30 Mart 2024 Cumartesi

1- 7 NİSAN HAFTASI -MERKÜR RETROSUNDAN TUTULMAYA...





PAZARTESİ: Merkür duruyor...

Kendimize odaklanmak, yaşamımızda yeni yollar açmak, kendimizi daha özgüvenli ifade etmek, benliğimizi ve enerjimizi korumak için nelere ihtiyacımız var? Bu soruların yanıtlarını alacağımız bir aya başlıyoruz. Bugün aldığımız kararlar, söylediğimiz sözler geri dönüşsüz kalıcı etkiler yaratabilir. 

Bugün gün boyu sorumluluklarımızı, resmi işlerimizi tamamlayabilir, gelecek planları yapabiliriz. Yüksek enerjimizi iş ve spor için kullanabilir, motivasyon dolu hissedebiliriz. Ancak yeni başlangıçlar için bu ay uygun bir süreçte olmayacağız.

sevgiteslimiyet yaratım geleni sevgiyle kabulde kal olanın içinde dönüş

SALI: Zamanı çok verimli kullanabileceğimiz, destekler bulabileceğimiz, şanslı ve akıcı etkilerle güne başlıyoruz. Gün boyunca keyifli hissedebilir, birbirimize iyi gelebilir, süprizler yapabiliriz. Kendimizi güvende hissetme ihtiyacımız yoğun olurken gerek mali konular gerek ilişkilerde önümüzü görmek isteyebilir, bu konuda planlamalar yapabiliriz. Eğitim, seyahat, hukuk, yurt dışı bağlantıları ve yayıncılıkla ilgilenebiliriz. Yaşamdan özel işaretler alabileceğimiz, sezgilerimizin ve yaratım enerjimizin yüksek olduğu bir gündeyiz.

ÇARŞAMBA: Venüs ve Neptün kavuşuyor...

Yaşamı ve yaşamımızdaki her şeyi kabulde kaldıkça hediyelerini görebileceğimiz, ruhsal birliği, koşulsuz sevgiyi ruhumuzun en derinliklerinde hissedeceğimiz, en yüksek ilham enerjilerinin aktığı, sevgi, teslimiyet enerjileriyle dolup taşacağımız bir gündeyiz. Bugünü; şifa ve affetme çalışmaları, manevi, ruhsal, sanatsal konular, yardımlaşmalar için değerlendirebiliriz. Romantik bir gün geçirebilir, dilek ve niyetlerde bulunabiliriz. Ay - Plüto kavuşumu da ruhsal gerginlikler yaratsa da, yaşadıklarımıza teslim oldukça, olanın içinde dönüşmeyi ve yenilenmeyi getiriyor olacak. 

PERŞEMBE: İçsel ihtiyacımızın; yenilenmek, sosyalleşmek, özgün ve özgür hissetmek olduğu, ideallerimize odaklanacağımız, mantıksal hareket edeceğimiz bir güne başlıyoruz. Gün boyunca ekip çalışmaları yapabilir, arkadaşlarımızdan destek görebilir, dertleşerek ilişkilerimizde birbirimize iyi gelebiliriz. Önemli görüşmelerimizi yapabilir, önemli işlerimizi tamamlayabiliriz. Merkür retrosunda yalnızca plan ve tamamlamalar için desteklendiğimizi unutmayalım. Gün boyu abartılı tepki, isyan, harcama, yeme içme dürtümüzü kontrol etmek yararımıza olacaktır.

CUMA: Güne haberci rüyaların etkisiyle başlarken, 14:15'e dek enerjimizi toplamakta zorlanabiliriz. 14:15 itibariyle daha duygusal, ruhsal, mistik bir ruh haline bürünebilir, içe dönmek ve konfor alanımızda kalmak isteyebiliriz. Su kenarlarında zaman geçirmek ruhumuza iyi gelebilir. Bugünü; manevi çalışmalar, şifa terapileri, romantik anlar yaratmak, sanatsal konularla ilgilenmek için değerlendirebiliriz.

Venüs bugünden itibaren 29 Nisan'a dek Koç burcunda ilerlemeye başlıyor! İlişkilerimizde cesur, eğlenceli, tutkulu zamanlar başlıyor. Ancak dikkat etmemiz gereken; aceleci adımlar atmamak, dürtüsel ve çocuksu hareket etmemek olacak. Zaman, amazon kadınlarının zamanı!

CUMARTESİ: Ay kapanma fazında, Satürn ve Mars ile buluşurken...

Bugün güne başlarken içsel olarak biraz gergin, isteksiz, keyifsiz olmamız, duygusal anlamda baskılanıyormuş gibi hissetmemiz normaldir. Ancak kendimizi sıkıştırmadan sakin kalmak ve olmayanı zorlamamak günümüzü kolaylaştırıyor olacak. Gün içerisindeki şanslı ve tatlı açılarla ilişkilerde tutkulu, keyifli ve aşk dolu zamanlar geçirebilir, başbaşa kalarak güzel anlar yaratabiliriz. Mali anlamda şans ve fırsatlar elde edebiliriz. Sosyalleşmek, kalabalıklar arasında olmak bugün ruhumuza iyi gelmeyecektir. 

PAZAR: Derin uykulardan, anlamlı rüyalardan uyandığımız, sezgilerimizin kuvvetli olduğu etkilerle güne başlıyoruz. Sabah saatlerinde dinlenme ihtiyacımız hala yoğun olurken, 14:30 itibariyle daha motive hissedeceğiz. Aynı zamanda Güneş Tutulması etkilerini yoğun bir biçimde yaşamaya başlayacağız. Gün boyunca kendimiz için cesur kararlar alabilir, bize yol açacak tanışmalar ve olaylar yaşayabiliriz. Tamamlanmalar, sonlanmalar yaşayabiliriz. İlham dolu, tutkulu ve yaratıcı hissedebiliriz. İlişkiler, alışveriş, bakım, estetik gibi konularda desteklendiğimiz bir gündeyiz. Ancak fevri ve ani çıkışlardan kaçınmalıyız. Çok önemli farkındalıklar ve uyanışlarla dolu bir gündeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder