11 Şubat 2018 Pazar

PARÇALANMIŞ KIRMIZI




4 büyük kraliyet yıldızından en güçlüsü, en kırmızısı, en ateşlisi… Batı’nın gözcüsü Antares! Kudretiyle gökleri titretiyor, alevler körükleniyor.

Antares, Akrep burcunun kalbindeki sabit yıldızdır. O kadar parlak ve kırmızıdır ki “The Rival of Mars” yani Mars’ın rakibidir ve eski zamanlarda göğe bakanlar çoğu zaman ikisini birbirine karıştırmıştır. Mars- Jupiter doğasında olan bu yıldız; hem savaşçı, gözü kara, agresif, hem de olayları büyüten etkiye sahiptir. Onun görkemli, karşı konulmaz gücüne sahip olmak büyük bedeller ödemeyi gerektirir.

Yay burcunda hareket etmekte olan Mars, 9 Şubat itibariyle Antares’in kollarına kavuştu. Göklerden ateş edildi ve ruhumuza aktı kurşunlar. En derinlerimizde ateş enerjisini hissediyoruz. İç güdülerimiz bizi karanlığa kışkırtıyor. Ani öfke patlamaları, sinir krizleri, tahammülsüzlük hakim. Hırçın hareketlerimize 13- 14 Şubat’a kadar dikkat edelim.

Afrin harekatında verilecek büyük kayıplar, patlamalar, yıkımlar, lavlar, hava yolu ile ilgili olaylar, hoşgörüsüzlük, ayrıştırma, gözü kara liderler, yangınlar… Gündem Yay burcundan fırlamış arsız bir ok gibi kalplere saplanıyor. Kalp krizlerine dikkat!

Kader zamanın sırlarını bir bir arşa dizmekte. Ruhunuzun sığınağında, gecenin uğultusunda, sukut içinde kalmaya çalışın. İçinizdeki güce söz geçirirseniz bunu lütfa dönüştürebilirsiniz.
Göklerin ve yerin koruyucu enerjisi, dilekler ve dualar askerlerimizin yanında olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder