24 Aralık 2023 Pazar

25- 31 ARALIK HAFTASI - YILIN SON DOLUNAYI!


PAZARTESİ: Hayaller gerçek oluyor! Yılın son haftasına, hayallerimizi gerçekleştirebileceğimiz, hayalimizdeki aşkı yaşayabileceğimiz, ilham, yaratıcılık, tutku, romantizm dolu bir etkiyle başlıyoruz. Bugün yeniyıl dileklerinizi yazmaya, yeniyıl panosu yapmaya ne dersiniz? Bugün gün boyunca hareketli, enerjik bir zaman akışındayız. İçsel ihtiyacımız sosyalleşmek, anlamak ve anlaşılmak olurken; iletişim, eğitim, yazışma, seyahat gibi konularla ilgilenebiliriz. Spor yapabilir, doktor ve terapi randevularımızı bugüne denk getirebilir, yarım kalan tüm işlerimizi kolaylıkla tamamlayabiliriz. Birbirimize sözlerimizle şifa olabiliriz.

SALI: Şiron duruyor! Bugün; yaralarımıza, yumuşak karnımıza dokunan olaylar içimizden dolup taşarken, kendimizi tüm benliğimizle, hata ve yanlışlarımızla da sevmeyi öğrenelim, kendimizi her halimizle sevdikçe, yaşamımız da bizi her halimizle kucaklayanlarla dolacak.

Bugün gün boyunca dinlenme ihtiyacımız çok yoğun olabilir, özellikle 18:55'e dek işlerimiz yavaş akabilir. Bağışıklık sistemimiz için takviyeler almamız iyi olacaktır. Bugünden itibaren yeniyıla dek; alışverişlere, dolandırıcılıklara, sosyal medya saldırılarına, sahte ürün ve içeceklere, ilaçlara, anlaşmalara, alım satımlara karşı dikkatli olmalı, dalgınlık ve unutkanlıklara karşı temkinli davranmalıyız. 

ÇARŞAMBA: Güne gece 03:33'te gerçekleşen Dolunay ile başlıyoruz! Yılın son Dolunayı ile yılı tatlı bir vedayla uğurluyoruz! Bu Dolunay hepimize aşk, iş, mali konularda tüm yılın hak edişlerini verirken; nihayet! diyerek beklediğimize kavuştuğumuz, şifayla buluştuğumuz, sunduğumuz her şeyi yaşamdan aldığımız etkilerde olacağız. Şans, fırsatlar, umutlar ve hayallerimiz bizimle! 

Yalnızca gerçekçi, kendimizden emin, dik bir duruşla, özümüzden, aydınlıktan ve sevgiden ödün vermeden yılı tamamlamaya gönüllü olalım. Bugün Ay Hades'e dokunuyor, aradığımız tüm cevapların kendimizde, içimizde, köklerimizde, ailemiz ve çocukluğumuzda saklı olduğunu görmeye davet ediliyoruz. Kendi içindeki çocuğa karşı nasıl bir ebeveynsin?

PERŞEMBE: Derin, tutkulu, aşkın ve ilhamın yükseldiği bir gündeyiz. Bugün enerjimizi; duygularımızı açmaya, sevgimiz için cesur olmaya, süprizler yapmaya yönlendirebiliriz. Derin farkındalıklar yaşayabilir, ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Dişiller kendini daha cesur, akışta ve tutkulu hissederken; eriller belirsiz, kararsız, öfkeli hallerde olabilir. Duygusal kararlar almaya meyilli olabiliriz.

Bugün öfkemizi yönetmek, sözcüklerimizi özenli seçmek, dalgınlık kaynaklı sorunlara dikkat etmek, trafikte dikkatli olmak, aceleci ve fevri davranmamak, bağışıklığımıza iyi gelmek, olmayanı ve belirsizlikleri oldurmakta ısrar etmeden akışta kalmak önem kazanıyor. 

CUMA: Venüs Yay Burcunda ! Bugünden itibaren 23 Ocak tarihine dek ilişkilerimizde; eğlence, macera, spontane heyecanlar arayacak, ufkumuzu genişleten, yaşamımıza pozitiflik katan kişilere çekileceğiz. Yolculuklarda, eğitim alanlarında yeni biri ile tanışabilir; ilişkimizde seyahatler, yurt dışı planları gündemleri yaşayabiliriz.

Bugün gün boyu ilişkilerimizi güzelleştirebilir, sağlamlaştırabilir, tutku dolu zamanlar yaşayabiliriz. Kuaför, bakım ile ilgilenebiliriz. İçsel ihtiyacımız görülmek ve içimizdeki çocuğun şımarması olurken, duygusal tepkilerimizi abartmamalı, alışveriş, yeme içme dürtümüzde aşırılıklara kaçmamalıyız. Yanılgı, dolandırılma, sahteciliklere karşı dikkatli olmalıyız.

CUMARTESİ: Tatlı , süprizli, heyecanlı etkilerle güne başlıyoruz. Bugün sevdiklerimizle buluşabilir, birbirimizi şımartabilir, dertleşerek birbirimize şifa olabiliriz. Gün boyu eski konuları konuşmak, çözümlemek, planlamak için destekleniyoruz. Aynı zamanda geçmişten süpriz mesajlar da alabiliriz. Öte yandan bugüne önemli planlarımızı denk getirmemeli, zaman akışında değişken durumlara karşı esnek yaklaşmalıyız. Jupiter duruyor, ilahi adalet işliyor. Kolektif anlamda sarsıcı, beklenmedik, krizli bir zaman akışındayız.

PAZAR: Hoşgeldin 2024! Herkese zamanın tüm döngüleriyle hayallerinize ve kendinize kavuştuğunuz, mucizeler ve hayretlere açıldığınız, aşk, sevgi, bereket, denge, huzur, sağlık, neşe dolu unutulmaz bir yıl diliyorum! Bugün özellikle 14:55 itibariyle günü rahatlıkla organize edebilir, plan ve programlarımızı yapabiliriz. Akşam saatlerinde zaman daha yavaş akarken, yüksek beklentilerden özgürleşerek ana teslimiyette olalım, aşırılıklara kaçmadan tatlı tatlı eğlenelim. Yılın son günü, geçen her güne şükür ve teşekkürle dolu olsun. Bu yıl da benimle burada olarak birbirimizin yolculuğuna eşlik ettiğimiz için hepinize kalpten sevgilerimle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder