26 Mart 2023 Pazar

27 MART - 2 NİSAN HAFTASI - HOŞGELDİN NİSAN!



En sihirli şifa, en acı zehir, en derin yaralar, dudaktan kalbe giden yoldadır. Dertleşerek, konuşarak, kalbin iç çekişini paylaşarak şifa bulacağımız, ancak sözcüklerle bir kılıç gibi bağları da koparabileceğimiz bir haftadayız. 

Diğerlerinin sende uyandırdığı tüm duygular, senden gelir. İnsanlara duyduğun öfke, alınganlık, pasif agresif tavırlar ve aşırı tepkiler, onların seni kendine getiren ve ruhunu büyüten tetiklemeleridir. Kendini bilenin, yargısızca kalpten bakabilenin çizgisini, huzurunu hiçbir şey bozamaz. Duygularını görmeyi, anlamayı ve iyileştirmeyi seç.

PAZARTESİ: Anlama ve anlaşılma ihtiyacımızın yoğun olduğu gün genelinde; çok hareketli, konuşmalı, koşuşturmalı, yazışmalı enerjilerde olacağız. Bugün; görüşme, anlaşma, imza, alım satım, seyahat, eğitim, internet, teknoloji gibi tüm zihinsel aktivitelerde şanslı etkilerle destekleniyoruz. Başlatacağımız girişimler büyüyerek sonuçlar getirecektir. Aynı zamanda bugünü şifa ve öğrenme terapileri için değerlendirebiliriz.

SALI: İçsel ihtiyacımızın; dinlenme, şefkat, duygusal güvence ve bağlılık olacağı etkilerle güne başlıyoruz. Bugün, içimizde bastırdığımız duygular diğerlerinin tetiklenmesiyle açığa çıkabilir. Aynı zamanda mide, göğüs ve hormon dengemiz daha hassas olabilir.

Gün genelinde; konuşmalarımız, paylaşımlarımız, başlattığımız işlerle daha fazla etki yaratabilir, görünür olabilir, seyahatlere çıkabilir, zamanı doğru kullanabiliriz. Sezgilerimiz çok yüksek olabilir. Ani kararlar ve tepkilerden kaçınmamız gereken bir gündeyiz.

ÇARŞAMBA: Yaşam alanımızda zaman geçirmek, evimizi güzelleştirmek, ailemizle olmak, sofralar kurmak isteyeceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugünü güzellik, bakım, cerrahi olmayan estetik işlemler için değerlendirebiliriz. Bohem, eğlenceli, huzurlu zamanlar yaratabiliriz. İlişkilerde süprizler ve süpriz tanışmalar yaşayabiliriz. Duygu mantık dengesini doğru kurmamız, sakarlıklara karşı temkinli olmamız, ani duygusal çıkışlarda bulunmamamız gereken bir gündeyiz. 

PERŞEMBE: Biz zamanı kontrol ederek en doğru yola gideceğimizi sanarken, hayat elimizden tutarak denizlere çıkan yollara çağırır çoğu zaman. O eli görmezden geldikçe, uçurumlara giden yollar kapanır, bilemeyiz. Bugün kontrolü hayata vermemiz, sakin ve sessiz geçirmemiz gereken bir gündeyiz. Bedenimizi esneten sporlar, meditasyonlar ruhumuza iyi gelecektir. İnsanlara ve olaylara karşı iyimser ve kötümser yargılardan sıyrılarak, gerçekliğe bakın.

CUMA: Aşkta süpriz gelişmelere, tanışmalara açık günlere başlıyoruz! Bugünlerde ilişkilerimizi iyileştirmek için yenilikler yapabilir, kendi imajımız, zevklerimiz ve hayattan tad aldığımız konularda farklılıklar yaratmak isteyebiliriz. İlişkileri korumak için bugünlerde ani çıkışlardan kaçınmalıyız.

248 yıl sonra Plütonun yeni yolculuğuna başlaması ile ilk Ay karşıtlığını yaşıyoruz. Bugün benliğimize, egomuza, kim olduğumuza karşıdan bakmamız ve kendimizi dönüştürmemiz gereken olaylar yaşayabiliriz. Bir şeyleri zorlamamalıyız.

CUMARTESİ: Hoşgeldin Nisan! Bahar dalların, en güzel hayallerimizin meyvelerini sunsun hayatımıza...

Kendimizi, yeteneklerimizi, ışığımızı en güzel şekilde parlatabileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün istediğimiz her konuda etki yaratabiliriz. İlişkilerde eğlenceli zamanlar yaşayabiliriz. Sosyalleşmek, yeni aktiviteler yapmak günü keyifle geçirmemizi sağlayacaktır. Ancak kendimizi uyuyarak, eve kapatarak uyuşturmak karamsarlıklar yaratabilir. Kuaför, estetik ve alışverişlerimizi bugüne denk getirmemek yararımıza olacaktır.

PAZAR: Sabah saatlerinde keyif yapmak isteyeceğimiz, enerjimizi toplamanın zor olabileceği etkilerle güne başlıyoruz. Bugünü; pazar bakımları, temizlik, düzen, arınma çalışmaları, aromaterapiler, şifa terapileri için değerlendirebiliriz. Doğada zaman geçirmek, bitki yetiştirmek, bahçe bakımları yapmak için çok güzel bir gündeyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder