30 Ocak 2018 Salı

31 OCAK ASLAN BURCUNDA AY TUTULMASININ BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ




MAVİ- KANLI VE SÜPER!

Tam 152 yıl önce gerçekleşen göksel bir olay, yeniden meydana gelmeye hazırlanıyor. 31 Ocak 2018, İstanbul saati ile 16.27’de Mavi- Kanlı- Süper Ay tutulması Aslan burcunda meydana geliyor. Adının görkemiyle 6 ay bizleri bekliyor.

Koç ve Yükselen Koçlar:
Mars'ın çocuksu savaşçıları, samanlıkta iğne arıyorsunuz. Ama yanlış samanlıkta! Ardınızda bırakıp gittiğiniz işlere geri dönmeyin. Ardınızda bıraktığınız ilişkilere de. İkisi için de ani fırsatlar kapınızda. Düzlüklerde zirve için gezmeyin. Size zirveyi gösterenlere ise inat ve ego ile sırtınızı dönmeyin. Çırpındığınız konu; aşk, iş, hobi veya her ne ise, sınırlarını zorlamaktan vazgeçin. O enerjiye ihtiyacınız olacak. Şimdi derin bir nefes alın ve 'amaan' deyin! :)

Boğa ve Yükselen Boğalar:
'Sen mi büyüksün, ben mi!' diye bir ses duydum sanki. Sakin olun boğalar, Kral'a sinirlenip ülkeyi ateşe vererek çekip gitmeyi düşünür gibisiniz. Peki ama nereye? Önce gideceğiniz yolu çizin. Ucunda ışık yoksa bir daha düşünün. İçinize de kapanmayın. Aile hayatınızda destek arayışında olduğunuzu biliyorum. Özellikle kadınlardan.. İş veya aile hayatınızda kim size baskı ve otorite kurmaya çalışıyorsa, onlara kin duymak size yakışmaz. Bu kin, sizin sahip olduklarınızı da sizden çalarken, yolunuza engeller de koyacaktır. Tepkinizi belli ederken üslubunuza dikkat edin. Tatlı dil, yılanı deliğinden çıkartır. :)

İkizler ve Yükselen İkizler:
'Hey, ben de buradayım, sesimi duyun!' Duyuyorlar sevgili ikizler, fakat saygı duymuyorlar değil mi. İletişim konularınız için sıkıntılı bir dönemdesin. Hayata senin gibi bakmayabilir, senin yargılarını benimsemeyebilirler. Hatta üstünlük tasladıklarını düşünüp daha çok konuşup, daha çok bağırabilirsin. Ama sesin kısılacaktır. Şimdi resmi hangi işin varsa onları iyice kontrol et, belgelerini düzenle, hedeflerin için istikrarlı çalışmalar yap. Herkes konuşsun bırak, seni dinlemek isteyen zaten duyacaktır. :)

Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Güzel, kocaman bir eviniz; harika, rahat bir işiniz; yepyeni bir arabanız; size çok aşık ve sadık bir sevdiğiniz olsa, ne güzel olurdu öyle değil mi? Hayal kurma, gerçekleştir! Bu güç sende var biliyorum. Sen güzel manzaraya sırtını dönmüş ardına bakıyorsun. 'Ya yine şu olursaa...' diyorsun. Denemeden bilemezsin. Olmayan, olmaması gerektiği için olmamıştır. Kendin için abartmadan en güzelini istemelisin. Ama öncesinde oturup bir muhasebe yapmalısın. Çok harcama yapmaman gereken bir dönem. Beklenmedik masraflar çıkabilir. :)


Aslan ve Yükselen Aslan:
Benim heybetli, sadık, gururlu, sımsıcak, minnoş kedilerim. Tutulma ruhunuzu atmosfere saçıyor. Herkes sizi sevsin, saysın, beğensin diye artık yapamayacağınız şey yok. Kolları sıvamış, yeni hedefleriniz için harıl harıl plan yapıyorsunuz ve 24 saat asla yetmiyor. Yolunuza konan taşlara bakıp bakıp ağlamayın. Sizin için söylenenlere aldırmayın. Herkesi de tehdit olarak görmeyin.  Lütfen aynaya bakıp bakıp oranızı buranızı değiştirmeyin, hiç uygun bir zaman değil. Bir daha aynaya bakmak istemeyebilirsiniz. Siz kendinizi severseniz, herkes sizi sevecektir. Neye nasıl bakarsan öyle görürsün. Dünyanız sizin yansımanız. :)

Başak ve Yükselen Başak:
Orada saklanıyorsun fakat görüyorum seni. Artık başını kaldırmaya ne dersin? Kendini yeterince ezmedin mi? Depresyondan çıkma zamanı geldi, git ve hakkını al. Biliyorum uyuyamıyor ve geceleri garip rüyalar görüyorsun. Ayağa kalk ve önceliklerini listele. Sonra da harekete geç. Emin ol rahatlayacaksın. :)

Terazi ve Yükselen Terazi:
Sosyal çevrenizde güneş gibi parlamak istediğiniz bir dönem. Ve gözleriniz etrafta, sizin için bir ışık arıyorsunuz. Yalnız her parlayan ışığa koşmayın. Abartılı bir sevinçle büyük imkanlar yakaladım sanarken elinizdekilerden de olabilirsiniz. Detaylı incelemeden hiçbir işe balıklama atlamayın. Güzel fırsatlar geldiğinde bunu zaten anlayacaksınız, acele etmeyin. :)

Akrep ve Yükselen Akrep:
Tüm bitişler yeni başlangıçlar içindir. Mevcut işinde mutsuz olan akrepler, işi bırakıp yeni arayışlara koyuldu bile. Düzen değişiyor, sabitlik zaten sadece bir tuzak. Korkmayın, kımıldayın. Her fedakarlık size güzellikler getirecek. Büyük fırsatların bedeli yer değişikliği, aileden uzaklaşma, rahatın bozulması ise bu bedeli ödeyin. İyi ki diyeceksiniz! :)

Yay ve Yükselen Yay:
Güle koşarken papatyaları ezip geçiyorsun. Umurunda da değil. Bu yol senin için hayati önem taşıyor ve sana ayak bağı olan her şey ise senin adeta düşmanın. Güle koşarken en iyi ayakkabıyı giymek, en hızlı koşan olmak ve ona en güzel şekilde yaklaşmak senin için çok önemli. Ve bu konuda söylenen her şey modunu düşürebilir. Seni destekleyenleri ise eskisinden de çok sevebilirsin. Fakat yaptığın tüm işlerin değeri anlaşılacak, sabret ve egonu bir kenara bırak. Ayrıca ani yurt dışı planları veya yabancılarla çalışma gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Ayrıntılarda boğulurken burnunuzun ucunu görmeyebilirsiniz. Sahip olduğunuz kaynakları yapacağınız işlere denk düşürme konusunda kara kara düşünebilirsiniz. Bunları düşünürken bir de çevrenize karşı paranoyalara kapılabilirsiniz. Perde açılıyor! Gizli saklı hiçbir şey kalmayacak. Sırlar ortaya saçılacak. Duyacaklarınıza hazır olun. Sezgileriniz ise çok doğru, peşinden gidebilirsiniz. Küçük adımlarla, büyük hedeflerinize önceliklerinizi koruyarak ilerleyin.

Kova ve Yükselen Kova:
Sosyal çevrenizi yerlere göklere sığdıramayıp kendinizi yetersiz hissetmeyi bırakır mısınız? Kendinizi sevdirmek adına kendinizi feda etmeyin. Onları küçültmek adına ego tuzağına da düşmeyin. Hassas ve gergin olabilir, sürekli kendinizi anlatmak zorunda kalabilirsiniz. Sis perdesini aralayıp herkesi iyice analiz edin ve kendiniz olun. Çünkü çok değerlisiniz. :)

Balık ve Yükselen Balıklar:
Kendinize iyi bakmanız gereken bir dönemdesiniz. Hastane yollarını arşınlamak, ilaç isimlerini ezberlemek zorunda kalabilirsiniz. İhmal ettiğiniz ne varsa bu dönemde karşınıza çıkacaktır. Günlük rutin işler, yaşam düzeniniz, sağlığınız önem kazanacak. Diyet ve spor için çok uygun zamanlar. Hayatınızı sorgulayarak sizi üzen insanları hayatınızdan çıkarabilir ve yeni bir düzen ihtiyacına girebilirsiniz. Haksızlığa hiç tahammülünüzün olmadığı bir döneme giriyorsunuz. Öfkenizi kontrol etmeli ve acele etmemelisiniz. Her şey yoluna girecektir. Evrende hiçbir şey yok olmaz, iyi niyetiniz size fazlasıyla geri dönecektir. Karma asla şaşmaz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder