11 Kasım 2023 Cumartesi

13- 19 KASIM HAFTASI - KABUK DEĞİŞTİRİYORUZ!



13 KASIM PAZARTESİ: Haftaya 12:27'de (tr) gerçekleşecek Yeniay etkisi ile başlıyoruz. Bu Yeniay yaşamlarımızda çok büyük değişimlere, yeniliklere yol açacak, hareketli zamanlara başlayacağız. Dirençlerimizi kıracağımız, ilerlemek üzere dönüşeceğimiz, kendimize yeniden doğacağımız etkilerden geçeceğiz. Bu güçlü enerjileri yaratım ve üretime dönüştürmek, enerjiyi doğru kullanmamızı sağlayacak. Fevri ve tepkisel olmak yerine sakince süreci izlemeliyiz. Yenilenen tüm frekansları bedenimizde hissederken, kalp ve kan dolaşımı rahatsızlıklarına dikkat etmeliyiz. Dünyada ise depremler çoğalabilir, ülkemizde bunu Ege- Güney- Güney doğu kesimlerinde hissedebiliriz. Yer altına dair olaylar yaşayabiliriz.

14 KASIM SALI: Zamanın yavaş akacağı, zaman, sorumluluk veya otorite baskısı hissedebileceğimiz, özellikle seyahatlerde gecikme ve iptaller yaşayabileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün gelecek planlarımızı, umutlu ve hevesli isteklerimizi durdurarak bizi gerçekçi bakmaya davet edecek etkiler yaşayabiliriz. Kendimizi anlatmakta zorlanabilir, dobra konuşmalar yüzünden zor durumda kalabiliriz. Gün boyu zaman akışına güvenmek, her şeyin en doğru zamanda gerçekleşmesini sağlayacak. Tatlı dille ilişkilerimizi güzelleştirebileceğimiz, aşk, bakım, kuaför, alışveriş gibi konular için desteklendiğimiz bir gündeyiz.

15 KASIM ÇARŞAMBA: Yeniay etkilerinin ardından hafifleyerek ilerleyeceğimiz, geleceğe daha büyük bir inanç ve umutla bakabileceğimiz, kendimize yol açacağımız bir zaman akışındayız. Bugün tüm önemli görüşmelerimizi yapabilir, tatlı dil, uyum ve dengeli sözlerle ilişkilerimizi güzelleştirebiliriz. Yaratıcı ve üretken hissedebilir, el becerisi gerektiren konularla ilgilenebiliriz. Eğitim başlangıçları, önemli görüşme ve anlaşmalar, hukuk, seyahatler, estetik, dekorasyon, alışveriş, doktor randevuları ve terapiler, sosyalleşerek dertleşmek ve birbirimize şifa olmak için güzel bir gündeyiz.

16 KASIM PERŞEMBE: Bugün güne başlamakta zorlanmış, dikkatini toplayamamış, dinlenme ihtiyacında olabilirsin. Ancak 10:40 itibariyle günü planlayacak ve planlarını yerine getirebilecek motivasyonu kendinde bulacaksın. Zamanı doğru kullanabilir, çok verimli ve organize geçirebilir, bilgili kişilerin desteğini bulabilirsin. Attığın adımların görünür olabileceği, karşılığını iş ve aşkta alacağın, şans dolu, fark yaratabileceğin bir gündesin. Sınırlarını korumak, mantıksal ilerlemek, saygınlık edinmek en önemli ihtiyacın olacak.

17 KASIM CUMA: Vindimiatrix, Zosma Yıldızı ve Hades tetikleniyor... Bugün birçok ilişkide aydınlanmalar yaşanabilir, özellikle üçüncü kişi etkisi olan ilişkilerde bitişlere, boşanmalara şahit olabilirsiniz. İş ilişkilerinde ise sizi aşağıya çeken bağlardan özgürleşerek daha sağlam ilerleyebilirsiniz. Gün boyu yaralarımızı ve korkularımızı fark ederek iyileşmek, birbirimizin yaralarına dokunmamak önem kazanıyor. Bugün yaşamımızda yenilenmesini istediğimiz her konuda harekete geçebilir, hayallerimizi hayata geçirebiliriz. Eylemde ve kararlı oldukça, mucizelere ve süprizlere şahit olabiliriz. Gün boyu kalbinizin attığı yere ilerleyin. Yaşadıklarınız, ruhsal gücünüze dönüşecek.

18 KASIM CUMARTESİ: Yeniay ile birlikte gelen tüm titreşimleri, güçlü enerjileri bedenimizde hissedeceğimiz, dünyada da gözlemleyebileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün yaşamımızda isteklerimiz, ertelediklerimiz için harekete geçmeli, aksiyon almalı, üretken olmalıyız. Tüm hayal ve isteklerimizi güçlü ve kararlı bir şekilde gerçekleştirebileceğimiz bugün attığımız adımlar, 2,5 yılımızı şekillendirebilir. Eril enerjinin gücüne yeniden doğuşuna, net ve tutkulu hallerine şahit olabiliriz. Öte yandan enerjimizi atmak adına spor ve yürüyüşler yapabiliriz. Öfke ile hareket ettiğimiz yerlerde, korkularımızın kaynağına inerek iyileşebiliriz. 14:25 ile birlikte daha sosyal, aktif olabilir, ekip çalışmaları yapabiliriz. Toplumsal sarsıcı, sert gündemler yaşayabiliriz.

19 KASIM PAZAR: Tatlı, heyecanlı, süprizli etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün sana iyi gelen dostlarınla buluşmak, sevdiğin aktiviteler yapmak, kendini şımartmak ruhuna iyi gelecek. Seni aydınlatan, bilincini yükselten topluluklarda bulunarak vizyonunun genişlediğini fark edeceksin. Gün boyu sevdiğin tatlıları yiyebilir, alışveriş yapabilir, estetik, bakım gibi konularla ilgilenebilir, alışverişe çıkabilir, yaratıcı çalışmalar yapabilirsin. Yalnızca abartıda ve aşırılıkta olmamaya, yoğun tepkiler ve isyankar çıkışlarda bulunmamaya özen göstererek güzel bir gün geçirebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder