31 Mart 2018 Cumartesi

VENÜS BOĞA BURCUNDA







Aşkı, güzelliği, estetiği, zarafeti, maddi değerleri temsil eden Venüs gezegeni; takvimler 31 Mart 2018'i, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 07.54'ü gösterirken Boğa burcu enerjisine geçiş yaptı. 24 Nisan'a kadar burada seyahat edecek. Koç burcunun alev alev enerjisi ile kalbimizi coşturan fevri, aceleci, duyguları hızlı tüketen ve hızlı kararlar almamızı sağlayan enerjisinden çıkan Venüs bize şunları getirecek;


* Sahiplenme duygusu, sevgiyi somut bir biçimde gösterme arzusu ve romantizm ihtiyacı hissedeceğiz.
* Sımsıcak güven arayışımız artacak. Sevdiğimiz kalplerde huzur bulmak, sakinlik ve aidiyet duygusu arayacağız.
* Yeni aşklara adım atarken adımlarımızı boşluğa atmadığımızdan emin olmak isteyecek, hızlı kararlar vermeyecek ve istikrarlı davranmak isteyeceğiz.
* Dokunmak, dokunarak hissetmek, doğaya, toprağa, evrene kavuşmak gibi gelecektir.
* Venüs'ün ruhu kalbimizi sararken güzellik, estetik, ev dekorasyonu ile ilgili işlerde yaptıklarımız içimize sinecek.
* Evimizin bahçesi, evimizi süsleyen çiçekler, doğa bizi daha bir heyecanlandıracak ve toprakla ilgilenmek ruhumuza iyi gelecektir..
* İşimizle ilgili konularda da acele etmeyecek ve önünü göremediğimiz projelere imza atmayacak, sözler vermeyeceğiz.
* Venüs, rahat ettiği Boğa enerjisinde bolluk, bereket getirecektir.


KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ
Venüs Boğa enerjisinde iken, maddi ve manevi değerlerinizi korumak adına somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yeni bir işe girebilir, bütçenizi daha iyi kontrol edebilir, iş hayatı ile ilgili daha gerçekçi adımlar atabilirsiniz. Daha sabırlı ve istikrarlı çalışmanızın sonucunda bol kazançlar elde edebilirsiniz. İş yerinizde veya iş görüşmelerinizde yeni birisi ile tanışabilirsiniz.


BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA

Venüs burcunuzdaki enerjisi ile güzelliğinize güzellik katacak! Kişiliğiniz, dış görünüşünüz insanları mıknatıs gibi size çekerken oldukça etkileyici hissedeceksiniz. Önce aynalara, sonra güzellik merkezlerine koşun, mağazalara gidin. Yenilenin, bahar gibi canlanın. Aşkta ve maddi konularda bolluk bereket ve talih zamanı.


İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Venüs Boğa enerjisinde iken, aşka dair korkularınızı geçmişte bırakmak isteyebilirsiniz. Yasak bir aşkın kollarına düşebilir, tutkunun heyecanına kapılabilirsiniz. Karşılık bulamayacağınızı düşündüğünüz birine tutulabilir ve onun gizemlerini çözmenin peşine düşebilirsiniz. Belki de hayallerinizdeki aşkı nihayet karşınızdaki kişide bulabilirsiniz.


YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ

Venüs Boğa enerjisinde iken, sosyal çevrenizden birisi ile veya bir arkadaşınızın aracılığıyla yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizin desteği ile yeni bir işe de başlayabilirsiniz. Bol bol sosyalleşecek, gezecek ve arkadaşlarınızın size olan ilgisinin keyfini çıkartacaksınız. Birlikte hareket etmek size çok iyi gelecek, yalnız kalmak, eve kapanmak istemeyeceksiniz.


ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN
Venüs Boğa enerjisinde iken, hayattan ne istediğinizi fark edip statünüzü korumak ve yükseltmek adına adımlar atabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir veya terfi alabilirsiniz. Toplumun size bakış açısı daha saygın olacaktır. İş yerinizde biriyle tanışabilir, iş görüşmesine gittiğiniz yerde birine kalbiniz çarpabilir. Sabit durmanın rahatlığından sıyrılıp somut adımlar atmalısınız.Hayata bakış açınızı sorgulayacak ve radikal kararlar alabileceksiniz.


BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK
Venüs Boğa enerjisinde iken, şayet akademik kariyer yapıyor veya bir eğitim alıyorsanız o konuda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Yüksek öğrenim kurumlarında, yurtdışında veya bulunduğunuz yerde farklı kültürden birisi ile tanışabilirsiniz. Uzak yolculuklar yapmak size iyi gelecektir. Yeni bir eğitime başlamak için çok uygun bir dönemdesiniz. Aynı zamanda ticaret ile uğraşıyorsanız getirisi bol olacaktır.


TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ
Venüs Boğa enerjisinde iken, eğer alacaklı iseniz sonunda tahsil edebileceksiniz. Bankalar, borçlar, vergiler ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizin, sevgilinizin maddi durumu bereketlenebilir ve beraber harcayabilirsiniz. Almak istediğiniz eşyaları nihayet alabilirsiniz. Ruhsal derin ve güzel bir dönüşüm enerjisi hissedeceksiniz. Venüs size gizemli bir çekicilik katacaktır.


AKREP ve YÜKSELEN AKREP
Venüs Boğa enerjisinde iken, bahar size hayatınızın aşkını mı getiriyor? Hayat yolunuzu birleştireceğiniz o kişi ile bu dönemde yollarınız kesişebilir. Uzun yıllar sürecek güzel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri var ise, onunla ileriyi görmek isteyeceksiniz. Süpriz bir evlilik teklifi de alabilirsiniz. İş hayatınızda ortaklarınız ile yapacağınız işlerden büyük kazançlar elde edebilir veya yeni ortaklıklar kurabilirsiniz.


YAY ve YÜKSELEN YAY

Venüs Boğa enerjisinde iken, gündelik hayatınız, alışkanlıklarınız daha keyifli hale gelebilir. Eğer sağlık sorunlarınız varsa onları şifalandırabilirsiniz. Boyun, boğaz bölgesindeki rahatsızlıklarınız düzelecektir. İş hayatınızı keyifli ve huzurlu hale getirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde zam alabilirsiniz. Çalışma alanınızı düzenleyebilirsiniz. İş yerinizde yeni birisi ile tanışabilirsiniz veya hep tanıdığınız birine farklı duygular beslemeye başlayabilirsiniz.


OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK
Venüs Boğa enerjisinde iken, keyifli flörtler zamanı. Aşk hayatınız hareketleniyor, romantik ve eğlenceli günler sizi bekliyor. Bol bol gezeceğiniz, yemek yiyeceğiniz, biraz kıskançlık ve sahiplenme dolu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla keyifli anlar geçirebilir, onlarla bu dönem çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Belki de bir çocuk sahibi olabilirsiniz. Yaratıcılık, sanat konularında yeni hobiler edinebilir veya böyle işler yapıyorsanız kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz.


KOVA ve YÜKSELEN KOVA
Venüs Boğa enerjisinde iken, aileniz ile zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aileniz ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir, evinizde bolluk bereket yaşanabilir. Dekorasyon, tadilat yapmak isteyebilir ve güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Taşınabilir veya yeni ev sahibi olabilirsiniz. Evinizde huzurlu ve keyifli günler sizi bekliyor. Belki de ailenizin aracılığıyla yeni biri ile tanışabilirsiniz.


BALIK ve YÜKSELEN BALIK

Venüs Boğa enerjisinde iken, medya, iletişim, reklamcılık, pazarlama ile ilgileniyorsanız kazancınız artabilir. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilişkileriniz oldukça güçlenecektir. Onların desteği ruhunuza iyi gelecektir. Kısa yolculuklar, tatiller yapmak isteyebilirsiniz ve bu yolculuklarda yeni birisi ile tanışabilirsiniz.




Venüs'ün Boğa burcuna geçişinin size özel etkilerini ve daha fazlasını merak ediyorsanız tıklayın.


#venüsboğaburcunda #astroloji #burç #gezegen #incininyildizi


Düşüncelerini bizlerle, yazıyı çevren ile paylaş :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder