17 Mart 2024 Pazar

18- 24 MART HAFTASI - TUTULMAYA DOĞRU!



PAZARTESİ: Haftaya şanslı, tatlı, akıcı etkilerle başlıyoruz. Bugün; zamanımızı doğru yönetebilir, işlerimizi kolaylıkla tamamlayabilir, sağlam ve kalıcı adımlar atabiliriz.

Bugün güne rüyanda korkularını görerek, bilinçaltı arınmaları yaşayarak başlamış olabilirsin. Tüm bunlar seni aslında yüzleşmeler ve tamamlamalarla Ay Tutulmasına hazırlıyor. Yataktan kalktıktan sonra enerjini topla. Bu verimli günü; ev alım satımı, yatırımlar, iş başlangıçları, resmi işler, hukuksal konular, duygularını açmak, kalıcı ilişkiler kurmak, estetik, bakım, kuaför için değerlendirebilirsin. Yazışma ve paylaşımların her zamankinden fazla etki yaratabilir. İlham dolu ve yaratıcı hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise dilinden dökülenler kalp kırmasın. Aynı zamanda ateşli hastalıklar, düşme, çarpma, mide sorunlarına dikkat etmeyi unutma.

SALI: Yaratıcı, ilham dolu, mistik, manevi, romantik, tatlı bir güne başlıyoruz. Bugün farklı fikirler üretebilir, özgün çıkışlar yapabilir, işlerimize vizyon katabiliriz. Sanat, dekorasyon, manevi ve ruhsal konular, şifa çalışmaları yapabiliriz. Yardımlaşabilir, yardım ve destek bulabiliriz. Bakım, güzellik, estetik konuları ile ilgilenebiliriz. İlişkilerimizde sıcak ve duygusal zamanlar geçirebiliriz. Gece saatlerinde ise uykusuzluk ve gerginlikler yaşamamak adına daha esnek ve sakin kalmak, bitki çayları tüketmek iyi gelebilir.

ÇARŞAMBA: Merhaba İlkbahar! Ve iyi ki doğdunuz sevgili Koç'lar!

Ayrıca bugün astrolojik olarak Yeniyılın ilk günü... Astroloji bayramımız kutlu olsun!

Bugünden itibaren enerjimiz yükseliyor, canlanıyoruz. 6 aylık yepyeni bir döngüye başlıyoruz. Bu döngüde; ilişkiler, maneviyat, denge, ilahi adalet, kalıcı adımlar dikkat çekiyor. Aşk, özdeğer ve finans konuları odak noktamız oluyor. Bugünü ise; yazışma, sunum, görüşmeler, terapiler, şifa çalışmaları, kuaför, bakım için değerlendirebiliriz. Sözlerimizle birbirimize iyi gelebilir, yaralarımızı iyileştirebiliriz. Bize yol açacak tanışmalar, kadersel başlangıçlar, imza ve görüşmeler gündeme gelebilir. Gün boyu; düşünmeden konuşmamalı, fevri çıkışlar yapmamalıyız. 

PERŞEMBE: Bugüne önemli planlarımızı denk getirmeyelim... 

Bugün gün boyunca katılıklarımızı, dirençlerimizi, sabitliğimizi esnetmemiz gereken konular yaşayabilir, yaşamımızda yenilik yapmamız gereken konuları fark edebiliriz. İlişkilerde ise abartılı ve sert çıkışlar yaparsak, açık iletişim ile sorunlarımızı çözebiliriz. Aynı zamanda dertleşme ve yol göstermelerle birbirimize iyi gelebiliriz. Terapiler, bilinçaltı çalışmaları, eğitim, seyahat, sunum, yazışma ve görüşmeler için bugünü değerlendirebiliriz. Güçlü kişilerden resmi işlerimiz için destek bulabiliriz. Gün boyu; aşırı harcama, yemek yeme ve tembellik yapma dürtümüze dikkat etmeliyiz.

CUMA: Güne aslanlar gibi keyif yapma ihtiyacı ile başlamış olabilirsiniz... 10:42 itibariyle bu atmosfer dağılıyor, planlı, düzenli, verimli bir akışa başlıyoruz. Gün boyu; temizlik yapabilir, eski eşyalardan arınabilir, spor yapabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir, hesaplamalar yapabiliriz. Estetik yaptırabilir, dövme sildirebilir, finans, ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda kalıcı bitiş veya başlangıç adımları atabiliriz. İlişkilerde gerçeklerin açığa çıktığı, radikal kararların alındığı gündemler yaşamaya başlayabiliriz. Tutulmaya ilerliyoruz...

CUMARTESİ: Mars Balık burcuna geçiyor...

Bugünden itibaren 30 Nisan'a dek duygularımızla harekete geçmeye başlayabilir, sezgisel adımlar atabiliriz. Aksiyon almak, bir şeyleri başlatmak için daha isteksiz olabilir, izole zamanlar geçirmek isteyebiliriz. İdeallerimiz ve hayallerimiz için planlar yapabiliriz. Manevi, ruhsal, spiritüel konular ve sağlığımız için kalıcı adımlar atabiliriz. Gün boyu ilişkilerimizde gerçek ve kalıcı adımlar atmak için destekleneceğiz. Romantik, duygusal bir zaman akışında olacağız. Fazla beklentili ve gerçekçi olmayan ilişkilerde ise karmik kontratlar tamamlanıyor olacak. Aynı zamanda finansal ve sanatsal konularda da güzel bir zaman akışındayız.

PAZAR: Bol dinlenmeli, bizi hafifleten ve yeni haftaya hazırlayan etkilerle güne başlıyoruz... Bugün pazar enerjisine yakışır şekilde evi toparlayabilir, bakımlar yapabilir, eski ve ağırlık yapan şeylerden arınabiliriz. Yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir, dinlenebiliriz. Gün boyu dalgın, unutkan etkilerde olabilir, tutulma etkisi ile tutulmuş gibi hissedebiliriz. 23:26 itibariyle gündemimiz tamamen tutulma etkileri olmaya başlıyor. Aşk, ilişkiler, ortaklıklar, finans, bakım, alışveriş ve sanatsal konularda destekleniyoruz. Dengenin bozulduğu bağlarda ise karmik gündemlere başlıyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder