24 Aralık 2017 Pazar

SONSUZLUK VE BİR GÜN KADAR - 2018




Yepyeni bir yıla başlarken yaşadığımız ‘hayata baştan başlıyorum’ hissi hepimizi heyecanlandırırken, bu yılın; hayatla kavga etmeyi değil, kabullenmeyi, onunla bir olmayı, ona karışmayı öğreneceğimiz bir yıl olmasını diliyorum.

Yılın son haftasına girerken 25 Aralık Pazartesi günü, İstanbul saati ile sabah 8.26’da aşkın, zarafetin, sevgi dilimizin, güzelliklerin, paranın, lüksün gezegeni Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aynı zamanda Oğlak burcunda ilerlemekte olan Satürn ve Güneş ile kavuşuyor. Hayat enerjimiz Mars ise Akrep burcunda ve Akrepte ilerlemekte olan Jüpiter ile kavuşum yapıyor, Neptün Balık ile de Trine açısı var.

Sevdiğinizle akıp giden güzel zamanlara şöyle bir bakıp, durup düşünme zamanı. Korkmayacak, olanı olduğu gibi görecek, kafanızda aklamak için bahaneler yaratmayacaksınız. Aranızdaki ilişki artık daha ciddi, daha yavaş fakat emin adımlarla, daha gerçekçi bir hal alabilir. Aklınıza yatmayan, üstü örtülmüş problemlerinizi konuşup ona göre kararlar alabilirsiniz. Karşılıklı güven ve saygı konuları daha önemli hale gelecek, yolun devamını görmek isteyeceksiniz. Kalbinizin iyiliği için mantığınızı dinleyeceksiniz. İlişkisi olmayanlar ise; duyguları daha ciddiye alabilir, uzun soluklu ilişkiler isteyerek harekete geçebilir, olgun kişilerden etkilenebilirsiniz.

Kalbinizi daha güçlü hissedecek, daha kıymet bilecek, kıymetiniz bilinmiyorsa bunu dile getireceksiniz. Kırılmak; değersizleşmek değildir, aksine kalbe ve ruha güzellikler katar. Kırılmaktan korkmayacak, gereken ne ise bunu kalbiniz ve hayat yolunuz için yapacaksınız. Yol arkadaşınızın elini daha sıkı tutacak, yola yalnız devam edecek veya sizinle gerçekten yola çıkmak isteyecek birini isteyeceksiniz. Mükemmel sevginin değil gerçek sevginin peşine düşeceksiniz.

Birbirimizin ruhuna ışık olmak, yaralarını sarmak, bencilce değil etrafımızdaki insanları da düşünerek hareket etmek için en güzel zamanlar. Sakin, düşünerek, mücadeleci ruhumuzu ortaya koyarak geçireceğimiz son hafta, Ay’ın Boğa burcuna geçmesiyle özellikle Perşembe günü özel hayatımız ve kariyerimiz açısından verimli ve mutluluk verici olacaktır.

Yeni yıla başlayacağımız Pazar günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerleyecek. Merkür ile karşıt açısı olduğu için karşıt fikirler ile tartışmalar meydana gelebilecektir. Bol bol konuşacak, çok hareketli, capcanlı olacağız. 

Ve son olarak;

Yeryüzünde var olmayan ve asla var olmayacak mükemmelliğin, birilerinin sizleri içine almaya çalıştığı çerçevelerin, kişilik olarak tamamlanacağınızı sandığınız için toplumdan kabul görecek davranışların peşinden koşmanın lanetini bırakın. Dünyanın kirliliğinden uzaklaşıp, yıldızlara dokunun. Dokunamayacağınızı sanıyorsunuz ama olmayacağını düşündüğünüz her şey aslında daima avcunuzun içinde. Esas olan, hayatta her şeyi aşkla yapmak. Aşk, özgürleştiricidir ve onun için yapılan şeyler; aptallık, güçsüzlük, fedakarlık değil, özgürlüktür! Kalplerinizin nilüfer çiçekleri gibi sevgiyle açtığı, ilham ve farkındalık dolu bir yıl diliyorum. Kendi ruhsal yolculuğunuza odaklanın çünkü bu yıl en çok özgürlüğe ve vicdana ihtiyacımız olacak. Birbirinize sımsıkı sarılın, sevin, sevdiğiniz şeylere yarın yokmuş gibi davranın. Kendinize de. Çünkü yarın; ‘sonsuzluk ve bir gün kadar!’

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Akademisi
Karma ve Spiritüel Astroloji




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder