10 Mart 2024 Pazar

11- 17 MART HAFTASI - SİSLİ & PUSLU GÜNLER







PAZARTESİ:
Bu haftayla birlikte yavaş yavaş hayata bakış açımız değişiyor, kendimizi daha güçlü, cesur, kararlı hissedeceğimiz günlere başlıyoruz. Ancak Merkür aynı noktada Nisan ayından itibaren retro yapacağı için bu süreçte aceleci ve fevri kararlar almamaya, düşünerek konuşmaya dikkat etmeliyiz. Bugün gün boyunca isteklerimiz için kolayca harekete geçebilir, sözlerimiz ve yazdıklarımızla etki yaratabiliriz. Daha spontane, maceraperest, dobra olabiliriz. Spor, yürüyüş ve hareket enerjisi ruhumuza iyi gelecektir. 

SALI: Hareketli, enerjik, istekli etkilerle güne başlıyoruz. Bugün saat 14:00'a dek yeni işlerimize başlayabilir, hızlı hareket edebiliriz. Ancak sporda ve günlük yaşamımızda aceleci hareketler yaralanmalara yol açabilir, dikkatli olmalıyız. Gün boyunca birbirimize konuşarak şifa olabilir, yol gösterebilir, cesaretlendirebiliriz. Venüs'ün de bugün Balık burcunda başlayacağı yolculuk ile bir ay boyunca daha sevgi dolu ve sıcak hissetmeye başlayabiliriz. 14:00 sonrası işlerimiz askıda kalabileceğinden, dinlenmek veya yarım kalan işlerimizi toparlamak için destekleniyor olacağız.

ÇARŞAMBA: Tatlı, huzurlu, keyifli etkilerle güne başlıyoruz. Bugün içsel ihtiyacımız; maddi ve manevi konfor sağlamak, düzen yaratmak, keyif yapmak olabilir. Ancak sabah saatlerinde rutinlerimizi ve planlarımızı değiştirecek, yenileyecek beklenmedik etkilerle karşılaşabiliriz. Duygusal gerginlikler yaşamamak adına fevri olmamak ve esnek yaklaşmak günümüzün güzel geçmesini sağlayacaktır. Özellikle akşam saatlerinde keyifli sofralar kurabilir, sevdiklerimizle tatlı zamanlar geçirebiliriz.

PERŞEMBE: Bugüne önemli işlerimizi denk getirmeyelim... Gün boyu beklenmedik değişim, yenilik ve sürprizlere açık etkilerdeyiz. Bugünün enerjisini verimli kullanmak için yaşamımıza yenilikler ve vizyonlar katabilir, parlak fikirleri üretebilir, marjinal çıkışlar yapabiliriz.  Öte yandan fevri, dürtüsel olmamaya, öfke kontrolüne dikkat etmeliyiz. Kaynaklarımızla ilgili riskli adımlar atmamalıyız. Akşam saatlerinde manevi ve ruhsal çalışmalar yapabilir, daha uyumlu, huzurlu zamanlar geçirebiliriz.

CUMA: Bol koşturmalı, bol hareketli, bol konuşmalı, neşeli ve renkli etkilerle güne başlıyoruz. Bugün iletişim trafiğimiz yoğun olabilir. Eğitim, seyahat, ticaret, sözleşme, anlaşma gibi konularda adımlar atabiliriz. Sözlerimizle ve paylaşımlarımızla etki yaratabiliriz. Ancak içsel olarak kolay tatmin olmadığımız bir günde olacağımızdan ilişkilerimizde daha özenli olmalı, yoğun duygusal tepkilerden kaçınmalıyız. Kuaför, sanat ve alışverişe dair konuları ertelemeliyiz.

CUMARTESİ: Tam hafta sonu ruhuna yakışır, sosyal, aktif, iletişim dolu bir güne başlıyoruz. Bugün konuşarak ve dertleşerek birbirimize iyi gelebiliriz. Terapiler ve şifa çalışmaları yapabiliriz. Eğitim ve seyahatler için de bugün çok uygun olacaktır. Ancak zaman biraz yavaş akabilir ve işlerimizi hemen tamamlayamayabiliriz. Sosyal çevremizden bize iyi gelecek ve yol açacak kişilerle tanışabilir, önemli görüşmelerimizi de bugün yapabiliriz. 

PAZAR: Rüyalarla dolu, sisli puslu etkilerden güne uyanıyoruz. Bugün öğlen saatlerine dek enerjimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Yoga, meditasyon ile güne başlayabilir, kendimize biraz izin verebiliriz. Gün boyu aldanma ve dalgınlıklara dikkat etmeliyiz. 12:40 itibariyle içsel ihtiyacımız; evde zaman geçirmek, şefkat, sıcaklık, fedakarlıklar, duygusal güvence olacaktır. Ailemiz, evimiz, çocuklar gündeme gelebilir. Sıcak ve tatlı bir gün geçirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder