19 Nisan 2023 Çarşamba

20 NİSAN KOÇ BURCUNDA HİBRİT GÜNEŞ TUTULMASI



''Ruhunu ateşe veren şeyin peşinde koşarken, korkusuz ol!''

Kahramanı olduğumuz hikayemizde sayfalar bitti sanarken, bazen devamını okumak için isteksizken, bambaşka bir hikaye yazmanın mümkün olduğunu fark ediyoruz. Heyecanla ve merakla yazacağımız yepyeni sayfalar için şimdi bitirmek üzere olduğumuz hikayemizin son satırları yazıyoruz.

Zodyağın ilk burcunda son derecesinde gerçekleşen, dönüşümü yaratan Plütonun ilk derecesine dokunan, nadir gerçekleşen Hibrit Tutulma; hayatımızın miladı, kişisel devrimimiz, benliğimizin yeniden doğuşudur!

Güneş Tutulması; hayalini kurduğumuz, özlemini duyduğumuz, yıllardır içten içe birgün geleceğini hissettiğimiz o zamanları, 2,5 yıl boyunca hayatımıza getirmeye hazırlanıyor. Hayat yalnızca 'hayal et ve iste!' diyor. Attığımız adımlar kaderimizi şekillendirirken, gerçek isteklerimizin peşinden koşmamız için başkalarının sesine değil, içimizdeki çocuğun isteklerine kulak vermemiz isteniyor. 

Onun sabırsız ve heyecanlı isteklerini yerine getirmek, hayalindeki hayatı yaratmak için neye ihtiyacınız var? Hayat bir tuvalse, şimdi hayalindeki tablo için doğru renkleri kullanma vakti!

Hızlı, tutkulu ve yepyeni başlangıçlar öncesinde tutulmayla gelen Merkür Retrosu; yavaşlayarak geçmişteki her şeyi konuşup netleştirmemize, geçmişten ders almamıza, geleceğe ilerlerken dürtüsel değil mantıklı olmamıza yardım ediyor. Tutulma öncesi bizi biz yapmaktan alıkoyan her şey ama her şey kalıcı olarak bitiyor. Bugünlerde yapacağımız doğru planlamalarla, 19 Mayıs sonrası yeni adımlar atabiliriz.

Ruhumuza denk ve eş olanla buluşmaya hazırlanıyoruz! Tutulma gündeminde; kendimize nasıl davranıyorsak onu ilişkilerimizde bulabilir ve doğru dengeleri kurabiliriz. Herkes bizden bir parça ve aynadır. Bir diğerini anladıkça, kendimizi anlayabiliriz. Bugünlerde başlayacak ilişkiler; hızlı, tutkulu ve heyecanla ilerleyerek kalıcı hale gelebilir. Önemli olan; egoyla değil kalple sevebilmek, kalbimizin sesi için adım atmak ve emek verebilmek olacaktır. Tutulma, birçok evliliğe bebek haberi getirebilir.

Değerlerimizin; kazançlarımız ve dünyevi varlıklarımız olmadığını hatırlatan tutulma; yalnızca kazançları ile görünür olmaya çalışanlara, başkalarının takdir ve ilgisi ile kendini değerli hissedenlere, sürekli 'ben' diyenlere, çocuksu hırslar içinde olanlara ve kendini ispat etmeye çalışanlara önemli dersler verecektir. Bugünlerde; sahip olduklarına mütevazi yaklaşan, yeteneklerini kullanan, kendini geliştiren, hobiler edinen ve hayatının direksiyonuna geçenler öne çıkacaktır.

Kalbimizin sesini dinlediğimizde, duygularımızı yaşamak için kendimize izin verdiğimizde, koşulsuzca sevebildiğimizde, kendimizi mutlu eden şeyler yaptığımızda, istek ve hayallerimiz için başkalarından beklemeden aktif ve üretken olduğumuzda; bolluk bereket, takdir, sevgi ve başarı da kendiliğinden gelir. Gerçek değer ve güç; yalnızca sevgidir.

Tertemiz sayfalar önünde uzanırken, yeni hikayeni yaratmanın heyecanı sarsın içini! Işığını fark ederek en güzel halinle parlamaya, Güneş'ine yeniden doğmaya, gücünü ele almaya hazırlan. Kendine güvendikçe, kendinden emin harekete geçtikçe hayat sana değer olanı sana getirecek. Şimdi içindeki çocuğun ellerinden tut ve ilerle, bir kapı kapanırken işte hep hazır olduğun o kapının önündesin.

Alrisha ve Mirach Yıldızında gerçekleşen Tutulma gündeminde Aldeberan ve Fomalhaut Kraliyet Yıldızları da sahnede! Hem Alrisha hem Hibrit Tutulma; iç karmaşa, saldırı, kaos, ayrışma ve krizlerle ilgilidir. Bu gündemde dürüst ve etik olan, değerlerini ve maneviyatı doğru kullanan, kalbi temiz olan, polemikler yaratmayan kazanır! Mirach Yıldızı; krizler ve kaosun ardından gelecek yaratımı, yükselişi ve yenilenmeyi müjdeliyor. Dünyada ve ülkemizde; liderlere dair krizli değişim, dönüşümler, yangınlar, patlamalar, gerginlikler, ekonomik değişimler ve riskli yatırımlar gündemde olacaktır.

Kaçınılmaz yeni başlangıçlara doğru...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder