşebilir, çevrenize sahne arkasından destek sağlarken birden aranılan kişi olabilirsiniz. Partilere, kutlamalara katılabilirsiniz. İkili diyaloglarınızda alınganlık yapmamanızda fayda var. Bu dönem içinizde büyük bir arzu ile aklınızda kalan, yarım bırakılmış işleri halledebilir üstelik yeni işlere imza atabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda konsantrasyon gücünüz ile başarıyı yakalayabilirsiniz. Fakat günlük hayatınızda aklınız çok dolu olduğu için etrafınızdakiler unutkanlığınızdan yakınabilir. Yabancılarla iş yapıyor veya yurt dışına gitmeyi planlıyorsanız çevrenizden destek görebilirsiniz. Geçmişte kalan insanlar yeniden hayatınıza girmek isteyerek sizi şaşırtabilir. Gücünüzü doğru yere sarf etmeli ve kontrol altında tutmalısınız.

KOVA ve YÜKSELEN KOVA
Ay doluyor, statünüz artıyor. İş yaşamınızda kariyer basamakları sisini dağıtıyor ve adım atmanız için sizi çağırıyor. Şimdi o basamaklara tırmanın ve gösterin kendinizi. Projelerinizi, yeteneklerinizi, çabanızı ışıl ışıl aydınlatıyor ay ışığı. Beklentileriniz yerini buluyor. Siz yeter ki kımıldayın. Otorite figürler el uzatıyor bu defa. Kararsızlık ve korku iç güdünüz ile bu fırsatı kaçırmayın. Bu dolunay hayatınızın uzun bir dönemini şekillendirmenize yardım edecek. Ortağınızın desteği, ailenizin desteği hep yanınızda olacaktır. Alım- satım, ticaret, gayrimenkul ile ilgili işlerde şansınız açık. Yeni statünüz ile bambaşka bir pencereden derin bir nefes alacaksınız.

BALIK ve YÜKSELEN BALIK
Ay doluyor, sizi uzak yolculuklara çağırıyor. Yepyeni bir iş fırsatı ile yabancılarla iş yapabilirsiniz veya yurt dışına çıkmanız gerekebilir. İş projeleri, eğitim fırsatları veya seminerler size ani geleceği için bir türlü karar veremeyebilirsiniz fakat bir an önce bu tereddütlerden sıyrılmalısınız. Yoksa kaçan fırsatları öylece seyredebilirsiniz. Otorite figürler ve güçlü mevkiideki insanlardan destek telefonları alabilirsiniz. Yine bu dönemde sevdiğinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Evlilik için koşuşturmaya başlayabilirsiniz. İş yerinde yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Yeni bir için sözleşme imzalayabilirsiniz. Sezgilerinizi paranoyalarınızla karıştırmamanız gereken bir dönemdesiniz. Sakladığınız birtakım olaylar gün yüzüne çıkabilir. Kabullenişe geçip akışta kalmalısınız.


Dolunay Mantrası:
https://www.youtube.com/watch?v=99RlglDMtms

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder