8 Ekim 2023 Pazar

9- 15 EKİM HAFTASI - TUTULUYORUZ!


PAZARTESİ: Merhaba! Yeni haftaya biraz hızlı başlamış olabilirsin. Bugün hissettiğin tüm duygular, içinde sana kendini duyurmaya çalışan çocuğun çırpınışları. Uzun zamandır baskıladıkların açığa çıkarken, onları ve kendini görmeyi seç bu hafta. Ve bugün aşırılıklardan uzak dur. Bedenin dinlenmek isterken, onu zorlayarak kendine baskı yaratma. Enerjini yaratım ve sanata dönüştür. Ağır ve sert hareketlerden, patlayıcı ve ateşli cihazlardan, ani kararlardan uzak dur.

Venüs'ün yepyeni yolculuğuna geçişi ile özdeğerini iyileştiriyorsun. Öğleden sonrasını terapiler, doktor ve diş randevuları, görüşme ve işlerin için değerlendirebilirsin. Kolektif anlamda güvenli yerlerde olmanın önemli olduğu, ani etkilere açık bir gün.

SALI: Plüto ilerlemek üzere duruyor...

Sevgiden, öz değerimizden, kalpten ne kadar uzak olduğumuzu göreceğimiz, ilişkilerimize, beklentilerimize, kazançlarımıza gerçekçi bakacağımız günlerdeyiz. Kendimizi ve diğerlerini eleştirmek, suçlamak, kafamızdakine göre değiştirerek oldurmaya çalışmak, akıştan uzaklaşmaktır. Olanı olduğu gibi gördüğümüz, mükemmeli değil kendimiz için en iyi olanı seçtiğimiz bir gün olsun. 

Bugün 15:30 sonrası  diyete başlamak için belki de yıl içinde en çok desteklenen gün! Aynı zamanda bu enerjiyi; temizlik, düzen, eski eşyalardan, bize iyi gelmeyen rutin ve sorumluluklardan arınmak için kullanabiliriz. Bakım, kuaför, alışveriş, estetik gibi konulardan uzak durmalıyız.

ÇARŞAMBA: İçimizdeki gücü, gücümüzü neye bağladığımızı fark ederek, çok daha kararlı ileleyebileceğimiz günlere başlıyoruz. Plüton ileri harekete geçiyor ve biz de bundan böyle; yaşamımızı dönüştürmek, kendimizi fark etmek ve ayağa kalkarak yeniden başlamak için destekleniyoruz.

Bugünün en güzel şifası; kendimizle başbaşa keyifli vakitler yaratmaktan geçiyor. Bugün kendini yapamadıklarınla, hatalarınla da sevmeyi seç. Başarabildiklerine odaklandığında, yaralı benliğini kutlayacak, iyileşeceksin. Gün boyu; sadeleşmek, hafif beslenmek, eskilerden arınmak, cilt bakım ve tedavileri ile ilgilenebilir, akşam saatlerini kişisel gelişim, mali konular ve yatırımlara ayırabilirsin.

PERŞEMBE: Mars Akrep Burcunda!

28 Ağustos'tan bugüne deneyimlediklerinle çok daha güçlü ve kararlı ilerleyebileceğin, isteklerini net biçimde ortaya koyabileceğin, motive günler başlıyor. Bugünden itibaren enerjini çok daha iyi yönetebilir, tutkuyla bağlı olduğun konularda eyleme geçebilirsin. Korkularının, tereddütlerinin üstüne gidebilir, tutulmayla yeniden doğmak üzere sana iyi gelmeyen her şeyden kolaylıkla arınarak ilerleyebilirsin. İçimizdeki eril dönüşüyor, erilin daha kararlı eylemlerine şahit olurken, ilişkilerde tutku ve çekim artıyor...

Bugün kendinde yenilenme gücünü bulabileceğin, yaşamına yenilik, yaratıcılık ve vizyon katabileceğin, duygusal anlamda daha derin hissederek sadece derinliklerini anlayanlara açılacağın bir gün.

CUMA: Tutulma eksenindeyiz! Yaşamlarımızda 6 aylık bir döngü başlıyor. Kendi değerimize ve yepyeni benliğimize doğarken, bize ait olmayan her şeyi serbest bırakıyoruz. Bugün yaşamımızda her konuda kararlılıkla adım atabilir, her şeyi daha sağlam ve kalıcı hale getirebiliriz. Güvendiğimiz kişilerden, kurumlardan destekler bulabilir, başvurular yapabilir, zamanı iyi yönetebilir, sağlık problemlerimizden kalıcı olarak kurtulabiliriz. 

Gün boyu yaşamında denge sağlamak için dengeni bozanları görmeye aç kendini. Sosyalleşmek, dinlenmek, huzurlu ve keyifli zamanlar yaratmak, tutulmaya ruhunu kolaylıkla hazırlıyor olacak.

CUMARTESİ: Tutuluyoruz! Yaşamında bir dönem bitiyor, yeni bir dönem başlıyor. Bir doğum sancısının ardından, ışık seni karşılamak için bekliyor. Önünde yepyeni deneyimler, yeni yollar, keşfedeceğin yeni bir sen var. Öyleyse bugün; tutulma öncesi tutulan bedeninin dinlenmesine ve yeni için güç toplamasına izin ver. Sözlerin kalbe dokunmuyorsa, kırıp döküyorsa, sende kalsın. Alttan aldıkların ve idare ettiklerini görmeye çalış. Bugünü; iletişim, haberleşme, eğitim, bir işi tamamlama, sonlandırma gibi konular için kullanabilirsin.

PAZAR: Bugün sen farkında olmasan da, yeni hayatının ilk günü! Ruhun bunu biliyor ve yeni hikayeler için bitmiş sayfaları kapatmaya hazır. Bitişler bazen hüzün ve acı verir ama kapanan kapılar sana ait doğru kapıyı anlaman için gereklidir. Bugün karmik zincirler kırılırken, bazı kadersel değişimler ve sonlanmalar yaşayabilirsin. Yeniye uyumlanmaya çalışırken gergin, melankolik ve dalgalı hissetmen normal. 14:05 itibariyle enerjin yükselirken vaktini; kişisel gelişim, spor, yeni plan ve projeler, meditasyonlar için ayırabilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder