20 Mart 2023 Pazartesi

21 MART - YENİAY & YENİ YIL & EKİNOKS



Sıfırdan başlıyoruz! Hayatın başlangıç noktasında, yeni bir yaşama uyanacağımız çok özel bir Yeniay yaşıyoruz. Bugüne dek yağmurlarla, fırtınalarla, kaosla, sabırla, yanarak, dönüşerek güzelleşen ruhumuz; yeni bir doğuma, tohumu çatlatmaya, bahara, Güneş'e yeniden doğmaya hazırlanıyor.

Yeni hikayenin kahramanı olmaya hazırlanırken; kaderindeki tüm güzellikleri, sana verilmiş tüm potansiyelleri yalnız senin engelleyebileceğini unutma. Bir kere yürümeye karar verdiğinde, yolun açılacaktır. Ama uykuya dalarsan, ışıkların kapatılacaktır.

''Bir şeyi gerçekten istersen, onu gerçekleştirmen için bütün evren işbirliği yapar.'' Fırçanın daima senin elinde olduğunu unutma ve hayat tuvaline yalnızca bir kere dokunarak başla. Mutlaka doğru renklerini bulacaksın.

Sıfır noktasında, yaşama yeniden başlamayı müjdeleyen, çok özel ve eşsiz bir Yeniay yaşıyoruz. Normalde her ay bir Yeniay gerçekleşirken, bu kombinasyona tanıklık eden nesil yalnızca bizleriz.

Dünyanın var oluşundan bugüne görülmüş en özel zamanları yaşıyorsak, hepimiz çok özel görevlerle burada olduğunu bilmelisiniz.

Bu Yeniay'a tanıklık eden bizler, dünyanın dönüşümünün mimarları, yeni hikayelerin, yeni bir çağın başlangıcının yazarlarıyız!

Bugünden itibaren hayat çok hızlı akacak ve geriye dönüp baktığımızda 'her şey o Yeniay ile başlamıştı' diyeceğiz.

Büyük kaos ve yıkımların ardından güçlü bir yaratıma şahit olacağız.

Yeniay ile; belki yıllardır hayalini kurduklarımızı gerçekleştirecek belki de yeni bir şeye başlamanın motivasyonunu hissedeceğiz. Bizi yatağımızdan mutlu uyandıracak, yaşama bağlayacak yeni güzellikler yaşayacağız.

Kendimize daha çok güvenecek, yaşadıklarımızın bize kattıklarını görerek güçlenecek, kendimizi her halimizle kabul edeceğiz. Yeteneklerimiz, cesaretimiz, özgüvenimizle güçlü ve kendinden emin başlangıçlar yapacak, durağanlıktan çıkacağız.

Aynı zamanda kararlılıkla adım attıkça, hiç beklemediğimiz bir yerden yardım göreceğiz. Yaptığımız iyiliklerin karşılığında, hayatımızda beklenmedik bir yol açıldığına şahit olacağız.

Yalnızca fevri, dürtüsel davranmak, ani kararlar almak, umutsuzluk ve karamsarlığa kapılarak bitmesi gerekenleri geciktirmek, güzel başlangıçları ve kader yolumuzu erteleyecektir.

İlişkilerde yeni karmik bir döngü başlarken, birçoğumuz ilerleyen iki yılda eşi olacağı kişi ile bugünlerde karşılaşabilir. İlişki ve evliliklerde yeni ve heyecanlı gündemler başlayabilir. Güven vermeyen, aidiyet hissettirmeyen ilişkilerde ise sona gelinebilir.

Aşk; ateştir, ışıktır. Aşkı yaşamak, cesur kalplerin işidir. Yalnızca özünüzden yansıyan sevgiyle, kalbinizin yolunu aydınlatabilir ve ruhunuza eş olanla buluşmanıza ışık tutabilirsiniz.

Bu Yeniay; hem Bahar Ekinoksunu hem de Astrolojik Yeni Yıl'ı başlatacak. 20 Nisan günü ise aynı Yeniay bu defa Tutulma olarak son derecede keskinleşiyor olacak. Plüto 240 yıl sonra, Satürn 30 yıl sonra burç değiştirmişken, Mars 7 aylık karmik yolculuğunu tamamlayacak.

Aynı Yeniay'ın, iki kere art arda görülmesi, başlangıç ve son derecede gerçekleşmesi, ikincisinin tutulma olması, üstelik bu sırada yüzyıllık döngülerin kapanması çok nadir ve eşi görülmemiş bir şeydir.

Zamanın ruhu hızla değişirken, kendi ruhuna en iyi gelen seçimleri yap, korkusuzca kendin ol ve hayata karış.

Sadece var olma, yaşa!

Yeniay 21 Mart günü saat 20:23'te meydana geliyor. Mutlu Yeniay'lar dilerim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder