2 Nisan 2023 Pazar

3- 9 NİSAN HAFTASI - DOLUNAY HAFTASI




Merhaba yeryüzü sakinleri,

PAZARTESİ: Hayata bakış açımız değişiyor!

Bugünden itibaren bir ay boyunca Merkür Boğa yolculuğuna başlıyor. Daha kararlı, temkinli, somut  ve sağlam adımlar atacağımız, verilen sözlerin tutulduğu zamanlara başlıyoruz. İlişkiler, iş ve mali alanlarda önümüzü görebilmek önemli olurken, fikirlerimizde çok sabit ve inatçı olmamaya dikkat etmeliyiz.

Bugün güvendiğimiz kişiler, olaylar ve mali konularda önemli yenilik ve dönüşümler yaşayabilir, önemli planlamalar yapabiliriz. Bize iyi gelmeyen zihinsel kalıplarımızı yıkabiliriz. Karşımıza bugün zorlu gelse de ilerde iyi ki diyeceğimiz bizi harekete geçiren kişi ve gündemler çıkabilir.

SALI: Hayatımızı güzelleştirebileceğimiz, evimizi, bedenimizi arındırabileceğimiz güzel bir gündeyiz. Bugün bakım yapabilir, kırıklardan arınmak için kuaföre gidebiliriz. Ancak estetik ve imaj değişimleri için uygun bir günde değiliz. 

Gün genelinde hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren konularda üretken olabiliriz. İlişkiler, finans ve alışverişte gerçekçi olmamız gereken bir gündeyiz. 16:50 sonrası dinlenme ihtiyacımız artacak, işlerimiz askıda kalabilecektir.

ÇARŞAMBA: Dolunay eksenine girdiğimiz gün genelinde ilişkilerimiz odağımız oluyor! Bugün ilişkilerimizde geçmiş ve geleceği gözden geçirebilir, radikal kararlar alarak konuşmalar yapabiliriz. Yaralarımıza şifa olacak, özgüvenimize kişilerle karşılaşabilir, sevdiklerimizle dertleşebiliriz. Doktor randevuları ve terapiler için bugünü seçebiliriz. Sağlam anlaşmalar, geleceğe dair yeni adımlar için uygun bir gündeyiz. Gün genelinde her konuda fevri olmaktan kaçınmalı, enerjimizi hareket ve spora kanalize etmeliyiz.

PERŞEMBE: Dolunay günü! Bugün 07:34'te (tr) gerçekleşecek Dolunay etkilerini bir ay boyunca deneyimleyeceğiz. İlişkilerimizin ve ortaklıklarımızın yenileneceği, kadersel kararlar alacağımız, kendimizle olan ilişkimizi güzelleştireceğimiz, kendimizi olduğumuz gibi, yaralarımızla da kabul edebilmeyi öğreneceğimiz, zihinden kalp bilincine bizi taşıyan bir ayın ışığı altında olacağız. İlişkilerimizde bir diğerinin bize ayna olduğunu göreceğiz. Yalnız kalplerimizin aslında ne kadar kapandığını görerek, onu yeniden sevgiye açmaya cesaret edeceğiz. Çünkü gerçek aşk yalnızca yanmaya hazır olan cesur kalplerindir.

CUMA: Karmik etkilerle dolu, suyun akarak yolunu bulacağı, kadersel bir gündeyiz. Karanlık ve aydınlık apaçık ayrılıyor. 

Sabah saatlerinde planlarımız beklendiği gibi gitmeyebilir ve hayat bizi daha esnek olmaya davet edebilir. Negatif kişi ve durumlarla sınanabiliriz. Bir şeyleri oldurmaya çalışmak yerine akışa uymalıyız. Bir yandan Venüs ve Neptün bizi aydınlığa davet ederken, bugün seçimlerini iyiden, sevgiden ve aşktan yana yapanlar kazanacaktır. 

Sanatsal aktiviteler, manevi çalışmalar ve spor yapmak için uygun bir gündeyiz. 

CUMARTESİ: Bugün gün boyunca istek, hayal ve planlarımız için harekete geçebiliriz. Zihinsel aktiviteler, eğitimler, seyahatler, ticaret ve hukuk alanında adımlar atabiliriz. Kendimizi ve geleceğimizi güvence altına alma arzumuz yüksek olabilir. Ancak ani değişim ve gelişmelere karşı esnek olmalıyız. Hayat bugün yeterince sağlam olmayan her şeyi bize gösterecektir. Dünya genelinde sarsıcı gelişmeler yaşanabilir.

PAZAR: Güne haberci rüyalarla başlıyoruz. Sabah saatlerinde sezgilerimiz çok yüksek olurken, manevi, ruhsal, sanatsal ve yaratıcı işlerle ilgilenebiliriz. İlişkiler, arkadaşlıklar ve sosyal aktivitelerde isteksiz olan ruh halimiz 15:55 itibariyle değişebilir. Daha pozitif, heyecanlı, keşfetmek isteyen bir ruh haline girebiliriz. Gezmek, sosyalleşmek, yeni şeyler denemek, eğitimler almak ruhumuza iyi gelecektir. Ancak korkularla, mağdur psikolojisi ile akşam saatlerinde güzel şeyleri kendi kendimize sabote edebiliriz. Zamanı doğru yönetemeyebilir, abarttığımız konularda engellenebiliriz. Akışta kalmalı ve önemli işlerimizi başka günlere ertelemeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder