7 Nisan 2023 Cuma

6 NİSAN TERAZİ DOLUNAYI & BURÇLAR



KOÇ: Dolunay ışığı sende olanı ilişkilerine yansıtıyor. Burcundaki tutulmalara yaklaşırken, kendine değer olanla buluşmak, değer gördüğün ilişkiler yaşamak için önce kendine çok iyi bakmaya davet ediliyorsun. Sen kendine nasıl yaklaşırsan, hayat da sana kalbine göre olanı getirecek. Önce kendine adil olmayı unutma.

BOĞA: Dolunay ışığı hayatına denge getiriyor. Günlük yaşam akşınında, iş yaşamında kendine adil olmadığın konularda sorumluluklarını paylaşmaya davet ediliyorsun. Bugünlerde denge kuramadığın, sevgiyle yapmadığın her iş bedeninin işaretleri ile seni durdurabilir. Durup dinlenerek yeni planlar yapmalı, hayatını ruhuna ve sağlığına iyi gelecek şekilde düzenlemelisin. Geçmişte olmayanlara takılı kalmak yerine sana değer olanla buluşmak için onları özgür bırak.

İKİZLER: Dolunay ışığı hayat enerjini aydınlatıyor. Aşkla yapmadığın, aşkla yaşamadığın, içindeki yaşam ateşini söndüren her şey daha görünür oluyor. Şimdi seni mutlu eden, kalbine iyi gelen şeyleri hatırlama, renklerini çoğaltma zamanı. Kalbin boşsa kadersel bir ilişkiye başlayabilir veya ilişkindeki heyecan ateşini yeniden yakabilirsin.

YENGEÇ: Dolunay ışığı iç dünyanı aydınlatıyor. Kariyer, ev ve aile yaşamında dengeye ve yenilenmeye davet ediliyorsun. Duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarına önem verdikçe, güvende ve huzurlu hissettikçe, ruhuna iyi gelen yerlerde oldukça başarı ve mutluluk da kendiliğinden gelir. Şimdi ailenin, toplumun beklentilerini bir kenara bırak ve kendine sor, kalbin gerçekten ne istiyor? 

ASLAN: Dolunay ışığı hayat pencereni aydınlatıyor. Zihninden geçenler, kurduğun hayaller artık gerçek olmaya çok daha yakın. Bugünlerde aldığın haberler, yaşamın işaretleri, rüyaların, çıktığın yolculuklar sana pusula olacak. Hayata adil ve dengeli yaklaştıkça, seninle denk olan kişilerle buluşarak önemli konuşmalar yapacaksın.

BAŞAK: Dolunay ışığı öz değerini aydınlatıyor. Ne kadar değerli olduğunu hatırlaman için kendine ne kadar adil yaklaştığını fark etmeye ve fedakarlık dengeni doğru kurmaya davet ediliyorsun. Sahip olduklarına, emeklerine, kendine değer verdikçe hakkını alabilir, kazançlarını çoğaltabilir ve ancak o zaman sana değer verenlerle buluşabilirsin. Kaybetme korkularından arın ve kendine inanmayı bırakma.

TERAZİ: Dolunay ışığı tüm benliğini aydınlatıyor. Sadece kendin olduğun, kendin olduğun için sevildiğin ve kabul gördüğün yerler gerçektir. Şimdi seni senden uzaklaştıran her ilişkiden ve geçmişten arınıyor, ruhuna denk olanla buluşmaya, gerçek bir aşka doğru ilerliyorsun. İlişkilerinde denge kurmak için içine attıklarını göster ve yaralarını kabul et. Sorunlar çözüldükçe, gerçek olan her şeyde bağlarınızın güçlendiğini göreceksin.

AKREP: Dolunay ışığı kendine kattığın güzellikleri aydınlatıyor. Olduramadıkların, kaybettim sandıkların, kendini bulmaya giden bir yolculuktu. Şimdi geçmişte takılı kalmak, bitişlere direnmek yerine geleceğe ilerlerken doğru seçimler yapma zamanı. Bugünlerde karmik öğretiler, rüyalar ve sezgilerin çoğalabilir. Durup içe dönerek ve dinlenerek burcundaki tutulmalarla yeniden başlamaya hazırlanma zamanı.

YAY: Dolunay ışığı hayallerini aydınlatıyor. Hayaller bizi hayata bağlayan her şeydir. Hayallerimiz, umutlarımız ve bir amacımız olmadığında hayatın anlamsızlığı içinde savruluruz. Tutulmalara doğru giderken; hayata, aşka, geleceğe dair kurduğun tüm hayaller gerçek olmaya hazırlanıyor. Onların nasıl gerçekleşmesi gerektiği konusunda mesajlar alacak, seni gerçekten destekleyen kişileri apaçık göreceksin. Yıllardır beklediğin, özlemini duyduğun her şeye doğru adım atma vakti.

OĞLAK: Dolunay ışığı hayatının zirvesini aydınlatıyor. Kendi zirvene çıkarken yaşadıkların,  haksızlıklar, başarılar ve başarısızlıklar seni buraya getirdi. Şimdi diğerlerinin beklentilerinden sıyrılarak kendi gerçek potansiyellerine ve sahip olduğun yeteneklerin güzelliklerine odaklan. Emeklerine ve hakkın olana sahip çık. En güzel şekilde ışıldamak için tüm gölgelerden uzaklaşmaya ilerliyorsun.

KOVA: Dolunay ışığı önünde yepyeni yollar aydınlatıyor. Hangi yolu seçmen gerektiğine dair hayattan, rüyalarından, yolculuklardan, karşına çıkan kişilerden önemli işaretler alabilirsin. Uzaklara giderek, uzaklarda kurduğun ilişkilerden öğrenerek kendini bulabilirsin. Eğitim, ticaret, hukuk gibi konularda bir dönem kapanırken, öğrendiklerini sunmaya hazırlanıyorsun. İçinden geçirdiklerin, her an karşına çıkabilir, kendin için en güzelini dile.

BALIK: Dolunay ışığı büyük bir değişim kapısını aydınlatıyor. Bugünlerde o kapıdan geçmemesi gereken kişileri, yerleri, düşüncelerini, korkularını daha net görebilirsin. İlişkilerde değerini hissetmeye, kazançlarında bereketi çoğaltmaya dair kendi koyduğun engelleri fark edebilirsin. Şimdi tüm sorunları çözmenin, konuşulmayanı konuşmanın, kendini açmanın, sürekli vermeyi değil bazen almayı da kabul etmenin vakti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder