8 Nisan 2023 Cumartesi

10- 16 NİSAN HAFTASI - YILIN EN ŞANSLI HAFTASI!



PAZARTESİ: Pozitif enerjilerle dolu, şanslı, enerjik etkilerle haftaya başlıyoruz! Bugün işlerimiz çok akıcı ilerleyebilir. Attığımız adımlarda cesaretli olabilir ve destek görebiliriz. Tutulmayla yepyeni başlangıçlara doğru ilerlerken, çok istediğimiz konularda adımlar atabiliriz. Kendimizi göstermek, iş ve eğitimlere başlamak, yurt dışı bağlantıları,  doktor randevuları ve terapiler için güzel bir gündeyiz. duygularımızı da dile getirebiliriz. Bugün ve yarın hayalleriniz için mutlaka bir adım atın ve içinizden geçenlere dikkat edin. Her an gerçek olabilir!

SALI: Güneş ve Jupiter kavuşuyor! Bugünü iyilikler yaparak, manevi çalışmalar yaparak, dilek dileyerek geçirebiliriz.

Venüsün yeni yolculuğu ile ilişkilerde iletişim önem kazanırken, bugün duygularımızı açabilir, sorunlarımızı çözebiliriz. Aşk dolu mesajlar, yolculuklar, konuşmalar zamanı!

Bugün 13:45'e dek şanslı etkilerde olduğumuz, büyümesini ve etki yaratmasını istediğimiz her adımı atabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak 13:45 sonrası işlerimiz askıda kalabilir ve yanılgılar, dalgınlıklar olabilir. O nedenle bugün yarım kalan işlerimizi tamamlamak daha faydalı olacaktır.

ÇARŞAMBA: Hayatımızda istediğimiz her şeyi inşaa edebileceğimiz, zamanı doğru yönetebileceğimiz, şanslı etkilerle desteklendiğimiz bir gündeyiz. Bugünü sorumluluklarımıza ayırabilir, önemli görüşme ve yazışmalarımızı yapabilir, orjinal fikirler üretebiliriz. Her türlü başlangıç ve cesurca yapacağımız girişimler için destekleniyoruz. Gün boyunca acele etmemeli, yoğun tepkiler vermekten kaçınmalı, mantığımızı ön plana almalıyız. 

PERŞEMBE: Dolunay etkilerinin getirdiklerini görebileceğimiz, bizi tutulmaya hazırlayan ve yeni kadersel gündemimizle ilgili ipuçları alabileceğimiz bir gündeyiz. Bugün çok iyimser ve ilham, yaratıcılık dolu olabilir, heyecanlı ve istekli adımlar atabiliriz. Sağlam adımlar atmak için hiçbir şeyi abartmamalı, acele etmemeli, kimseyi ve hiçbir işi gözümüzde büyütmemeliyiz. Davranış ve konuşmalarımızda yargı ve kibirden kaçınmalıyız. 17:15- 23:40 aralığına önemli başlangıçlarımızı denk getirmemeliyiz.

CUMA: Oldukça hareketli, sosyal etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün ekip çalışmalarından verim alabilir, arkadaşlarımızla buluşabiliriz. İlişkilerde yüksek beklentilerimiz ve görmezden geldiğimiz konular açığa çıkarken, aldığımız kararlar ilişkilerimizin kaderini belirleyebilir. O yüzden cümlelerimize dikkat etmeliyiz. Zihinsel kalıplara takılı kalmak yerine kalp gözüyle bakmak ve gerçekçi olmak deneyim alanımız olacaktır. Kuaför, bakım, sanat, alışveriş konularını bugüne denk getirmemeliyiz.

CUMARTESİ: Beklenmedik gelişmeler ve plan değişikliklerine açık bir gündeyiz. Bugün içsel ihtiyacımız sosyalleşmek olurken, zihnimizi rahatlatmak için mutlaka hava almalı, arkadaşlarımızla buluşmalar düzenlemeliyiz. Seyahate çıkmak, eğitimlere katılmak, ekip çalışmaları yapmak için bugünü değerlendirebiliriz. Ancak plan değişimleri olabileceğini unutmamalı, 18:14 sonrasına önemli konuları bırakmamalıyız.

PAZAR: Dinlenme ihtiyacımızın yoğun olacağı, içe dönmenin veya doğada sessiz zamanlar geçirmenin bize iyi geleceği bir gündeyiz. Bugün zaman yavaş aksa da rehavet enerjisini atmak için hareket halinde olmak, bedenimizi esneten, yormayan sporlar yapmak iyi gelecektir. Gün genelinde yaşadığımız olaylar özellikle duygusal anlamda aşırılıklarımızı dengeleyen ve bize teslimiyette olmayı öğreten deneyimler olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder