27 Aralık 2023 Çarşamba

27 ARALIK DOLUNAYI & BURÇLAR

KOÇ: Yepyeni bir yılda yepyeni bir gelecek yaratmanın, hayallerine kavuşmanın, başarmanın, üretmenin, sağlıklı olmanın anahtarı; yaşamdan beslenmek, kendine ve iç dünyana iyi gelmek, geçmişinle ve köklerinle barışabilmek... Dolunay; çocukluğunu, aile yaşamını, geçmişini aydınlatıyor. Seni bazen çocuk, bazen kendine ebeveyn olmaya davet ediyor. Ev, aile, taşınma, çocuk sahibi olma gibi konular gündeminde.

BOĞA: Bütün bir yıla dair bildiklerin, gördüklerin, inandıkların, düşüncelerin ve doğruların aydınlanıyor. Yeni yıla yepyeni kararlarla girmeye hazırlanırken, hayata bambaşka açılardan bakmaya ilerliyorsun. Bir ay boyunca; beklenen haberler, tamamlanması gereken görüşmeler, eğitimler, seyahatler gündeminde olacak. Kalbinin sesini dinle, içindeki çocuğun seni heyecanlandıran fikirlerine kulak ver.

İKİZLER: Yeni yıla; hayata verdiklerini alarak, sunduğun sevgiyi bularak, emeklerinin bolluk bereketine kavuşarak girmeye hazırlanıyorsun. Güvende hissetmek için kendini kapattığın, alabilmekten uzaklaştığın her konu kendini göstererek iyileşiyor. Yeteneklerine güvenmeye, potansiyelini fark etmeye, aşkla üretmeye devam et. Değerini daha çok fark edeceğin bir yıla başlıyorsun.

YENGEÇ: Yaşamında yepyeni bir döngü başlıyor, burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte tüm iç dünyanı, içindeki çocuğun ihtiyaçlarını, isteklerini, geçmişini en berrak haliyle apaydınlık görüyorsun. Sen kendinin hem en iyi ebeveyni, hem de hala hayata umutla bakan çocuğusun. Şimdi kendin için adım atma vakti. Vereceğin kararlar yeni yılına şekil verecek. Benliğin, ilişkilerin, ailen ve geleceğine dair birçok karmik kilit çözülürken... Yaşama sunduklarının hediyelerini almaya hazır ol.

ASLAN: Hayat, 4 mevsimdir. Hiçbir zaman yalnız yazı, hiçbir zaman yalnız kışı yaşamayız. Ve kış, bizi baharımıza hazırlar, bahar kışımıza ihtiyaç duyar. Şimdi kendi baharına hazırlanmak için içindeki kışa teslim olmaya, dinlenmeye, durmaya,  yenilenmeye davetlisin. Kendinle kalmak, ruhsal ve fiziksel sağlığına iyi gelirken, sessizlik ve dinginlikte bambaşka sen bularak yeniden sahneye çıkacaksın. Geçmiş sayfalar yeni yıla taşınmamak üzere tamamen kapanıyor, seninle devam edecek olanları fark ediyorsun. Rüyalarına ve sezgilerine güven.

BAŞAK: Bir umuttur, yaşamak... Ve bizi yaşama bağlayandır; umutlarımız, hayallerimiz. İçindeki çocuğu besleyen hayallerin, hedeflerin neler? Onların neresindesin? Hayallerine eşlik eden, seni geliştiren gerçek dostların kimler? Şimdi yeni yıla, yalnız sana iyi gelen çevrelerle, hayallerin için yapman gerekenleri görerek ilerlemeye hazırlanıyorsun. Seni bağlayan her şeyi durdurarak, kendini merkeze alma, özgürce kendi yolunu yaşama vakti.

TERAZİ: Hayatının zirvesine doğru ilerlediğin, hedeflerine, kariyerine, gelecek planlarına adım adım yaklaştığın hayat merdiveninde; durup nefes alarak geçtiğin basamakları görmeye davetlisin. Hayallerin, mesleğin, geleceğindeki sen; senin görmek istediğin kişi mi? Çocukluğun, bugünlerin için neyi düşlerdi? Şimdi gerçek isteklerini hatırlama, hayat koşturmacasında önce kendi ruhuna da iyi gelme vakti. Kariyerinde, ailende, ilişkilerinde hak edişlerini almaya hazırlanıyorsun.

AKREP: Bazen ait olduğumuz yeri başka sokaklarda, başka topraklarda, başkalarının zihninde, neye özlem duyduğumuzu bilmeden ararız. Ama aslında, ait olduğumuzu şimdi ve şuanda, kendimiz yaratırız. Dolunay ile; yola çıkmaya, kendini bulmanın, yaşamanın riskini almaya, yeni şeyler öğrenmeye, yeni deneyimlere, yeni yerler keşfetmeye açık ol. Eğitimler, yurt dışı bağlantıları, seyahatler, adalet ve ticaret konuları gündemine gelerek tamamlanırken... Seni yaşama bağlayacak ve ait hissettirecek olan, yaşadıklarına vereceğin anlamda saklı. 

YAY: Yeni yıla seninle eşlik edecek olanları seçiyor; ruhuna, yaşamına, alanına iyi gelmeyen her şeyi tamamen eski yılda bırakmaya hazırlanıyorsun. Ama en çok yaşamın akışını durduran kaygılardan, korkulardan, blokajlardan arınıyorsun. Ruhun hiçbu kadar güçlü, hiç bu kadar hafif değildi belki... Yaşadığın zorluk ve krizlerin hak edişleri seni bulmaya hazırlanırken; bolluk bereket, mali konular, iyileşmeler, yenilikler ve değişimin güzellikleri gündemine gelmeye hazırlanıyor.

OĞLAK: Hayat yolumuzu güzelleştiren, hafifleten, keyfilendiren en güzel şeydir yol arkadaşlarımız. Onların bize eşlik edebilmesine izin vermek, kendimizle olan ilişkimizi yeniler, kim olduğumuza ışık tutar. Şimdi Dolunay ışığı altında, yaşam yoluna seçtiğin yol arkadaşlarını görmeye, desteği ve dengeyi kabul etmeye davetlisin. Seni besleyen ilişkiler güzelleşerek sağlamlaşırken, yolculuğunu tamamladıklarını yol ayrımlarına sevgiyle uğurlama vakti. Evliliğin, ilişkilerin, ortaklıkların gündemine gelirken, kendini onların aynasına görerek yenilenmeye izin ver.

KOVA: Hayata karışmak, keyifle yaşamak, sağlıkla ışıldamak, aşkla üretmek için en büyük ihtiyacımızdır, öz bakımımız. Ruhumuza iyi geldikçe yaşama iyi gelir, iç dünyamızı iyileştirdikçe, dış dünyada verimli oluruz. Şimdi durarak; ruhuna, bedenine, iş dünyana, günlük yaşamına iyi gelmeyen, seni beslemeyen tüm alışkanlık ve fazlalıklardan kurtulma, daha hafif ve sağlıklı bir yaşam yaratma vakti. 

BALIK: İçimizdeki aşkın yansımasıdır; ilişkilerimiz, yaratıcılığımız, ışığımız, hobilerimiz, hayat sahnemiz. Hayat sahnemizde kendimiz olarak parladıkça, hayatın oyun sahnesi olduğunu hatırladıkça gerçekten fark edilir, bizi biz olduğumuz için sevenlerle yola devam ederiz. Şimdi içindeki aşkı besleme, hayattan kendin olarak keyif alma, içindeki çocukla ve aşkla buluşma vakti. Seni besleyen yepyeni ilişkiler, ilişkide aidiyet ihtiyacın, yeteneklerin, varsa çocukların gündemine gelmeye hazırlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder