1 Mayıs 2024 Çarşamba

MAYIS 2024 - Şans, aşk, bereket ve bahar!



 ''Bir baharı hak ettim ve kimseye hiçbir şey borçlu değilim!''

Yılın en güzel ayına, en güzel zamanlarına başlıyoruz! Bu ay toprağa tohum olarak ektiğimiz her şeyin gözümüzün önünde hızla büyümesine, emek verdikçe çiçeklenmesine, yaşamımızın kıştan bahara dönmesine şahit olacağız. Aşk, şans, bereket, şifa dolu bu ay canlanıyor, uyanıyoruz!

Eril ve dişil en dengeli, en uyumlu, en ahenkli halde dans ediyor! Venüs ve Mars kendi tahtına dönüyor! Duygularımız eylemlere dönüşüyor, aşk, güven, tutku, romantizm dolu zamanlara başlıyoruz. Bu attığımız her adım kalıcı olabilir, hayatımıza kalıcı ilişkiler girebilir. Evlilik, nişan, teklif ve duygularımızı açmak için yılın en uygun zamanlarındayız. 

Aynı zamanda bu ay; yatırım, iş kurma, estetik, spor, alışveriş, ev ve toprak alım satımı gibi konularda da şanslı, bereket dolu zamanlarda olacağız. Hareket bereketi getirirken, her adımımızın büyüyerek etki yarattığını fark edeceğiz. Özellikle 8 Mayıs Yeniay'ı sonrası değişimi kabul ettikçe kalıcı ve sağlam başlangıçlar yapacağız. 18 ve 23 Mayıs tarihleri beklenmedik fırsatlarla dolu olacak. 

15 Mayıs tarihinde tüm gezegenlerin kendi doğasına dönüşüne Merkür de eşlik ediyor! Bu tarihten itibaren hayat akışımız düzelecek, daha zeki, vizyoner, fikilerle dolu hissedeceğiz. Şans gezegeni Jupiter'in de 26 Mayıs'ta İkizler burcuna geçişi ile 1 yıl boyunca şans alanlarımız; bilgi, iletişim, eğitim, ticaret, seyahat olacak. Gerçekten bilenler öne çıkacak.

Bu ayın kazananları; yeniden doğuşuna izin veren, potansiyelinin farkında olan, hedeflerinin peşinden giden, kararlı, hareketli, emek veren, yaşamında zenginlik ve ihtişama, kalbinde sevgi ve tüm güzel duygulara kendini açabilenler olacak. Yaşamak cesaret ister. Sen o kadar cesur musun?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder