19 Nisan 2023 Çarşamba

20 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASI - BURÇLARA ETKİLERİ



KOÇ: Kendi hikayeni yeniden yazmaya, yepyeni bir hikayenin kahramanı olmaya, kendi benliğine yeniden doğuyorsun. 6 ay boyunca seni sen olmaktan alıkoyan her şeyden özgürleşerek ilerleyeceğin bugünlerde, hayatın sana iyi gelmeyecek olandan seni koruduğunu bilmelisin. İlişkilerde kurman gereken dengeler ve ilişkilerine dair ciddi kararlar gündeminde olacak. Potansiyellerini, yeteneklerini yeniden keşfedecek, özgüvenini güçlendireceksin. Kozanı hızla yırtarsan, asla kelebek olamazsın. Öfkeli ve sabırsız hallerden uzak durarak, en güçlü uyanışına ilerliyorsun.

BOĞA: Yaşadıklarını anlamlandırmaya, sana son 1,5 yıldır kattıklarını görmeye, içsel gücünü fark etmeye yeniden doğuyorsun. Ruhunun en derinlerini keşfedeceğin 6 ay boyunca hayat gözlemci olarak katılmak, dinlenmek, deniz aşırı yerlere gitmek, bilinçaltını açığa çıkartmak, sezgilerini ve rüyalarını dinlemek, sana iyi gelmeyen her insanı, takılı kaldığın geçmişi ve bağımlılıklarını geride bırakmak gündeminde olacak. Ruhsal bilgeliğinin güzelliklerini keşfetmeye hazırlan.

İKİZLER: Hayallerine, ideallerine, yeni yol arkadaşlarınla yepyeni yolculuklara yeniden doğuyorsun. Son 1,5 yıldır içe dönerek hazırlandığın o günler gelirken, ışığınla parlayacak, fikirlerinle görünür olacaksın. 6 ay boyunca dileklerinin gerçekleştiğine şahit olabilirsin. Hayallerin için seni gerçekten destekleyen, motive eden ve sadece seninle aynı frekansta olanlarla buluşmaya hazırlan. Hareketli, sosyal, renkli günler kapında. Tıpkı senin gibi.

YENGEÇ: Hayatının zirvesine, kendinin en güzel haline yeniden doğuyorsun. 6 ay boyunca mutlaka hayatının direksiyonunu ele almalı, potansiyellerine güvenmelisin. Cesur adımlar attıkça desteklenecek, kariyerinde başarılar elde edecek ve hakkın olanı alacaksın. Kahramanı olduğun hikayende kendi hayatını ve kendi işini yönetmekten, geleceğini şekillendirecek kararlardan korkma. Yükselmene engel olan her şey geride kalırken, ışığının en güçlü haline şahit olmaya hazırlan.

ASLAN: Yepyeni bir hayat penceresine, kendini ve sınırlarını aşarak yeniden doğuyorsun. 6 ay boyunca tanışacağın renkli insanlar, yeni kültürler, seyahatler, eğitimler yoluyla yeni bakış açıları kazanabilir, kendini bulabilir ve hayatı keşfetmenin güzelliklerini yaşayabilirsin. İlahi adaletle hakkın olanı alırken, hukuksal konularda sonuçlanmalar yaşayabilirsin. Hayata karışmak, yeni yerler görmek, yeni diller öğrenmek için harika bir zamandasın. Rüyalarının ve sezgilerinin işaretlerini takip et.

BAŞAK: Tüm dengeleri baştan kuruyor, gücünü ve yapabileceklerini görmene engel olan duvarları yıkarak, kendine yeniden doğuyorsun. 6 ay boyunca hayatındaki dengeleri bozan konuları daha net görecek, paylaşmanın, bir olmanın güzelliklerini yaşayacaksın. Ruhunun derinliklerini ve sahip olduğun kazançları paylaştıkça, destek olmaya açık oldukça, sevgiyi ve bereketini çoğaltacaksın. En derin korkularını fark ederek korkusuz olacak ve daha özgür adımlar atabileceksin. Finansal konularda hareketli gündemler başlarken, ilişkilerinde daha tutkulu ve derin zamanlar seni bekliyor.

TERAZİ: Kendini bir diğerinin aynasında görerek, ilişkiler içinde kendine yeniden doğuyorsun. 6 ay boyunca kendine nasıl yaklaşıyorsan, ilişkilerinde de onu bulabilir ve böylece kendini yenileyerek ilişkilerini güzelleştirebilirsin. Geçmiş ilişki gündemlerinde yaşadıklarını anlayarak, sevmeye ve sevilmeye kendini daha çok açabilirsin. Bir oldukça canlı, motive ve güçlü hissedeceğin bugünlerde; ilişkiler, evlilikler, ortaklıklarda heyecanlı haberler gündemine gelebilir. Gerçek değerini yaşamak için değerinin anlaşılmadığından özgürleşerek, ruhuna denk olanla bir olmaya hazırlanıyorsun.

AKREP: Yepyeni bir hayat düzeni içinde daha keyifli bir hayata yeniden doğuyorsun. 6 ay boyunca günlük yaşam akışı ve iş düzeninde sana iyi gelmeyen her şeyden özgürleşirken, kendini ve yeteneklerini göstermene engel olan konulardan arınarak önemli kararlar alacaksın. Ruhunun ve bedeninin ihtiyaçlarına özen gösterdikçe, sağlıklı ve düzenli yaşadıkça, kendini geliştirdikçe; daha sağlıklı, verimli, üretken ve keyifli biçimde hayata katıldığını göreceksin. Emeklerinin karşılığını aldığın bugünlerde, hayatın içinde aktif olmak en önemli gündemin olacak.

YAY: Kalbinin sesine, içindeki çocuğun güzelliklerine, hayat sahnene ve ışığına yeniden doğuyorsun. Kalbindeki aşk kadar aşkla buluşacağın, kendini ve yeteneklerini göstermek istedikçe daha çok parlayacağın ve destekleneceğin 6 aylık yolculuğun seni bekliyor. İlişkilerinde yaşadığın geçmiş gündemlere bakarak kendini merkeze almayı öğrenebilir, böylece daha sağlıklı bağlar kurabilirsin. Yeni hobiler edinmek, yaratıcılığını ortaya çıkartmak, çocuk sahibi olmak için destekleniyorsun. Bir çocuk heyecanıyla yaşayacağın, hayata aşkla bakacağın heyecanlı günler seni bekliyor.

OĞLAK: Hayatını temelinden yenileyerek, dallarının gücünü köklerinden bularak, ait olduğun yerlerde yeniden doğuyorsun. 6 ay boyunca ait olduğun yerleri bularak çiçek açmak için; ev, aile, evlilik, taşınma gibi konularda hızlı gündemler ve yenilikler yaşayabilirsin. Çocukluğundan ve karmandan gelen koşullandırmaları fark ederek, daha cesur ve kendinden emin ilerleyebilirsin. Duygularını görmek ve yaşamak, içindeki çocuğun ihtiyaçlarına cevap vermek hayatının en güzel kapılarını sana açacak.

KOVA: Kendini anlatabildiğin ve anlaşılabildiğin yerlerde yepyeni bakış açılarına yeniden doğuyorsun. Bugüne dek hayattan aldıklarını aktaracağın, bilgilerinle ışık olacağın, sözcüklerinle etki yaratacağın günler seni bekliyor. 6 ay boyunca fikirlerinde özgüvenli ve cesur oldukça ilerleyebilir, eğitim, ticaret, seyahat, yazarlık, sosyal medya ve kardeşlerinle bağlarında hızlı gündemler yaşayabilirsin. Önemli haberler, anlaşmalar, kadersel görüşmeler yaşayabilirsin. Hareketli ve renkli günler seni bekliyor.

BALIK: Kendi değerine, sahip olduklarının güzelliklerine, hayatın sana vaat ettiklerine yeniden doğuyorsun. Kendine, sahip olduklarına, emeklerine, zamanına gereken değeri verdikçe, sınırlarını ve fedakarlık dengeni korudukça, hayattan karşılığını bulacaksın. Bolluk bereketin ve kazancın da böylece çoğalacak. 6 ay boyunca yeteneklerini fark etmeli, bedenine iyi bakmalı, beklentide olmak yerine kendine güvenmeli, üretmeli, kendi ayakların üstünde durmanın güzelliklerini yaşamalısın. Değer ve sevgide kendine verdiğin kadarını almaya hazırlan.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder