2 Mayıs 2023 Salı

5 MAYIS AY TUTULMASI - UYANIŞ




Her doğum, zamanını bekler. Ve her doğumun öncesi sancılı, sonrası mucizedir. Tutulan Ay ışığı görünür olurken; karanlıktan aydınlığa uzandığın, doğayla beraber uyandığın, kendi mucizelerine ve zenginliklerine yeniden doğduğun büyük dönüşüm döngüsüne başlıyorsun.

5 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Ay Tutulması, pek çoğumuzun hayatını kalıcı biçimde değiştirecek. Tutulma son 2,5 yılımıza nokta koyarken aynı zamanda büyük yüzleşmeleri de beraberinde getirecek. Yaşadığımız aydınlanmalarla, 17 Mayıs tarihi etrafında önemli kararlar alıyor olacağız.

Tutulmayla birlikte hayallerimizi, kendimizi, hayatı yaşamamıza, sevgiyi almaya, sahip olduğumuz yetenekleri görmeye, hayattan keyif almaya engel olan ne varsa daha net fark edeceğiz. Geçmişte takılı kaldıklarımızın, geleceğimizi geciktirdiğini fark edeceğiz. Plüto, dönüşmeden ilerlemenin mümkün olmadığını anlatacak. İçinden çıkamadığımız kısır döngülerin sebeplerini görerek karmik zincirlerimizi kıracak, yeniden başlayacağız.

Dünyevi kaygılara takılı kalan, duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarını ihmal eden, gücü işine ve kazançlarına, başkalarının takdir ve onayına bağlayanlar tutulmadan sert dersler alacaklar. Öte yandan hiç üretmeyen, sahip olduğu yeteneklerin farkında olmayan, sürekli başkalarından ve hayattan beklentide olan, hayalleri için adım atmayanlar da önemli dersler alacaklar.

O yüzden bu süreçte üretmeden elde edilen kazançlarda (coinler, borsa gibi) çok sert dalgalanmalar göreülebilir. Yeryüzünde öfke enerjisi sarsıntı, patlama, savaş ve gerginliklerle kendini gösterebilir. Özellikle denize yakın ülkelerde sarsıntılar duyabiliriz. Sulardan gelen tehlikelere şahit olabiliriz. Dünya da bizim gibi bir resetlenme döngüsüne girecektir. En çok da değişim için kendini kurban eden ruhları göreceğiz. Şok edici vefatlar, sağlık için harcamalar gündemde olabilir. Bu dönemde özellikle kalp sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kalpten sevmeye, sevilmeye, gerçek bağlar kurmaya, hayalimizdeki aşkı yaşamaya, ilişkimizi keyifle beslemeye engel olan ne varsa bugünlerde daha görünür olacak. Gerçek olmayan bağlar kalıcı olarak koparken, gerçek değerimizi yaşadığımız ilişkilere açılacağız. İlişki ve evliliklerde derinleşme, yenilenme, güven ihtiyacı artacak. Sevginin özünü anlamaya ve hissetmeye başlayacağız.

Yaratım enerjisinin çok aktif olduğu tutulma gündeminde sözlerinizle ve niyetlerinizle geleceğinizi şekillendiriyorsunuz. Bugünlerde Venüs Betelgeuse kavuşumu ile mutlaka bir kadına yardım edin, kadınlardan gelecek kadersel destekleri kabul edin. Karşınıza çıkan eski eşyaların, işaretlerin, rüyaların size rehberlik etmesine izin verin. Geçmiş ilişkiler karşınıza çıkıyorsa, orada anlaşılmamış bir ders olduğunu unutmayın.

Yeniden başlayabilmenin, kendi gücümüzü fark etmenin güzelliklerini anlatacak tutulma ile yaşayamadıklarınıza değil hala yaşanması mümkün olan zamanlara odaklanın. Hayatın size değer olanı size getirmesi için arınma ve bitişlere izin verin. Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle.. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder