5 Mayıs 2024 Pazar

6- 12 MAYIS HAFTASI - YENİAY HAFTASI!

PAZARTESİ: Bugün istekli, cesur ve risk almaya gönüllü enerjilerle haftaya başlıyoruz. Ancak tüm gün Ay boşlukta olacağından enerjimiz içe dönüyor gibi hissedebilir, biriken enerjimizle sözlerimizde fazla dobra çıkışlar yapabiliriz. Bu enerjiyi yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve yeniay için planlamalar yapmak üzere kullanabiliriz. Daha ince ve anlayışlı konuşmalı, kendimizi hata ve yaralarımızla da kabul etmeliyiz. Bugünü dertleşmek, doktor randevuları ve terapiler için değerlendirebiliriz.

SALI: Ay kapanan fazda, yeni başlangıçlar için dinlenip güç toplamaya davetliyiz. Bugün yaşamımızda mali alanlarda veya geleceğe dair sağlamlık aradığımız konularda beklenmedik değğişkenlikler yaşayabiliriz. Daha esnek yaklaşımlarda olmalıyız. Baş ağırıları gibi sorunlar için bol bol su tüketmeli, topraklanmalıyız. Ay Venüs buluşmasıyla keyifli zamanlar geçirmeye, sevdiklerimize ve kendimize özenle yaklaşmaya davetliyiz. Tatlı tüketimi ve alışverişi abartmayalım :)

ÇARŞAMBA: Güne 06:20'de meydana gelen Süper Yeniay enerjisi ile başlıyoruz. Yaşamımızda yeni bir bahar başlıyor! Bu Yeniaydan en güzel şekilde yararlanmak için yeniye ve değişime açık olmalı, hareket halinde olmalı, pasif ve özgüvensiz tutumlardan kaçınmalıyız. Bu Yeniay ile adeta bir sihirli değneğimiz varmış gibi, neye dokunursak onu büyüteceğiz. Peki siz kriz ve direnci mi; fırsat, yenilik şans, bereket ve aşkı mı büyüteceksiniz? Akşam saatlerinde çok huzurlu, uyumlu, iyileştiren bir akışta olacağız.

PERŞEMBE: Tatlı, neşeli, enerjik etkilerle dolu bir gündeyiz. Bugün iletişim ve seyahat trafiğimiz yoğun olabilir. Anlama ve anlaşılma ihtiyacında olabiliriz. Gizli ve derin bilgiler öğrenebilir, yeni eğitimler alabilir, araştırmalar ve önemli görüşmelerimizi yapabiliriz. Spor yapabilir, hareket ve cesaret gerektiren işlerimizi kolaylıkla halledebiliriz. İlişkimizde paylaştığımız sırlar ve derinlik, aramızdaki bağları daha da sağlamlaştırabilir. 

CUMA: Bugün zaman daha yavaş akıyor... Gün boyu zamanı doğru yönetmekte zorlanacağımız, sorumluluklarımızın ve zamanın baskısını hissedeceğimiz, iptal ve gecikmelerin olabileceği bir gündeyiz. En iyisi bugünü emek ve sabır gerektiren, yavaş akması gereken işlerimize ayıralım. Gün boyu analiz ve detay gerektiren işlerimize odaklanabilir, doktor randevularına gidebilir, dertleşerek birbirimize iyi gelebiliriz. Konuşarak sorunlarımızı çözebiliriz.

CUMARTESİ: Yoğun haberci rüyalarla dolu bir günden, yoğun duygularla dolu bir güne uyanıyoruz. Bugün duygusal güvenlik, empati ve şefkat anlayışımız oldukça yoğun olacaktır. Gün boyu birbirimizi anlamaya çalışmalı, duygusal patlamalardan kaçınmalı, mide sağlığımızı korumalı, aceleci ve fevri davranışlarda bulunmamalıyız. Kendimize iyi gelmek için ruhsal ve duygusal olarak neye ihtiyacımız varsa onlara odaklanmalı, içimizdeki mızmız çocuğu biraz şımartmalıyız :)

PAZAR: Yeni başlangıçlar için hazır mısınız? Bugün Yeniay etkileri ile yeni başlangıçlar için desteklendiğimiz, şans ve fırsatlarla dolu bir gündeyiz. Gün boyu zamanı doğru yönetebilir, işlerimizi kolaylıkla halledebiliriz. Keyif, huzur, aşk dolu zamanlar geçirebilir, romantik yemekler yiyebilir veya ailemizle güzel sofralarda buluşabiliriz. Sözcüklerimizi özenle seçtiğimiz, birbirimize ve kendimize sevgiyle yaklaştığımız bir gün olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder