5 Şubat 2018 Pazartesi

VENÜS BALIK BURCUNDA (5-11 Şubat Haftalık Analiz)



Gökyüzü, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken evrensel sevgiye sürükleniyor. Aşkın gezegeni Venüs 11 Şubat 2018 İstanbul saati ile 2.22’de romantik Balık burcuna geçiyor. 7 Mart 2018 tarihine kadar sıcacık, şefkatli, ilham verici, hayallerle dolu günler bizleri bekliyor. Odunlar yanarken çıtırdıyor, sözcükler kağıda dökülüyor, ilham dillerde dolaşıyor, renkler hayat buluyor. Kirpikler oklar gibi kalplere saplanıp kalıyor.

Güneş Kova’da ‘ben’ değil ‘biz’i temsil ederken, Venüs Balık ile evrensel sevgi atmosfere yayılıyor. İlahi sevgiye ulaşmak için ruhumuza dokunarak kendi göğümüzde huzura kavuşacağız. Tüm canlılara duyulan şefkat, elimizin değdiği cansız şeylerde yaratıcılığa dönüşecek. Yardımsever ve alçakgönüllü kalbimizle şifa verecek, şifa bulacağız. Affetmenin büyüklüğü ile yüceleceğiz. Sevginin güzelliğine vurulacağız. Yalın ayak ve hafif.

Hafta içi genel durum;

· 7 Şubat 2018; Venüs Kova- Uranüs Koç 60’lık

· 8 Şubat 2018; Ay Yay burcunda

· 11 Şubat 2018; Venüs Balık burcunda, Güneş Kova- Jupiter Akrep karesi etkin

Unutulmamalıdır ki, tüm bu yorumlar kişisel haritalarımız ile anlam kazanacaktır. Genel olarak ise;

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Mars’ın çocuksu savaşçıları. Haftaya gergin başlıyorsunuz, Ay terazi burcunda yani Güneş veya yükseleniniz (ASC) ile karşıt açı yapıyor. İçinizdeki çocuk yalnız kalmış, mahzun, kendinizi ifade edemiyor gibi hissedebilirsiniz. Ani bir öfkeye kapılarak hareket etmeyin. Haftanın ilerleyen günleri size güzellikler sunacak. 7-8 Şubat ikili ilişkiler, evlilik planları, iş ortaklıkları açısından güzellikler sunarken; 10-11 Şubat günleri enerjik, capcanlı, içinizde lavları körüklendirircesine hareket etmek isteyebilirsiniz.

Venüs Balık; 11 Şubat günü yeni biriyle tanışabilirsiniz! Juno ve Güneş’in de etkisiyle bu ilişki ciddi boyutlara varabilir. Ruhsal olarak Polyannacılık oynamamanız gereken günler. Merkür- Güney Ay Düğümü kavuşumu eski ilişkilerinizi bugününüze taşımak isteyecek, rüzgar haberler getirecektir. Toz bulutu gibi üfleyin. Ellerinizi yeni’lere uzatın. İlişkisi olan koçlar ise tüm sorunlarını masaya yatırsınlar, düşündüklerinden bile kolay halledilecektir. İçinize kapanacağınız bir dönem ama sevdiğinizle gezin, eğlenin, romantik süprizler yapın. Gizli ilişkilerden uzak durun. Ay parlak, güller açıyor, Venüs’e karışsın saçlarınız. Sımsıkı sarılın ona, sevgiyle dönsün dünyanız.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA


Toprağın koruyucuları Boğa’lar için kırmızı bir hafta. Ama öfkenin kırmızısı. Ay, 7 Şubat günü karşıt burcunuz Akrep’te ilerleyecek. Jupiter de Akrep’te ilerleyerek karşıt açı yapacak. Yani benimsediğiniz fikirler için abartılı savaşlar verebilirsiniz. Çevrenizi dinleyip fikirlerine değer verirseniz bu hafta sizler için daha kolay geçecektir. Kariyer konusunda radikal değişimler veya yeni kararlar için hiç uygun günler değil. Bu hafta sadece sakin ve sabırlı olunuz. Çünkü 11 Şubat’tan sonra bir ay sizler için güzelliklerle dolu olacak.

Venüs Balık; 11 Şubat günü evde oturmak yok! Sosyal çevrenizden yeni biri ile tanışabilirsiniz. Juno ve Güneş’in de etkisiyle bu ilişki ciddi boyutlara varabilir. Kariyeriniz için işte şimdi şanslı günler başlıyor. Değiştirici, dönüştürücü bir olay yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen bir destek de söz konusu olabilir. Aşırı kıskanç veya sahiplenici olmazsanız evren sizi sevgiyle kucaklayacaktır.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Haftaya küllerinden alevlenen bir aşk ateşi ile başlayabilirsiniz. İçinizden dolup taşarken duygular, sarılacağınız birini arayabilir gözleriniz. Yalnızsanız aşk sizi bulacaktır. Her şey olup biterken, kalbinizin nasıl bu kadar çabuk çarptığını anlamlandıramayabilirsiniz. 9 ve 10 Şubat tarihlerinde iki kez düşünüp, bir kez konuşun. Biliyorum ikizler için konuşmamak, içindekileri olduğu gibi anlatmamak çok zor. Ama dil yarasına sebep olabilirsiniz. Sabırsız olmamanız gereken günlerdesiniz. Hafta sonu ise iş ile ilgili konularda otorite konumları ile konuşmak için çok olumlu etkiler söz konusu.

Venüs Balık; 11 Şubat günü Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile aşk ilişkilerinde melek olmayı bir kenara bırakmalısınız. Çok fazla fedakarlık yapmamalısınız. Olaylara pembe gözlüklerle yaklaşmamalısınız. İş yerinizden biri ile bir anda aranızdaki ilişki duygusal boyut kazanabilir. Sanat ile ilgili yaptığınız her şeyde gökyüzü yaratıcılığınıza ilham perileri gönderecek, sizleri ışıl ışıl öne çıkaracaktır. Elinizin değdiği yerin güzelleşeceği günler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Ah, ne şans dolu bir hafta. Ay ile 6- 7- 8 Şubat tarihlerindeki olumlu açıların ardından Venüs de sizlere göğün tüm duygusal güzelliklerini sunuyor. Duygusallığınızı abartarak bir masal prensi/prensesine kapılmadan önce lütfen onun adının hangi masallarda yankılandığını araştırın. Zahiri bir güzelliğe kapılıp hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İlişkiniz varsa eskisinden daha romantik günler sizinle olacak. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili mutluluk ve gurur duyacağınız haberler alabilirsiniz. Meditasyon yapmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek için güzel günler.

Venüs Balık; Ay Oğlakta karşıt açı yaparken duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilir, istekleriniz konusunda ısrarcı ve alıngan olabilirsiniz. Daha anaç ve paylaşımcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Maddi anlamda kazançlarınız artabilir. Romantik, aşk, sevgi ve huzurlu günler sizleri bekliyor. Ruhsal olarak Şubat ayında rahatlayacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Ay tutulmasının yıldızları, Güneş’in çocukları. Nefes alamayacağınız kadar hareketli günlerdesiniz. Gün size katiyen yetmiyor. İş görüşmeleriniz varsa bu hafta yapın. Arkadaşlarınızla buluşun, gezin. Ama maddi anlamda çok dikkatli ve tutumlu olmalısınız. Ilık sevda rüzgarları esiyor. Hafta aşk için çok şanslı geçerken konular bir anda ciddileşebilir ve siz konulara ılımlı yaklaşım sergileyebilirsiniz. İş ortaklarınız ile olan ilişkinizi gözden geçirin ve bu hafta herhangi bir atılımda bulunmadan önce konunun özünü iyice araştırın.

Venüs Balık; Yol üstündeki sisli perde kalkıyor. Eşiniz ile sorunlarınızı rahatlıkla çözebilirsiniz. Veya sevdiğiniz kişi ile adımlarınızı daha ciddi atabilir, evlilik kararı alabilirsiniz. Yolun ilerisini görmek isteyeceksiniz. Gururunuz had safhada, dediğim dedik davranabilirsiniz. Sonu evliliğe varacak bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. Artık adımlarınızı boşluğa atmak istemiyorsunuz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta sosyal medya, yakın çevre, akrabalar ve kardeşler ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bağımlısı olduğunuz her konudan arınacağınız bir dönemdesiniz, lütfen değerlendirin. Haftanın ilk günleri maddi anlamda şans dolu, iş görüşmeleri yapabilir ve finansal planlamalarınızı hayata geçirebilirsiniz. 9 ve 10 Şubat tarihlerinde sakin olmalı, ani öfkeye kapılmamalı, duyduklarınızın doğruluğunu sorgulamadan hareket etmemelisiniz.

Venüs Balık; Geçmişi bırak, yoluna bak. Yol gül yapraklarıyla dolu. Geçmişte yaşanmış duygular yüzeye çıkabilir siz ise altında kalıp boğulabilirsiniz. Venüs kalbinizi şifalandırmaya geliyor. Hayatınıza yeni biri girecektir. Yeter ki siz kapıları açık tutun. Gerçekçi olun. Eğer bir ilişkiniz varsa ona Şubat ayı boyunca daha düşkün olabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

İçinizde patlamaya hazır bir bomba varmış gibi hissedebilirsiniz. Ama güzel bir hafta sizi bekliyor. Kariyer konusunda neler istiyorsanız ellerinizi uzatıp alabileceğiniz bir dönem, yerinizde saymayın. Sahip olduğunuz değerleri elinizde tutmak önem kazanacaktır. Sosyal çevrenizde ise oldukça fark edileceksiniz. Hem aşk hem iş hem kariyer konusunda gökler sizden yana. Kararlarınızı alırken çevrenizden fikir almayı unutmayın.

Venüs Balık; 11 Şubat günü Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle makyaj, bakım, sanat anlamında güzel günler sizleri bekliyor. İçinizdekileri kağıda dökmek isteyebilirsiniz. İş ve aşk dengesini ayarlayabildiğiniz sürece huzur dolu olacaksınız. Beklenmedik ve çok eğleneceğiniz biriyle ilişkiniz duygusal bir boyuta geçebilir. Fazla yememeye özen göstermelisiniz, kilo almaya meyilli olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Sağlığınıza ve iş hayatınıza karşı daha özenli olmaya çalışın.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Fırsatlarla dolu bir hafta. Evinize düşkün olacağınız günlerde olsanız da hayat size pijamalarınızı çıkarttıracak. Karşınıza beklenmedik iş teklifleri veya gitmeniz gereken kısa yolculuklar çıkabilir. 6 ve 7 Şubat günleri Ay Akrep burcunda olacağından hislerinizi ve rüyalarınızı hafife almayın. Evrenin size sunduğu sembolleri takip edin. Sizi aydınlığa götürecek, hafifleyeceksiniz. Bırakın, rüzgar sizi sürüklesin, güneş kalbinize doğsun. 8 Şubat tarihinde ise derin bakışlarınızı intikam hırsı bürüyebilir, kendinizi karmanın bekçisi sanabilirsiniz. Ani öfkeniz ile hareket ederek adaleti sağlamaya çalışmayın.

Venüs Balık; Venüs’ün 11 Şubatta Balık burcuna geçişi ile tutkulu bir aşk hayatınızda sahneye çıkıyor. Hem de aniden. Duygularınızı uçlarda yaşayacaksınız. Ya var olan ilişkinizde ya da yeni tanışacağınız biri ile derin bir aşk yaşayacağınız günlere hazır olun. Şans ve kırmızı sizinle olsun.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Sosyal çevrenizin önem kazanacağı bu hafta arkadaşlarınızı organize edip her an yeni buluşmalar ayarlayabilirsiniz. Enerjinizi atamayacak, yerinizde duramayacaksınız. Hatta öyle ki kimlerle ne zaman buluşacağınızı şaşırabilirsiniz, elinizden telefon düşmeyebilir. Fakat tutumlu olmayı elden bırakmamalı, bütçe kontrolünüzü iyi sağlamalısınız. Evinizle ilgili değişiklik yapmak için ideal günler. Ne konuda değişim istiyorsanız gökyüzü size yardım edecektir.

Venüs Balık; 11 Şubat gününden itibaren aileniz ve eviniz ile normalden daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Yeni birisiyle tanışarak temponuza tempo katabilir, iş veya eğitim hayatınızı ihmal edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla daha yakın olmak, onlara sevginizi dile getirmek arzusu duyabilirsiniz. Huzuru sağlamak için içinize attığınız her şeyi çözümlemek isteyeceksiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

5 Şubat günü sizin için iş yerinde gerginliklerle başlasa da güzel bir hafta sizi bekliyor. Aklınızda olan fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz projelerinizi gündeme getirebilirsiniz. Duruşunuz ile insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. 7 Şubat günü önemli sunumlarınızı yapmalı ve iş görüşmelerinizi o güne almalısınız. Maddi anlamda her şey kolaylıkla çözülecektir. Ailenize yardım edebilir veya onlardan maddi destek görebilirsiniz.

Venüs Balık; 11 Şubat günü yakın çevrenize dikkat edin, yeni biriyle tanışabilir, tanıştırabilirsiniz. Ve ilişkiniz kısa sürede ciddiyet kazanabilir. Ayrıca teknoloji, internet, reklamcılık, alım-satım konuları için şanslı günlerdesiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA


Keyif dolu bir hafta! Yardımsever Kovalar bu hafta bilgi ve paylaşımcılıklarıyla etraflarına ışık saçıyorlar. Sosyal çevrenizde de iş yerinizde de insanlar size teşekkür edip duracaklar, ışığınızdan faydalanacaklar. Kariyerinizde basamaklar atlamanız bile olası. Fakat 8 ve 11 Şubat günleri bu ışığı söndürmek isteyenlere karşı dikkatli olunuz. Paranızı harcama konusunda istekli oluşunuz ise başınızı sonradan ağrıtacaktır.

Venüs Balık; 11 Şubat gününden itibaren paranızı evinize güzel eşyalar almak için kullanmak isteyebilirsiniz. Kazancınız artabilir ve bu konuda kadınlardan yardım alabilirsiniz. Huzur bu ay sizin için daha önemli olacak. Keyifle alışverişlere çıkıp sevdiklerinizi mutlu etmek isteyeceksiniz. Ruhsal konular ile ilgilenenler veya kozmetik sektöründe olanlar için ayrıca olumlu bir ay olacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Arınma günleri.. Hayata bir başka bakıyorsunuz. Sizi üzen, size kelepçeler takan ne varsa ardınızda bırakarak ilerlemek isteyeceksiniz. Hayalperestliğiniz artarken hayallerinizi gerçekleştirme isteğiniz de had safhada olacak. Finansal konularda şanslı günlerdesiniz. Tüm maddi işlerinizi halledin. Bu konuda yardım da alabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek uğruna kendinizi feda etmeyin. Hukuk ile ilgili konularda sorunlarınız çözüme kavuşabilir.

Venüs Balık; Göklerde parlayan Ay gibi yeryüzünde ışık saçacaksınız. Olduğunuzdan daha güzel ve etkileyici görünecek, dikkat çekeceksiniz. Kalbinizde hayalleriniz, ruhunuzda ilham ile ruhsal olarak hafif yaşayacaksınız. Kendinize daha çok bakmak isteyecek, alışverişlere gidecek, kuaförlerin yolunu tutacaksınız. Aşk için huzur dolu günler sizleri bekliyor. Beraber hayaller kurabilir veya kalbiniz boşsa hayallerinizdeki kişi ile karşılaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder