27 Ağustos 2023 Pazar

28 AĞUSTOS- 3 EYLÜL HAFTASI - BÜYÜK UYANIŞ!



PAZARTESİ: Hayatın yavaşlayarak geleceğe dair planlamalar yapmak ve geçmişe dair konuları  düzenlemek için fırsat verdiği bir haftaya başlıyoruz. Dolunaya doğru ilerlerken büyük farkındalıklar yaşadığımız, duyguların yoğun olduğu günlerdeyiz. Bugün hayata oldukça gerçekçi bakabilir, yapamadıklarımızı yapmak, atamadığımız adımları atmak için güç bulabiliriz. Atacağımız adımlarda geleceğimizi güvenceye alabilir, aşk ve işe dair radikal kararlar verebilir, üretkenliğimizin karşılığını bereketle alabiliriz. 14:45- 17:30 aralığında dinlenme ihtiyacımız yükselirken, akşam saatlerinde daha enerjik hissedebilir, sosyalleşebilir, spor yapabiliriz.

SALI: Uranüs retrosu başlıyor! Yenilenmemiz gereken konuları göreceğimiz, geleceğe dair yaratıcı ve özgün fikirler ortaya koyabileceğimiz günlerdeyiz. Özgün ve özgür olma zamanı! Gün boyunca kendimize, diğerlerinde çizdiğimiz imaja karşıdan bakabileceğimiz olaylar yaşayabilir, egomuzu dengelememiz gereken deneyimlerden geçebiliriz. İçimizdeki boşlukları memnuniyetsizlik, tüketim, estetik gibi konularla ortaya koyabiliriz. Sakin kalarak hayattan keyif almak için neye ihtiyacımız olduğunu kendimize sormalı, duygularımız ve davranışlarımızda aşırılıklara kaçmamalıyız. 

Günün sorusu; diğerlerine evet derken, kendine hayır dediğin konular neler?

ÇARŞAMBA: Hayatımızın her alanında neyi nasıl yaptığımızı gördüğümüz, ruhsal ve dünyevi anlamda arınarak, yenilenerek tertemiz bir sayfa açmaya hazırlandığımız zamanlardayız. Karmanın notlarını dağıttığı çok özel bir dolunaya ilerlerken, bugünlerde fark ettiklerimizle 13- 14 Eylül tarihlerinde radikal kararlar alacak, sonlanmalar veya içsel değişimler yaşayacağız. Gün boyu dinlenme ihtiyacımız ve duygularımız yükselebilir, ruhsal baskı hissedebiliriz. Bugün yaşamın işaretlerini takip edin, askıda kalabileceğinden yeni adımlar atmayın ve akışa güvenerek size yol göstermesine izin verin. Gerçekliğe uyanma vakti!

PERŞEMBE: Dolunaydan geçerek henüz farkında olmadığımız, Ekim'de başlayacak yepyeni bir döngüye adım adım ilerlediğimiz bir güne başlıyoruz. 04:36'da gerçekleşen Dolunay ile geceyi uykusuz geçirdiyseniz, zihninizin aydınlanmaya ihtiyacı olan bir konu var demektir. Bugün gün boyu içinizdekileri kağıda dökmek, su kenarlarında zaman geçirmek, bol su tüketmek, manevi çalışmalara yönelmek ruhumuza iyi gelecektir. Öte yandan bugünden itibaren diyet ve detoks yapabilir, evimizi arındırabilir, terapiler ve bilinçaltı çalışmalarına katılabiliriz. Kuaför, bakım gibi konular için uygun bir gündeyiz. 

Günün sözü; bir şey hayal edilebiliyorsa, gerçektir!

CUMA: Merhaba Eylül!

Ruhumuzun iyileşmeye, hafiflemeye, yenilenmeye ihtiyaç duyduğu, solmuş yapraklarımızdan arınarak baharı bekleyeceğimiz günlerdeyiz. Bugün yaşadıklarınız size; içinizde taşıdığınız kızgınlıkları, kırgınlıkları, görmezden gelerek aldandığınız konuları, çocukluğunuzdan veya karmanızdan gelen yükleri gösterebilir. Gün boyu insanlara veya olaylara değil, ruhunuzun neden bu deneyimlere ihtiyaç duyduğuna odaklanın. 

Bugün 13:26 öncesi uzun zamandır planladığımız konularda adımlar atabilir, yapamadığımızı yapma gücünü içimizde bulabilir, desteklenebiliriz. 16:25'e dek dinlenme ihtiyacımız yükselirken, işlerimiz askıda kalabilir. Akşam saatlerinde ani tepkiler vermeden hareket etmeli, yürüyüşlerle enerjimizi dengelemeliyiz. 

CUMARTESİ: Enerjimizin yükseldiği, neşeli, keyifli hissedeceğimiz tatlı bir güne başlıyoruz! Bugün içimizdeki çocuğun şımartılmaya, özgürleşmeye, kendini bulmaya ihtiyacı var. Onun ihtiyaçlarını görerek kendimize iyi gelmek için gün boyu sevdiğimiz şeyleri yapmalı, sevdiklerimizle buluşmalı, kuaför, bakım, tatlı ve aşkla ruhumuzu beslemeliyiz. Bugün sevgiyle şifalanabilir, dertleşerek sorunlarımızı çözebilir, anlamaya açık oldukça anlaşılabiliriz. Kendimiz olamadığımız, kendimizi olduğu gibi kabul edemediğimiz konulara diğerleri tarafından dokunulurken, yaralarımızı görerek duygularımızı iyileştirebiliriz.

PAZAR: Dikkat! Jupiter ve Venüs duruyor!

Venüs retrosuna veda ederken, Jupiter retrosuna başlıyoruz. Bugün yaşam bize nefsimizi hangi konularda dengelemediğimizi, değerlerimizi nasıl koruduğumuzu, varken nelerin kıymetini bilip bilmediğimizi sorabilir. Gün boyu hayat öz değerimiz, ilişkiler ve maddi konularda görmemiz gerekenlere, adaletsiz konulara, aşırılıklarımıza bizi odaklayabilir. Bugün alacağımız kararlar ve sonlanmalar net ve keskin olacağından, abartılı ve radikal kararlar vermekten kaçınmalı, alışveriş ve beslenme konusunda dengeli davranmalıyız. 18:00 itibariyle daha gerçekçi, sakin, güven aradığımız enerjilerde olacağız.

Zihnin acelesi varken, bedenin yoktur. Sadece yavaşla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder