29 Mart 2018 Perşembe

31 Mart 2018 -Terazi Burcu'nda Dolunay





SEÇİM CAMBAZI!



Takvimler 31 Mart 2018'i, akrep ve yelkovan İstanbul saati 15.36'yı gösterdiğinde Güneş ve Ay göklerde karşı karşıya gelecek ve bir Dolunay meydana gelecek.


Gökyüzüne baktığımızda;

* Ay haritanın 2. evinde, Güneş ise 8. evde, 10 44' derece, Merkür retrosu ile 2 orb kavuşumda.
* Anın yükseleni Aslan burcunda, 26 derece.
* Kuzey Ay Düğümü, Güney Ay Düğümü, Ay ve Güneş arasında Karmik Trine var.
* Güneş ve Ay'a, Satürn ve Mars Oğlak burcundan T-kare açı yapıyor.
* Venüs ise Boğa burcuna geçiyor.
* Neptün ve Juno'nun Balık burcunda 7. evdeki kavuşumuna, Jupiter retrosu 120'lik açı yapıyor.


Yeryüzüne baktığımızda;



Her Dolunay, bir sonlanma enerjisidir. Her sonlanma ise, bir vazgeçiş, yeni bir başlangıç. Şimdi adil bir vazgeçiş yaşayacağız. Sahip olduğumuz maddi ve manevi değerlere ulaşmaya çalışırken, bizi durmadan zorlayan, sadece yetinmemizi sağlayan prangalarımızdan kurtularak artık adımlarımızı büyük atmak isteyeceğiz. Vazgeçtiklerimizin bizi getirdiği yola durup bir bakacak ve hem kendimizle hem çevremizle hesaplaşacağız.


Arayacak, bulacak, o düğüm düğüm olmuş yerleri keseceğiz. Hep'i istiyorsak, hiç'i göze alacağız. Bedel ödemeden, emek harcanmadan sahip olunanlar uçup giderken, gökler yeni bedeller isteyecek bizden, gerçek bedeller. Veya hırs yaptığımız, gözü kara yürüdüğümüz o tek bir gül için tüm papatya tarlasını ezdiğimizi fark edecek, kırgın dallarından af dileyeceğiz.


Güzelleşecek, sosyalleşecek, enerjimize enerji katacağız. Daha naif yaklaşacağız hayata ve adeta sanatsal bir ruha bürüneceğiz. Estetik olana, güzel olana meyil edeceğiz.


Evren aşırılığı sevmez, dolunay şimdi denge istiyor, adil bir seçim istiyor. Kazandıkların kaybettiklerine değsin diyor. Hayat akış içerisinde, insanların yarattığı risklerle, yaşam döngüsünün değişkenleri ile doluyken planlarımızın tepetaklak olabileceğini unutmayalım. Israr ediyorsan ve yalnız ben bilirim diyorsan veya hep feda edeyim, vazgeçeyim diyorsan dolunay terazinin kefelerini sarsarak hayatının dengesini yerle bir edecektir.


Şimdi, gafletin teraziyi sarsarken, isteklerin için savaşacaksın. Gerçekten istiyorsan bunu hayata ispatlayacaksın. Ayağa kalk ve ay ışığına doğru yürü. Senin için neler değerli ise onları doldur heybene ve neler engel ise artık kurtul onlardan. Sadece sana yük, biliyorsun. Kaybetmekten hepimiz korkarız ama bil ki hafifleyeceksin. Hafifledikçe büyüyecek, olgunlaşacak ve daha rahat yürüyeceksin. Aynalarla yüzleş, pişmanlıklarınla yüzleş, korkularınla, egonla ve yüklerinle yüzleş. Kendini kendi sırtında taşıyorsun. Kendi kendini sen engelliyor, tüm engellerine aslında sen izin veriyorsun. Kararsızlıklarını ardında bırakma zamanı.


Bu hayat senin. Seçimini yap, kefelerini dengele.


KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ BURCU



Eşiniz ve iş ortaklarınız ile çıktığınız yolu sorgulayabilir ve tatminsiz hissedebilirsiniz. Kalbiniz uğruna feda ettikleriniz kişiliğinizi değiştiriyor olabilir. Yeni kararlar almadan önce sakince düşünmelisiniz. Gergin ve sert tepkiler vermemeye özen gösterin. Birlikte hareket etmek sizin için önemli olacaktır. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şayet evli değilseniz, ilişkiniz ile ilgili bir türlü alamadığınız kararları net bir şekilde almak isteyebilirsiniz. Kalbiniz, bedeninize ağır gelmesin. İlişkiler konusunda hayatınızı dengeleyin.


BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA



Bilinç altınızda bu hayatta size engel olan tüm korkularınız ile yüzleşmek isteyebilirsiniz. Ruhsal bir arınmaya ihtiyacınız olacak. Kendinize, kendiniz engel olduğunuzu fark edeceksiniz. Dua etmek, meditasyon yapmak, iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir. Bir nefes alın ve rahatlayın. Hastalıklarınızdan, korkularınızdan, sizi yoran düşüncelerinizden kurtulun. Sizinle ilgili gizlenmiş şeyleri öğrenebilir, dedikodular duyabilirsiniz. Diyet ve spor yapmak için olumlu etkiler mevcutken değerlendirebilirsiniz. Venüs, burcunuza geçiş yaptığı için insanları kendinize mıknatıs gibi çekebilir, daha güzel/ çekici görünebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.


İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER



Sosyal çevrenizde sizi rahatsız eden veya bir türlü sonuca ulaşmamış konular dile gelebilir ve onları ardınızda bırakabilirsiniz. Size sadece yük olmuş samimi olmayan arkadaşlık bağlarınızı koparabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız, eski sevgilileriniz sizinle yüzleşmek isteyebilir. İlişkileriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili yeni radikal kararlar alabilirsiniz. Sevilmeye olan ihtiyacınız artacaktır. Çocuklarınız varsa onlar da sizden çok ilgi bekleyeceklerdir. Hayatınızdan size yük olmuş kişileri çıkartırken size gerçekten değer veren insanları istekleriniz uğruna feda etmediğinizden emin olun. Yalnız kalma ihtiyacınızı ruhsal çalışmalar yaparak dengeleyebilirsiniz.


YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ



Kariyeriniz ile ilgili adımlar atmak için sizi geriye çeken ne varsa kurtulmak isteyebilirsiniz. Dolunay enerjisi size destek olacaktır. İçinizde biriktirdiklerinizi dökebilir, proje planlarınız veya farklı fikirleriniz varsa dile getirebilirsiniz. Aile içerisinde çözüme kavuşturamadığınız ne varsa çözebilirsiniz. Hem ev hayatınız hem de iş hayatınız düzene girecektir. Evde oturmak, eviniz ile ilgilenmek ruhunuza iyi gelecektir. Ailenizle vakit geçirmek, pikniğe gitmek,aktiviteler yapmak isteyebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Bu dolunayı iyi değerlendirmelisiniz.


ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN


Hayata olan bakış açınızı ve inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Akademik kariyer, yabancı dil veya yabancılarla iş yapıyorsanız bu konularda düzenleme yapmak isteyebilir ve harekete geçebilirsiniz. Yolculuk yapmanız gerekebilir ve bu yolculuk çok önceden konuşulan fakat bir türlü gidilmeyen bir yol olabilir. Veya uzak yollardan geçmişten birisi sizin için yanınıza gelebilir. Eşinizin akrabaları ile iletişim kurabilirsiniz. İletişim, yakın çevre, kardeşler ile konularda yeni durumlar oluşabilir, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Yabancı dil kurslarına başlamak için çok uygun bir enerjidir. Aynı zamanda kariyeriniz ile ilgili güzel gelişmeler, yeni bir iş veya terfi yaşayabilirsiniz.


BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK



Detaylara takılarak hayatı kaçırmamanız gereken bir süreçtesiniz. Bankalar, borçlar, vergiler ve miras gibi konularda sıkıntılar ve halletmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu ile ilgili sorunlar çıkabilir. Maddi kazanımlar elde edeceğim derken nelerden vazgeçtiğinizi bir durup düşünebilir ve düzene sokmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerle yüzleşmeniz gerektiğinde yeni kararlar almaktan kaçınmalısınız. Tatiller, seyahatler, etkinlikler hayatınızı renklendirebilir. Daha duygusal hissedebilirsiniz.


TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ



Hayatın her alanınını sorgulayabilir ve kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Yeni bitişler ve başlangıçlar getiriyor. Evliliğinizde geçmişte bıraktığınız konular yeniden açılabilir ve artık o konunun tamamen kapanması için konuşulması gerekebilir. İş ortaklarınız ile ilgili sorunlarınızın çözülmesi gerekebilir. Hukuksal gelişmeler yaşayabilir veya sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Eşinizin veya iş ortağınızın maddi kazanımlarının artması evinize yansıyacaktır. Sizin de geçmişten alacaklarınız varsa bu dönemde elinize geçecektir. Geçmiş aşk ilişkileriniz ve sosyal çevreniz ile ilgili kadersel güzel olaylar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza çok dikkat etmeli, kendinizi ihmal etmemelisiniz.


AKREP ve YÜKSELEN AKREP


Ortaklaşa çalışmalar söz konusu olabilir. Ortaklaşa yaptığınız işlerden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Yardımlaşma, şefkat ve hümanizm enerjisi ruhunuzda olacaktır. Bir türlü bitmeyen işlerinizi tamamlamak için çok uygun bir enerjidir. Özellikle internet, sosyal medya gibi iletişim araçlarıyla ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Geçmişte bıraktığınız ilişkiler veya ilişkinizle ilgili geçmişte yaşanmış durumlar gündeminize gelebilir. Sevgilinizin sizden sakladığı bir durumu öğrenebilirsiniz. Sevgi ihtiyacınız artacak, sevginizi sunacak ve çok sevileceksiniz. Çok sosyalleşeceksiniz. Eğlenceli günler sizi bekliyor. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir dönemdesiniz.


YAY ve YÜKSELEN YAY



Bu dolunay ile bütçenizi kontrol etmeli, aldıklarınızın maddi bedeline değip değmeyeceğini iyi düşünmelisiniz. Yeni harcamalar yapmak için pek de uygun değildir. Sosyal çevrenizle ilgili kararlar alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bol bol sosyalleşebilir, gezebilir, yeni planlar yapabilirsiniz. İlişkinizi çevrenize, arkadaşlık ilişkilerinizi sevgilinize pek yansıtmamalısınız. Evinizde tadilat sorunları yaşayabilir veya dekorasyon, düzen ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili yeni durumlar söz konusu olabilir. Soğukkanlı karşılamalısınız. Diyet, spor, estetik, güzellik gibi konular için çok uygun bir enerjidir. Enerjiniz yükseliyor, ışık saçıyorsunuz.


OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK



Kariyer ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Kariyeriniz için sevdiklerinize olan ilginizi ihmal etmemelisiniz. İşinizi evinize, evinizi işinize yansıtmamalısınız. Ailenizde üstü örtülmüş konular gün yüzüne çıkabilir ve kapatarak ardınızda bırakmanız gerekebilir. Aşk dolu günler kapınızda. Dolu dizgin bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizde güzel günler yaşayabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler, hobiler için güzel enerjiler mevcut. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili mutluluk verici haberler alabilirsiniz. Pozitif enerji saçacak ve çok yaratıcı hissedeceksiniz.


KOVA ve YÜKSELEN KOVA


Bu dolunay bitmek bilmeyen ve kangrene dönmüş işlerinizi toparlamanız için size büyük destek sunacaktır. Yakın çevreniz ile olan iletişiminiz güçlenebilir, uzak yollardan misafirleriniz gelebilir veya siz seyahat planı yapabilirsiniz. Aileniz ile vakit geçirmek çok hoşunuza gidebilir, yaşam alanınızı düzenleyebilirsiniz. İnsanlara olan güveninizi sorgulayarak, bazı kişiler ile yakınlaşıp, bazıları ile aranıza mesafe koyma zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. İnternet, tv, sosyal medya, reklamcılık konularında yoğun ve güzel günler yaşayabilirsiniz. Site kurmak, kitlelere ulaşmak için harekete geçmek, yazılar yazmak için çok uygun bir enerjidir. Bu dönem dinlenme ihtiyacınız artacaktır.


BALIK ve YÜKSELEN BALIK


Bu dönemde harcamalarınızı dengeleyemeyebilir, maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Alacaklı iseniz onları tahsil ederek kısa vadeli de olsa rahatlama sağlayabilirsiniz. İş görüşmeleri yapmak için çok uygundur. İş hayatınızda da zam isteyebilirsiniz. Bütçeniz sıkıntıdayken risklere girmek için hiç uygun değildir, beklenmedik harcamalar çıkabilir. Dolunay maddi kaynaklarınızı dengelemenizi isteyecek. Yakın çevreniz, komşularınız ile iletişiminiz artarken kardeşlerinizle de daha da yakınlaşacaksınız. İletişim konularında rahatlamış hissedeceksiniz. İletişim, pazarlama, yayıncılık gibi sektörlerde çalışıyorsanız geliriniz artabilir veya bu sektörlerle iş görüşmesi yapabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkmak da size iyi gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder