10 Ocak 2024 Çarşamba

11 OCAK YENİAYI - GERÇEK BAŞLANGIÇLAR



Yeni yıl Yeniay'la yeni başlıyor, yepyeni ve kalıcı başlangıçlara doğru yol alıyoruz. Bu Yeniay ile; hedeflerimiz, hayallerimiz için yeni adımlar atıyor, emek veriyorsak, önemli hak edişlere kavuşacak, kadersel olarak destekleneceğiz. Başlattığımız her konu; sağlam, istikrarlı, kalıcı hale gelecek, zamanı doğru yöneteceğiz. Sağlam temelli olmayan her şey yaşamımızdan uzaklaşırken; geride kalan her şey potansiyelimizi ve ışığımızı daha çok güçlendirmemizi sağlayacak.

Kariyer, yatırım ve iş konularında önemli dönüşümler yaşadığımız bugünlerde; yapılması gerekeni yapmak ve sorumluluk almak bizi ileriye taşıyarak yükseltecek. Geçmişe takılı kalmadan ilerleyen, olana ve olmayana gerçekçi bakabilenler, yeniayın kazananları olacak. Sınırlarımızı çizmek, olgun yaklaşımlar sergilemek, saygınlığımızı korumak en temel ihtiyacımız olacak. Yalnızca ait hissettiğimiz, huzurla yaptığımız işlerde parladığımızı göreceğiz.

Çalışmak kaygıdan, üretmek aşktan... 

Sevgi; emekle güzelleşir, saygıyla yücelir. 

İlişkilerimizde yepyeni, sağlam, kalıcı başlangıçlar yapacağımız, gelecek kararları alacağımız bir döngüye başlayacağız. Sevgi için emek veren, özen gösteren, ilişkisine saygı duyarak nazikçe yaklaşan herkes yepyeni değere ve döngülere doğacak. İlişkiler içerisinde yaşanacak dönüşümlerle; evlilik, çocuk, ev alma gibi yepyeni sorumluluklar alacağız. Bu süreçte; yaşça büyük, otoriter, mantıksal, sorumluluk sahibi kişilere çekim duyabiliriz.

Temeli sağlam olmayan, emek verilmemiş, saygıyı yitirmiş, gerçekçi adımlar atılmamış ilişkilerde ise kalıcı sonlanmalara şahit olacağız.

Bu Yeniay; Plütonun 16 yıllık yolculuğuna nokta koyarken...25 Ocak Dolunayı Plütonun Yeni döngüsünü başlatacak. Yaşamlarımızda; iş, hedefler, aile, ilişkiler ve kariyerimize dair konularda bir devri tamamlayacak, yepyeni ve geri dönüşsüz bir döngüye başlayacağız. Dheneb Yıldızı etkisi ile; nostaljik, geleneksel konular geride kalacak. Kaygıyla, korkuyla tutunduğumuz her şey geride kalacak, ait ve huzurlu hissettiklerimiz yolumuzda olacak.

Mutluluğu, değeri, bolluğu, aşkı yaşamına kabul edebilecek, kendine doğru adım atabilecek kadar cesur musun? 

''Kendini keşfetmenin alevlerine dal. Bu ateş seni yakmayacak. Sen olmayan herşeyi yakacak.''

Yalnızca kendi yolunda yürümek, sana keyif verecek. Ve yalnızca kendi yolunda olduğunda, gerçek yol arkadaşların sana eşlik edecek. Şimdi dönemeçlerden, sapaklardan kendi yolculuğuna dal. Ve manzaranın tadını çıkart.

DÜNYADA;
Bu süreçte karamsar, eleştirel ve manipülatif tavırlardan uzak durmalıyız. Her şeye gerçekçi bakmalı, planlı ve sorgulayıcı yaklaşmalıyız. Bu süreçte; mali konular, iş, eğitim, yatırım, restorasyon, ev, taşınma, toprak alımı konularında adımlar atabiliriz. Bu konularda dönüşümlere şahit olabiliriz. Diyet ve spora başlarsak, istikrarlı olarak devam ettirebiliriz. Aile büyüklerinin ve yöneticilerin vefatına, yine yönetimdeki kişilerin koltuk değişimine şahit olabiliriz. Kemik, diş, cilt ve belimiz daha hassas olabilir. Yeniayın Sabian Sembolü; 'Bayrak Yarışı' iken; takım çalışmaları ile hareket edebiliriz. Başlattığımız bir konuda uzmanlık kazanabiliriz. Yarışımızın yalnız kendimizle olduğunu unutmayalım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder