24 Şubat 2024 Cumartesi

26 ŞUBAT - 3 MART HAFTASI



PAZARTESİ: Haftaya başlarken yatağınızdan kalkmak istememiş, dinlenme ihtiyacında, dalgın hissediyor olabilirsiniz. Bugün; 'yapılması gereken çok iş var ama canım hiç yapmak istemiyor.' günü. Öyleyse bugünü; yarım kalan işlerimizi tamamlayarak, yaptıklarımızı birkaç defa kontrol ederek, zihnimize izin vererek, Başak etkisi ile derlenip toparlanarak geçirelim. 17:30 sonrası enerjimiz yükselirken, sosyalleşme ihtiyacımız artacak. Aşk, ilham ve tutku dolu hissedeceğiz.

SALI: Güzelliğin sihrini yakalama günü! Ruhumuzu, bedenimizi, ilişkilerimizi güzelleştirebileceğimiz özel etkilerle güne başlıyoruz. Gün boyu ilişkilerimizde uyum, denge, romantizm ve tutku içinde olabiliriz. Birlikte sosyalleşmek aramızdaki bağlara iyi gelebilir, eğer yalnızsak sosyal çevrelerde tanışmalar yaşayabiliriz. Öte yandan bugünü; bakım, estetik, kuaför, sanat, alışveriş, dekorasyon için değerlendirebiliriz. Davranış, tepki ve harcamalarımızda dürtüsel ve abartılı hareket etmemeye dikkat edelim.

ÇARŞAMBA: Bugüne özel işlerinizi denk getirmeyin! Gün boyu Ay boşlukta ilerlerken, bize değerlerimizi, iletişim şeklimizi ve sınırlarımızı gözden geçirme fırsatı sunacak. Ruhumuz dinlenmeye her zamankinden fazla ihtiyaç duyarken zihnimizi toparlamakta zorlanabilir, üstümüzde zaman ve sorumluluk baskısı hissedebiliriz. Bugünü; planlama, yarım kalan işleri toparlama, manevi ve ruhsal çalışmalar, yoga, pilates gibi bedenimizi esneten aktiviteler, terapiler için değerlendirebiliriz. Karmik, geçmişte kalan konular yeniden gündeme gelebilir. Karamsarlığa bürünmek yerine, olanın sihrini görmek için yaşama güvenmeyi seçelim.

PERŞEMBE: Bugüne hızlı başlayabilir, yapılacak işlerimiz için telaşlı hissedebiliriz. Sakin ve adım adım ilerlediğimiz takdirde gün içinde desteklenecek, akışın kolaylaştığını göreceğiz. Gün boyu; mali konularla ilgilenebilir, ortaklıklar kurabilir, resmi kurumlarda işlerimizi tamamlayabiliriz. Görüşme, yazışma, ticaret, seyahat, eğitim gibi konularla ilgilenebiliriz. Sezgilerimiz yüksek olabilir, yaşamdan işaretler alabiliriz. İlişkilerimizde ise bilme ihtiyacımız yükselirken, şüpheci, derin ve tutkulu hissedebiliriz. 

CUMA: Gelişmek, yenilenmek, ilerlemek, kısır döngüleri kırmak için neye ihtiyacın var? Dolunay bizi yeniden organize olmaya teşvik ederken, ruhsal, bedensel ve zihinsel sağlığımıza iyi gelmeyen hiçbir şeyi sürdürmemize izin vermiyor. Bugün bize iyi gelmeyen iş, aşk, sağlık ve mali anlamdaki konuları görebiliriz. Bağların aniden kopmaması için ilişkilerde birbirimize özenle yaklaşmalı, açık iletişimde olmalıyız. Gün boyu her konuda fevri çıkışlara dikkat etmeliyiz. Dünyada da; gergin, sarsıcı, sert olaylar yaşanabilir. 

CUMARTESİ: Bilinçaltı rüyalarından uyanarak, tatlı ve yumuşak bir güne başlıyoruz. Bugün 10:45- 17:00 arası dinlenmek ve içe dönmek isteyebilir, doğada ve su kenarlarında zaman geçirebilir, rahatlayabiliriz. Sessiz yerlerde olmak, ruhsal ve manevi çalışmalar yapmak, sanatla ilgilenmek ruhumuza iyi gelebilir. Akşam saatlerinde enerjimiz yükselirken, keşfetme, eğlenme ihtiyacında olabiliriz. Seyahatlere çıkabilir, eğitimlere başlayabilir, konserlere gidebiliriz. İlişkilerimizde iyimser, özgürlükçü, sorumluluklardan uzaklaşma isteğinde ve tutkulu hissedebiliriz.

PAZAR: Zamanın yavaş, belirsiz, beklenmedik aktığı bir güne başlıyoruz. Bugün enerjimizi, dürtülerimizi yönetmeye, sakin zamanlar yaratmaya çalışmalı, ilişkilerimizde daha özenli olmalıyız. Özgürleşme, yalnız kalma, bize iyi gelmeyen ne varsa isyan ederek uzaklaşma isteğimiz baskın olabilir. Ancak birlikte yenilikler yaparak, rutinlerimizi kırarak, seyahatlere çıkarak bu enerjiyi verimli kullanabiliriz. Spor, yürüyüşler ve hareket halinde olmak da oldukça rahatlatacaktır. Özgün fikirler, yaratıcı çalışmalar için de bugünü değerlendirebiliriz. Dolunay etkilerini daha net gördüğümüz bugün, yepyeni kararlar alarak haftaya başlayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder