20 Mart 2023 Pazartesi

YENİ AY & BURÇLAR




KOÇ: Kendine yeniden doğduğun, kendini bulduğun, yeni bir hikayenin kahramanı olduğun yolculuğuna hazır mısın? Yeniay ile; ertelediğin, uzun zamandır istediğin tüm başlangıçları yapabilir, yetenek ve potansiyellerini ortaya koyarak fark yaratabilirsin. Hayatında birçok konu netleşebilir ve ilişkiler alanında dengelenmesi gereken durumları görebilirsin. Yalnızca sakin kalmalı, kendinden emin ve adım adım ilerlemelisin. Attığın tohumlar, meyvelerini 20 Nisan sonrası veriyor olacak.

BOĞA: Bugüne dek öğrendiğin deneyimlerden geçerek, bambaşka bir sen ile sahneye çıkmak için durup dinlenmeye ihtiyaç duyduğun günlerdesin. Devam ettirmek için direttiğin her konudan özgürleşerek burcunda gerçekleşecek Mayıs Tutulmasına hazırlanıyorsun. Rüyaların ve sezgilerin sana yol gösterirken, manevi çalışmalar ve terapiler için en güzel zamanlardasın. Seyahatlere çıkmak, doğada zaman geçirmek bugünlerde hayatında önemli farkındalıklar yaratacaktır.

İKİZLER: Hayallerine erişmek, dileklerini gerçekleştirmek için cesur kalbinle attığın her adımda destekleniyorsun! Mars retrosunu tamamlayan karmik yorgunluğun nihayet sona ererken, öğrendiklerinle yeni yolculuğuna hazırlanıyorsun. Seni heyecanlandıracak projeler, çevreler, davetler içinde olabilirsin. Yeni vizyonlarla fark yaratabilirsin. Sakin ve kendinden emin, geleceğine ilerlemelisin.

YENGEÇ: Yeteneklerini, liderlik potansiyellerini, inisiyatif gücünü ortaya koyacağın, kendi zirvene erişmek için desteklendiğin günlere başlıyorsun. Bugünlerde kariyer hayatında geçmişte yaşadıkların, geleceğine ışık tutacak. İlerlemeni engelleyen, hakkını alamadığın konularda harekete geçebilecek, belki kendi işini kurabilecek veya terfi alabileceksin. Geleceğini ilgilendiren çok önemli kararlar seni beklerken, kendine dürüst ol; kalbinin gerçek arzusu ne?

ASLAN: "Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar; ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir." Kendi sınırlarını aştığın yeni hikayeni yazarken; seyahatler, eğitimler, yepyeni insanlar, kültürler, hikayeler, uzaklardaki sevdiklerin yolculuğuna ışık tutacak. İlahi adalete tanık olduğun bugünlerde, sezgilerine ve rüyalarına güven.

BAŞAK: Kendini bulmanı, hayatı yaşamanı engelleyen tüm korkularının üstesinden cesurca geçebileceğin günlerdesin. Seni durduran her şeyden arındıkça, bolluk bereketinin çoğaldığını ve ilişkilerinde dengenin sağlandığını fark edeceksin. Ruhsal ve bedensel sağlığın, kayıpların iyileşirken; ruhun güçlenecek. Mali alanlarda da hızlı gelişmeler yaşayacaksın.

TERAZİ: İlişkilerde ve ortaklıklarda dengelerin sağlandığı, yaralarının şifaya dönüştüğü özel günlerdesin. Bugünlerde ilişkini evliliğe taşıyabilir, evliliğe gidecek bir ilişkiye başlayabilirsin. Heyecanlı başlangıçlarla ilişkini renklendirebilirsin. Dengelerin kurulmadığı ilişkiler ise, denginle buluşmak üzere bitebilir. Sevgi terazisini yeniden kuruyorsun.

AKREP: Günlük hayatın yeniden şekilleniyor, iş hayatını, alışkanlıklarını ruhuna ve bedenine en iyi gelen şekilde düzenlemeye hazırlanıyorsun. Bugünlerde seni mutlu edecek yepyeni rutinler edinebilir, iş hayatında netlik kazanacak süreçler yaşayabilirsin. Kendini geliştirme fırsatları yakalayabilir, bu yolda önemli destekler alabilirsin. Sakin ve başarabileceğinden emin ilerle.

YAY: Kalbinin ateşi yeniden yanıyor! İçindeki aşkı tutkuyla ortaya çıkartacak heyecanlı bir ilişkiye hazırlanıyorsun. Bir ilişki içindeysen, ilişkinin hareketleneceği gündemler yaşayabilirsin. Çocuk sahibi olabilir veya çocuğunla ilgili net kararlar alabilirsin. Yaratıcı enerjin yükselirken yeni hobiler edinebilir, spora başlayabilirsin. Kalbinin isteklerini cesurca yaşama zamanı!

OĞLAK: Yaşam alanında hareketli gündemlere başlıyorsun. Bugünlerde kendi aileni kurabilir, aile ilişkilerini yenileyebilir, aile kuracağın kişi ile tanışabilirsin. Ayrıca kendi evine çıkmak, evini yeniden düzenlemek, yeni ev almak - satmak için destekleniyorsun. İç huzurunu dengelemek için odanda, bahçende zaman geçirmek bugünlerde sana çok iyi gelecek.

KOVA: Yeni fikirlerin tohumunu attığın, önemli kararlar aldığın, sözcüklerinle fark yaratacağın çok özel bir döngüdesin. Bilincinin istekleri, kalbinin güzellikleri ile birleşirken hayallerini hayata geçirebilirsin. Haberler, seyahatler, yazışmalar, konuşmalar seni bekliyor. Ehliyet veya araba almak, eğitimlere başlamak için destekleniyorsun.

BALIK: Sahip olduğun değerleri yenilemek, kendi ayaklarının üstünde durmak, yeteneklerinle daha fazla kazanmak için destekleniyorsun. Bugünlerde ilişkilerinde ve mali konularda adaleti ve dengeyi sağlamak için harekete geçebilirsin. Yatırımlar ve girişimlerde bulunabilirsin ancak büyük riskler almamalısın. Öz değerini güçlendirdiğin günlerdeyken, kendine güvenmelisin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder