6 Mart 2023 Pazartesi

DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİLERİ

 




KOÇ: Dolunay ışığı yaşamındaki tüm detayları aydınlatırken, geçmişinin bugüne katkısı daha da görünür oluyor. Şimdi içindeki bahara hazılanmak için sana iyi gelmeyen her şeyden arınıyor, alışkanlıklarını, sağlığını, işini, yaşam düzenini yeniliyorsun. Kendini dinlendir ve bedeninin, ruhunun, kalbinin neye ihtiyacı olduğuna kulak ver. 

BOĞA: Dolunay ışığı kalbini aydınlatıyor. Onu iyileştirmek için korkulardan özgürleşmeye izin ver, kendini merkeze koy ve sana değer verenlerle olmayı seç. Sana kattıkları için her şeye teşekkür et ve hafifle ki, kalbinin odalarında güzelliklere yer açılsın. Özdeğerini güçlendirmek için yeteneklerinin daha görünür olduğu bu dönemde; aşk, çocuklar, hobilerin, yaratıcılığın aracılığıyla hayat enerjini yeniden bulacaksın.

İKİZLER: Dolunay ışığı iç dünyanı aydınlatıyor. Ailenin, çocukluğunun, köklerinin, geçmişinin bugününe katkılarını daha çok görerek anlamaya davet ediliyorsun. Şimdi bahara hazırlanmak için biraz kendine dön ve güvenli alanında sevdiklerinle ruhunu dinlendir. Evle ilgili belirsizlikler çözülürken; yaşam alanında temizlik yapmak, eski eşyalardan arınmak, odalarını mis gibi kokutmak yeni güzelliklere alan açacak.

YENGEÇ: Dolunay ışığı zihnini aydınlatıyor. Düşüncelerinin derinine indikçe, detayları fark ettikçe önemli farkındalıklar kazanmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde tanışacağın kişiler, alacağın haberler, seyahat, eğitim, anlaşma, ticaret veya yakın çevre, sosyal medya bağlantıların hayatında çok önemli kadersel değişimlere yol açabilir. Zihnini dinlendirmek için yazılar yazarak, meditasyonlar yaparak topraklanmayı unutma.

ASLAN: Dolunay ışığı değerlerini aydınlatıyor. Sana değer olanı görebilmek ve seçebilmek için  güvenle köklenemediğin, çiçekler açamadığın topraklardan özgürleşiyorsun. Zamanına, emeklerine, kalbine, bedenine daha çok kıymet vermeye davet ediliyorsun. Fedakarlık dengeni korudukça, korkularından arındıkça, kendi değerine yeniden doğacak, bolluk bereketini çoğaltacaksın.

BAŞAK: Dolunay ışığı benliğini aydınlatıyor. Hayatında yepyeni bir döngüye başlamaya hazırlanırken, önemli yüzleşmelerle kendin olamadığın her yerden, her ilişkiden özgürleşiyorsun. Bedeninin, kalbin şifalanması için uzun zamandır ertelediğin ihtiyaçlarını, isteklerini görmek için kendine izin ver. Seni diğerlerinden ayıran ne? Şimdi onları besleme ve kendine güvenerek öne çıkarma vakti. 

TERAZİ: Dolunay ışığı bilinçaltını aydınlatıyor. İçine attıkların, bastırdıkların, ruhsal ihtiyaçların arınmak üzere dışarıya çıkıyor. Bugünlerde enerjini düşürecek ortamlarda bulunmaktan kaçınarak kendinle daha fazla zaman geçirmeye çalış. Rüyalarının rehberliğine özen göster ve sezgilerine güven. Çok önemli karmik buluşmalar ve ayrılıklar yaşayarak yeni bir hayat düzenine hazırlanıyorsun.

AKREP: Dolunay ışığı hayallerini aydınlatıyor. Sosyal çevren ve aşk ilişkilerinde kendin olabildiğin yerleri görecek, beklentilerinden, oldurmaya çalıştıklarından özgürleşeceksin. Hayallerini yalnız kendin için yenilerken, onay ve sevgiyi önce kendine verdikçe kadersel yolunu açabileceksin. Şimdi gerçek bağlarla yola devam etme, vizyonlar yaratma, sana iyi gelenlerle buluşma ve kendin olma zamanı.

YAY: Dolunay ışığı hayat zirveni aydınlatıyor. En yüksek potansiyellerini açığa çıkartmak, yükselmek, parlamak için destekleniyorsun. Ertelediğin sorumlulukların bu dönemde önüne çıkabilir. Planlı ve gerçekçi oldukça hayallerine ilerleyebilir ve hak edişlerine kavuşabilirsin. Geleceğin için aldığın önemli kararlar, aile ve yaşam alanındaki değişimler, hayatında bir dönüm noktası olacak.

OĞLAK: Dolunay ışığı hayat pencereni aydınlatıyor. Yaşadığın karmik süreçlerle ilahi adalet döngüsüne şahit olurken, hayattan hakkın olanı almaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde sınırlarını aşmak için seni durduranları görebilir, yargılarını şifalandırabilir, eğitimler, seyahatler ve yeni tanıştığın insanlar aracılığıyla hayata bambaşka bakmaya başlayabilirsin. Ticaret, yurt dışı veya hukuksal konularda belirsizlikler çözülebilir. Rüyaların alacağın kararlarda sana yol gösterecektir.

KOVA: Dolunay ışığı ruhunun derinliklerini aydınlatıyor. Geçmişte yaşadıklarını, dönüşümlerini, korkulardan ve krizlerden geçtiğin yerleri şimdi daha iyi görecek ve onlardan aldığın güçle şifalanmaya başlayacaksın. Sağlık sorunların iç dünyanı yeniledikçe iyileşirken, kalıplarından ve yokluk bilincinden çıktıkça bolluk bereketini çoğaltacaksın. Bugüne dek hep paylaştın, şimdi kendini hayattan alabilmeye de açma vakti.

BALIK: Dolunay ışığı yaşam aynalarını aydınlatıyor. İlişkilerin bugünlerde sana rehber olurken, bir diğerinin aynasında kendine verdiğin değeri, hayatında kurduğun dengeleri görmeye hazırlanıyorsun. Herkesi olması gereken yere koyduğunda, yalnız ruhuna denk olanla buluşacak ve yoluna devam edeceksin. Satürn geçişi öncesi, geçmişinden özgürleşerek yenilenmeye ve hayatına katılacak güzelliklere izin ver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder