8 Ocak 2018 Pazartesi

VARMAK İÇİN HEP'LERE, ÖNCE HİÇ'İ GÖZE ALMALISIN!



9 OCAKTA GÖKYÜZÜ

Mars Akrep, etkisini bir süredir hissettirdiği gibi Jupiter Akrep ile kavuşumuna devam ediyor. 

Fakat aynı zamanda öyle güzel bir görünüm var ki gökyüzünde; Venüs ve Plüto Güneş’in kalbinde. Oğlak burcunun 19 derecesinde tam kavuşum yapıyorlar.

Ah, ne güzel şimdi bu saydam halin içinde olmak! Aklın, ruhun, kalbin sağlam; ışığa bir adım daha..

Peki gökyüzü yeryüzüne neyi fısıldıyor?

Fiziksel veya ruhsal olarak kördüğüm olmuş sorunların çözümünü bulmanın ve şifalanmanın zamanı. Şimdi arkanıza yaslanın, egonuzdan arının ve düşünün. Ne yapmak, nereye gitmek, hangi hayalinizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsunuz? Mars ve Jupiter size büyük bir güç ve cesaret vermeye hazır! Kendine sor 'Nedenim ne?' diye. Ve onu takip et.

Büyük bir farkındalıkla sizi siz yapanları, hayatınızdan çıkması gerekenleri, hayat akışınızın nasıl olması gerektiğini son zamanlarda daha net görüyorsunuz. Bazen detaylara inmekten gözümüzün önündekini göremeyiz, tıkanıp kalırız. Ama aslında harekete geçtiğinizde her şeyin ne kadar basit çözümlendiğini göreceksiniz. Cesur olun.

Plüton bulunduğu yere ölümü getirmeden doğumu yaşatmaz. Cisminizi ve ruhunuzun ışığını sonsuz bir kabullenişle değişime açmalısınız. Bu dönemde başınıza her ne geliyorsa teslim olun, acınızı sonuna kadar yaşayın ki karma size sonucunda büyük ödüller versin. Şayet acı olmasa, varoluşun değerini nereden bilecektik? Plüton disiplini ve karanlık yüzüyle gizli kalmış arzularınızı, kimliğinizi, hayallerinizi aydınlatarak sizi bir yolculuğa sürükleyecek. İçinizdeki süveydayla yüzleşeceksiniz. Sakince değişimi kucaklayın. Kanatlarınızı açıp usulca gökyüzüne katılın...



Önümüzdeki 10- 15 gün kalbimizin zincirlerini kırmak için Güneş – Plüto- Venüs ilahi kavuşumu bizlere tüm güzelliklerini sunacaktır. Her an karşınıza aşık olacağınız kişi çıkabilir; bu süreçte evinize kapanmayın, hayata karışın. Üstelik bu ilişki; sağlam, istikrarlı, ciddi ve paylaşımlarla dolu bir ilişki olacak, birbirinize hayat yolunda güzellikler katacaksınız. Şehrin ışıklarının Güneş’in ve Venüs’ün ışıltısını sömürmesine, Plüton’un tutkusunu çalmasına izin vermeyin. Şayet kalbiniz zaten birisi için çarpıyorsa; sevginiz derinleşecek, bilge, sadık ve tutku dolu bir aşka dönüşecektir. 

İş görüşmeleri, iş arayışları için öyle güzel zamanlar ki, bu dönemde bir işe başlarsanız evrenin kapıları sonuna kadar açılıp sizlere başarı ve maddi anlamda güzellikler sunacaktır.

Biliyorum; çoğumuzu hayatın dönüm noktaları, büyük kararlar vermek, köklü değişimler yaşamak korkutur. Sabit kalmanın rahatlığı ise sadece bir tuzaktır. Yerinizden kımıldamadığınız sürece gökyüzü ellerinizden tutamaz, size tembelliğinizin karmasını getirir yalnızca. Bu sefer de şikayet etmeye hakkınız olmaz.

Harekete geçtiğiniz şey her ne ise dilerim farkındalığınızı daima yükseltecek, sevgi ve ışık dolu bir serüvenin başlangıcı olur. Kervanlar başlar, yollar açılır. Kendinize güvenin, başaracaksınız. Dünyanız sizin yansımanız.

Sevgiler;
Oğuzhan Ceyhan Astroloji Akademisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder