7 Ocak 2024 Pazar

8- 14 OCAK HAFTASI - YENİ HAYAT!



PAZARTESİ: Sınırlarımızı aşma, keşfetme, yenilenme, hayatı keyifle ve aşkla yaşama isteğiyle haftaya başlıyoruz! Bugün iyimser etkilerle uyansak da; zamanı doğru yönetemeyebilir, engel ve kısıtlamalarla daha gerçekçi ilerlemeye davet edilebiliriz. Ay kapanan fazda iken bugün ve yarın planlama ve hazırlıklar için büyük şansla için destekleniyor, üretken ve yaratıcı olmaya davet ediliyoruz. Bugün akşamüstü saatlerinde; kuaför, bakım, sanat, ilişkiler, eğitim, yaratıcılık, seyahat konularında olumlu etkilerdeyiz. Sezgilerimizin yüksek olduğu bugünü, niyet ve dileklerimiz için de değerlendirebilir, düşüncelerimizin hayatımıza etkisini görebiliriz.

SALI: Kadersel destekler ve görüşmelerle dolu, yaşamın bize yol açacağı, işaretlerle konuşacağı özel bir gündeyiz. Bugün yaratıcı enerjimiz oldukça yüksekken; sanatsal çalışmalarla ilgilenebilir, işimizde yaratıcılık ve farklı fikirlerimizle etki yaratabiliriz. Terapiler, doktor randevuları ve dertleşerek birbirimize ışık olmak için güzel bir gündeyiz. 

Bugün; dalgınlık, sözlerin tutulmaması, unutkanlık ve dolandırılmalar yaşayabileceğimizden her şeyi iki defa kontrol etmeyi unutmayalım. Kasım ve Aralık sonunda yaşanan bir meselenin iç yüzünü öğrenebiliriz.

ÇARŞAMBA: Yeniaya doğru ilerliyoruz...

Bugün yeni başlangıçlara ilerlemek üzere dinlenmeye, durmaya, planlamalar yapmaya davetliyiz. İçsel ihtiyacımız; sorumluluklarımızı tamamlamak, sınırlarımızı çizmek, saygınlığımızı korumak ve geleceğimizi görebilmek olacaktır. Gün boyunca geleceğimiz için şanslı etkilerde olabilir, destek görebiliriz. Zamanı doğru yöneterek yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. Eski olandan arınmak, yenilenmek, iş, finans konuları, restorasyon ve diş tedavilerimizi tamamlamak için güzel bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Yeniay Günü!

Bugün 14:57'de gerçekleşen Yeniay ile; hayatımızı, işimizi, ilişkilerimizi, gelecek planlarımızı yeniden yapılandıracağız. Sağlam ve kalıcı başlangıçlar yapacak, eski ve bize iyi gelmeyen her şeye kalıcı olarak veda edeceğiz. Üretkenliğimizin ve emeklerimizin karşılığını alacağız. Aralık ayında yaşanan Merkür retrosunda planladığımız ve farkına vardığımız her konuda yepyeni adımlar atabileceğiz. İşlerimizi büyütmek, yenilenmek, kalıcı bitişler, başlangıçlar ve ilişkilerimizde ciddi kararlar almak için destekleniyoruz.

CUMA: Kader, gayrete aşıktır! Yepyeni başlangıçlar yapabileceğimiz, her adımımızın bize şans getireceği, üretkenliğimizin bolluk bereketle karşılık bulacağı, aşkımızın çabayla güzelleşeceği etkilerdeyiz. 

Bugün; işimizi büyütmek, fark ve etki yaratmak, hislerimizi açmak için destekleniyoruz. Spora ve diyete başlayabilir, vücudumuzu daha çabuk geliştirebilir, istikrar ve disiplin gerektiren konularda adımlar atabiliriz. Seyahat, eğitim, hhukuksal konular ve ticari alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, ufkumuzu genişleten deneyimler yaşayabiliriz.

CUMARTESİ: Keyifli, tatlı, hareketli etkilerle güne başlıyoruz...

Bugün 13:00'a dek tüm işlerimizi kolaylıkla halledebiliriz. Doktor randevuları, terapiler, kuaför, bakım, alışveriş, seyahat, eğitim gibi konularda oldukça destekleniyoruz. Ardından tüm gün boyunca işlerimiz askıda kalabileceğinden yarım kalan işlerimizi tamamlamaya, dinlenmeye, sosyalleşmeye davetliyiz. Gün boyunca dertleşerek birbirimize şifa olabilir, iyi gelebiliriz. Ruhumuza iyi gelecek yerleri ziyaret edebiliriz. Plan değişimleri olabileceğinden bugüne önemli işlerimizi denk getirmemeliyiz. Kolektif alanda ani ve sarsıcı olaylar yaşayabiliriz.

PAZAR: Akışa teslim oldukça güzelleşen, şanslı, duygusal, sezgisel, derin bir güne başlıyoruz. Bugün içsel ihtiyacımız; anlamak, anlaşılmak, hayal kurmak olurken; ruhsal ve manevi çalışmalar yapabiliriz. Duygularımızı açabilir, romantik anlar geçirebiliriz. İstikrarlı, düzenli ve kalıcı olmasını istediğimiz her konuda başlangıçlar yapabiliriz. Merkürün yeniden Oğlak burcuna geçmesi ile gerçekçi ve sağlam adımlar atabiliriz. Spor, seyahat, kültürel faaliyetler, huzur ve güven dolu etkilerle keyifle yeni haftaya hazırlanıyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder