10 Aralık 2023 Pazar

11- 17 ARALIK HAFTASI - YENİYE HAZIRLAYAN YENİAY

Merhaba yeryüzü sakinleri,

13 Aralık gecesi yaşayacağımız Yeniay ile; yaşamımızda yeni yıla doğru bir perde aralanıyor, yavaşlayarak geleceğimizde olması gerekenlere, iyimser ve hızlı ilerlediğimiz konulara daha gerçekçi bir gözle bakarak ilerlemeye davet ediliyoruz.

PAZARTESİ: Yeniay ile yeni başlangıçlara enerji toplamak üzere; dinlenmeye, kendimizi duymaya, sakinleşmeye davet ediliyoruz. Bugün yavaşlama, zamanı doğru kullanamama, iptal ve gecikmeler yaşanabilir. 12:00- 14:10 arası atılan adımlarımız askıda kalabilir. Bugünün enerjisini; ilham, vizyonlar, ruhsal çalışmalar, kendimize iyi gelmek için değerlendirebiliriz. Daha derin hissedebilir, diğerlerinin derinliklerini anlayabilir, etki yaratabilir, birbirimizin ruhuna dokunabiliriz. Sevgimizi ve duygularımızı ifade etmek, tatlı dille bir şeyleri çözerek güzelleştirmek için uygun bir gündeyiz.

SALI: Gelecek planlarımız, isteklerimiz, hayallerimiz için umut dolu olacağımız, macera yaşama ve spontane adımlar atma dürtümüzün baskın olacağı, bize aksiyon aldıran bir güne başlıyoruz. Bugün enerjimizi doğru yönetmek önemli olurken, attığımız adımlarda dürtüsel hareket etmek yerine planlı ve gerçekçi olmalıyız. Uzun zamandır ertelediklerimizi yapmak için güç bulduğumuz, birbirimize güç ve enerji vereceğimiz, birbirimizi yeniye hazırladığımız, şifalı bir zaman akışındayız.

Bugün; güvenli yerlerde olmak, çatışmalara girmemek, güvendiğimiz insanlarla olmak oldukça önem kazanıyor. Dünyada; savaş, hırsızlık, gasp, taciz, şiddet gibi olaylar duyabileceğimizden dikkatli olmalıyız.

ÇARŞAMBA: Gece saatlerinde 02:32'de durağan Merkür eşliğinde bir Yeniay gerçekleşiyor... Büyük uyanışlar, kararlar, yüzleşmeler ve farkındalıklarla yılı tamamlıyor, yeni yıla yeni kararlarla ilerliyoruz. Yanılgılarımızı, aldandıklarımızı, iyimser olduklarımızı, görmezden geldiklerimizi görecek, kabule geçecek, daha gerçekçi yollar çizeceğiz. Gün boyu yeni adımlar askıda kalabilir, belirsizlikler yaşayabiliriz. Aldanma, kandırılma, unutkanlık, dolandırılmalara karşı temkinli olmalıyız. Enerjimizi; kişisel gelişim, gelecek planları, ilham, yaratıcılık alanlarına yönlendirmek günü verimli geçirmemizi sağlayacaktır.

PERŞEMBE: Yepyeni ve sağlam başlangıçlar yapmanın eşiğinde, 3 Ocak tarihine dek doğru planlar yapmaya, doğru kararlar almaya davetliyiz. Bugün yaşamımızda geleceğimizde görmediklerimizi geride bırakabilir, geleceğimizde gördüğümüz konular için yeni planlar yapabiliriz. Önceden alınan kararları hayata geçirmek, kendimizi ifade etmek, iş, evlilik planları yapmak için destekleniyoruz. Aynı zamanda güzellik, kuaför, dekorasyon, finans, yatırım gibi konularla da ilgilenebiliriz. Şans bugün bizimle! Emek verme, verilen emeklerin hediyelerine kavuşma vakitleri...

CUMA: Değişim, farkındalık ve aydınlanmalarla dolu bir güne başlıyoruz... Bugün kendi yolumuzda ilerlemek ve karmik döngülerden çıkmak için; sağlam, yavaş, gerçekçi adımlar atmanın öneminin vurgulandığı bir gündeyiz. Beklentilerimizi, hayallerimizi başka bir bakış açısıyla ele alabiliriz. İçsel ihtiyacımız; sınırlarımızı çizmek, olgun insanlarla olmak, saygı duyulmak, otoritemizi korumak olacaktır. Gün boyu daha derin, güçlü, maneviyatı yüksek, ilham dolu hissedebilir, derin ve olgun insanlarla olmaya ihtiyaç duyabiliriz. Akşam saatlerinde eğlenmek, sevdiklerimizle bir araya gelmek ruhumuza iyi gelecektir. Gün boyu süprizler yapabilir, süprizlerle karşılaşabiliriz.

CUMARTESİ: Sosyalleşmek, keyifli zamanlar geçirmek, sevdiklerimizle buluşmak, yepyeni aktiviteler yapmak için desteklendiğimiz bir zaman akışındayız. Bugün ruhumuza iyi gelen, hayata aynı pencereden bakabildiğimiz, fikir alışverişleri yapabileceğimiz, birbirimize vizyon katabileceğimiz kişilerle olmak ruhumuzu besleyecektir. Aşırı duygusal tepkiler, kontrolcülük, aşırı alışveriş, yemek ve tüketim eğilimlerimizin farkında olarak, değişmeye ve korkularımızı fark etmeye gönüllü olmalı, önce kendi iç dünyamıza kendimiz iyi gelmeliyiz. Yalnız kendimiz oldukça, kendimizi olduğumuz gibi kabul ettikçe, bizi biz olduğumuz için seven kişilerle yollarımız kesişecektir. 

PAZAR: Yeniay etkilerinin görünür olacağı bir zaman akışında güne başlıyoruz... Bugün yaşamımızda yenilenmesi gerekenleri görebilir, direnç gösterdiğimiz durumları fark ederek, olana kabul vererek bize iyi gelecek olana alan açabiliriz. Yeryüzünde sarsıcı gelişmeler ve sarsıntılar yaşayabiliriz. Gün boyu özellikle 15:00 itibariyle dinlenme ihtiyacımız artarken, bugün kendimizle başbaşa kalmalı, yalnız bize iyi gelen kişilerle, güvenilir yerlerde olmalıyız. Bugünü önemli iş ve planlamalar yerine, tamamlanması gerekenlere ayırmalıyız. Sarsıcı, çarpıcı, süpriz, beklenmedik etkilerle dolu etkilerden geçerken; bilmediğimizi denemek ve sevmek, yeninin güzelliklerini görebilmek için neler mümkün? Ruhumuzu iyileştirerek yeni haftaya başlamaya hazırlanıyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder